Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

duminică, 3 mai 2009

► O criza provocata, un imprumut inrobitor SI... O SOLUTIE

CRIZELE ECONOMICE SUNT PROVOCATE DELIBERAT DE MARII BANCHERI INTERNATIONALI

   Prezentam in continuare cateva informatii pe scurt despre mult trambitata criza economica internationala si despre imprumutul inrobitor contractat recent de Romania.
   Acum, in toiul crizei economice care se vrea internationala, fiind orchestrata cu diabolica abilitate de catre cele cateva familii de camatari si industriasi care directioneaza francmasoneria mondiala, este timpul sa ne dezmeticim cu totii si sa ne dam seama, cat inca nu este prea tarziu, ca suntem victimele unui complot de proportii mondiale care vizeaza sa ne inrobeasca si sa ne tina sub un control total, in cadrul unui stat globalist. Numai constientizand pericolul si intelegand care este cauza lui putem sa ne aparam libertatea noastra daruita de insusi Dumnezeu prin actul crearii noastre ca fiinte umane, dupa chipul si asemanarea Sa.
   Este timpul sa deschidem ochii si sa vedem cum evenimentele converg la scara globala spre indeplinirea planurilor cumplite ale francmasoneriei mondiale, prevazute inca de acum un secol in "Protocoalele secrete ale maestrilor francmasoni". Practic, intregul tablou social, cultural, economic, politic si militar al lumii de astazi coincide cu ceea ce este descris cu anticipatie in acest document. Nu este vorba de una sau doua sau chiar  de cateva coincidente. Este vorba de descrierea - cu mai bine de un secol inainte si cu o exactitate care provoaca de-a dreptul racori pe sira spinarii - a tuturor plagilor cu care ne confruntam astazi, ceea ce trebuie sa ne puna serios pe ganduri si sa ne faca sa verificam noi insine cu febrilitate daca aceste protocoale corespund realitatii din viata noastra de zi cu zi.
   Observam cu totii, chiar in perioada de fata, ca lumea se afla intr-o teribila criza economico-financiara. Cei care cred ca aceasta criza este fireasca, adica ar fi vorba de niste defectiuni ale unui sistem perfectibil, ar trebui sa reflecteze mai serios la textul "Protocoalelor", care anunta in mod programatic declansarea cu buna stiinta, sau poate mai degraba cu rea stiinta, a crizelor economice pentru spolierea de resurse a natiunilor: "Am produs si vom produce crize economice in randul popoarelor de fiinte credule si ignorante prin simpla retragere a banilor din circulatie. Retragand banii statelor, capitaluri uriase stagneaza, iar statele sunt obligate sa apeleze continuu la imprumuturi tocmai din aceste capitaluri. Imprumuturile impovareaza finantele statelor cu dobanzile pe care trebuie sa le plateasca la acestea, facandu-le sclavele acestor capitaluri. Concentrarea industriei in mainile capitalistilor, din cele ale micilor proprietari, a stors toata vlaga popoarelor si, odata cu ea, si pe cea a statelor." (Protocolul al XX-lea, sectiunea 20)
   Mecanismul artificial al declansarii crizelor se bazeaza pe cei trei pasi ai procesului dialectic masonic: problema-reactie-solutie. Astfel, actuala criza (problema) a fost declansata cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, vizandu-se ca prin panica oamenilor (reactia) si situatia disperata in care vor ajunge, sa le poata fi impusa cu usurinta crearea unei banci centrale mondiale (solutia).

ESCROCHERIA BANCII REZERVEI FEDERALE
   Cu totul semnificativ este cazul Bancii Rezervei Federale care a fost infiintata in SUA in 1913,  fiind vorba de fapt un consortiu al unor camatari internationali care jefuiesc de atunci fara probleme poporul american, impovarandu-l cu taxe ilegale pe care Constitutia nici nu le prevede! In 1932, un om cu greutate si responsabil ca senatorul american Louis McFadden spunea, tocmai din aceasta cauza, in Congresul american: „Prin constituirea Bancii Rezervei Federale (Federal Reserve Bank) a fost construit un sistem bancar mondial. Un super-stat, controlat de bancherii internationali care actioneaza impreuna pentru a transforma lumea in sclava lor. Federal Reserve Bank a uzurpat guvernul."
   Publicului american i s-a facut in primele decenii ale secolului trecut propaganda ca Federal Reserve Bank este solutia ideala si unica pentru a mentine stabilitatea economica. Strazile si ziarele erau pline de afise in care americanilor li se propovaduia ca de acum inflatia, somajul si criza economica erau de domeniul trecutului, datorita aparitiei Bancii Rezervei Federale. A urmat, insa, marea criza economica din 1929, care a predat SUA cu totul in ghearele bancherilor hrapareti. Practic, la Conventia de la Geneva din 1929, SUA a fost declarata falita. Iata ce afirma Milton Friedman, economist cu premiul Nobel, despre aceasta catastrofa economica: "Federal Reserve Bank a provocat in mod clar Marea Depresiune economica, prin contractia deliberata cu o treime a masei monetare in Intervalul 1929-1933." 

UN IMPRUMUT INROBITOR PENTRU ROMANIA
   Chiar in anul acesta, in toiul acestei teribile situatii de criza economica mondiala, grupurile de interese ce au pus mana pe Romania in 1989 au masinat pentru ca statul roman sa semneze un acord de imprumut declarat de 20 de miliarde de euro cu dobanda de 5% cu Banca Mondiala si Fondul Monetar International. Acest lucru va ingloda si mai greu tara in datorii. Intreaga povara a dobanzilor va fi purtata de platitorii de taxe, care sunt complet neavizati cu privire la gravitatea angajamentului facut de guvernanti in numele lor. Astfel, romanii vor trebui sa achite rata anuala de 1.583.893.774,08 euro, care include dobanda si creditul de rambursat. Se va ajunge dupa 20 de ani la plata a 31.677.875.482,43 euro. La o populatie de 20.000.000 de locuitori, aceasta inseamna 1,584 euro per cap de locuitor de platit. Numai dobanda de platit, daca ar fi sa o socotim, va ajunge la 11.677875,482,43 euro (aproape 12 miliarde de euro) dupa intervalul de 20 de ani! Si ce fac camatarii pentru a primii aceasta suma? Nimic, absolut nimic! Pur si simplu asteapta sa treaca intervalul de 20 de ani! lata ce inseamna inselatoria satanica a dobanzii!
   
Pentru cei care cred ca nu exista o alta solutie, expunem chiar aici una
Daca statul ar lua direct de la cetateni 20.000.000.000 euro, emitand obligatiuni pe care sa le cumpere populatia si astfel sa imprumute practic statul cu suma necesara, fara dobanda, aceasta inseamna 1.000 euro de platit per cap de locuitor! Cu aceste calcule, este clar pentru orice fiinta umana avand o minima inteligenta si un oarecare bun-simt ca este de preferat ca statul sa ia banii de la proprii cetateni, fiecare trebuind astfel sa plateasca 1.000 euro, in loc sa ia imprumut cu camata (dobanda) de la bancile internationale, caci in acest caz cetatenii trebuie sa plateasca 1.584 euro fiecare, cu aproape 600 de euro mai mult, bani care intra in buzunarele camatarilor internationali, in loc sa ramana la oameni! Iar atunci cand guvernantii, in dispretul cetatenilor si ai acestei socoteli simple de gimnaziu, prefera sa se imprumute pe spinarea cetatenilor si sa impovareze cu datorii distrugatoare propriul popor, atunci este limpede ca ei sunt slugile unor interese straine si ca si-au tradat tara, caci ei nu fac decat sa duca la indeplinire planul francmasonic de subjugare economica a populatiei.

TRATATUL DE LA LISABONA PREVEDE ROBIA LA BANCILE INTERNATIONALE A STATELOR NATIONALE
   In cazul Comunitatii Europene (UE), Tratatul de la Maastricht prevede, deloc intamplator, prin articolul 104, ca tarile europene nu mai au dreptul sa imprumute de la bancile lor nationale. Practic, din 1992, acest act de sabotaj a obligat tarile din UE sa se imprumute doar cu dobanda sau altfel spus camata de la bancile private internationale, ele nemaiavand ca pana atunci dreptul de a imprumuta de la propriile banci, fara dobanda.
   Aceasta prevedere legislativa impovareaza popoarele europene, le saraceste, in vreme ce buzunarele bancherilor internationali se burdusesc cu dobanzile incasate. Mai nou, aceasta prevedere a fost transpusa si in articolul 123 al Tratatului de la Lisabona, semnat de Romania fara consultarea populatiei!
   Stiind toate acestea, putem citi mult mai avizati textul destul de tehnic al "Protocoalelor" privitor la imprumuturile externe, care este vizibil ca se aplica fara rabat pentru saracirea populatiei si inrobirea statelor:
"Ce este, de fapt, in esenta, un imprumut, in special imprumutul extern? Un imprumut este o emisiune de hartie de schimb guvernamentala, care contine o obligatie procentuala proportionala cu valoarea capitalului imprumutat. Daca imprumutul poarta o dobanda de 5%, atunci in 20 de ani statul risipeste numai pe dobanda o suma egala cu imprumutul facut. In 40 de ani, dobanda devine dublul sumei imprumutate, iar in 60 de ani, triplul. Si in tot acest timp, imprumutul propriu-zis ramane neachitat.
   Din calculul de mai sus, reiese clar ca fiecare impozitare pe cap de locuitor stoarce si ultimii banuti de la platitorii de taxe saraci, pentru ca statul sa-si achite datoriile externe pe care le-a contractat, in loc sa adune acesti bani care ii sunt necesari pentru propriile nevoi, fara a mai plati in plus si dobanda.
   Atata timp cat imprumuturile au fost interne, in statele popoarelor de oameni creduli si ignoranti banii se mutau doar din buzunarul saracilor in cel al bogatilor, dar dupa ce noi am cumparat pe cine trebuia si am reusit astfel sa facem statele sa angajeze imprumuturile in sfera externa, toata averea acelor state s-a scurs in casele noastre de bani si aceste popoare de dobitoace cu fata umana au inceput sa ne plateasca tributul sclaviei."
(Protocolul al XX-lea, sectiunile 30-33)
   "Cat de clar este ca dobitoacele acestea cu fata umana au creier de bruta si sunt slabe de minte, din moment ce ele imprumuta de la noi bani cu dobanda, fara sa se gandeasca macar o clipa ca, de fapt, pana la urma vor trebui sa scoata din buzunarele propriului stat nu numai acesti bani, ci si, in plus, inca o suma drept dobanda, ca sa-si achite datoria fata de noi! Ce putea fi mai simplu decat sa imprumute banii de care aveau nevoie direct de la cetatenii lor [fara dobanda]?" (Protocolul al XX-lea, sectiunea 36)

Citiţi şi:
► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii

Un comentariu:

Unknown spunea...

1821..1848..1877
1914..1939..1989
20... ?

Trimiteți un comentariu