Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

vineri, 22 iunie 2012

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (IX)

de profesor yoga Dan Bozaru 

Planul descris în articolul precedent (partea a VIII-a) este întrucâtva idealizat, pentru că el presupune ca toate acele evenimente majore să se petreacă liniar, fără sincope. Dacă etapele sale generale sunt clare şi absolut necesare pentru realizarea transformărilor profunde care se preconizează pe întreaga planetă, unele elemente care ţin de psihologia maselor, de reacţiile lor imprevizibile ori de alegerile lor neaşteptate pot conduce nu numai la o modificare a momentului de realizare a planului, ci chiar şi la o modificare (în anumiţi parametri) a cursului evenimentelor ce vor avea loc. Astfel, cele mai importante momente ale planului pot influenţa foarte mult desfăşurarea lui etapizată după modelul prezentat. Aceste momente se referă la: 1. natura luptei dusă împotriva „Iluminaţilor” (dacă arestările în masă se vor desfăşura în mod firesc sau dacă ele vor declanşa un răspuns dur şi criminal din partea „elitei” masonice); şi 2. percepţia în conştiinţa umanităţii a existenţei şi prezenţei pe Pământ a civilizaţiilor extraterestre. 

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VIII)

de profesor yoga Dan Bozaru
Facţiunea pozitivă care va coordona arestările la nivel mondial include cu precădere cadre militare, guvernamentale şi din serviciile secrete ale SUA, deoarece în această ţară se găseşte „creierul” familiilor dinastice de bancheri ai „elitei” masonice mondiale. Astfel, „băieţii buni” fac parte nu doar din Pentagon, ci şi din NSA (Agenţia de Securitate Naţională a SUA) şi chiar şi din instituţiile de tristă faimă CIA şi FBI; de asemenea, o parte dintre ei provin din anumite instituţii bancare mondiale, cum ar fi Fondul Monetar Internaţional (FMI), Trezoreria SUA sau Banca Reglementărilor Internaţionale (Bank for International Settlements).

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VII)

de profesor yoga Dan Bozaru

Cei a căror percepţie asupra vieţii este preponderent materialistă nu înţeleg transformările acestor vremuri, ei nu realizează pasul extrem de important pe care îl face omenirea în prezent. Aceasta se datorează în special viziunii lor limitate, prin care complexul alcătuit din trup şi minte este asociat exclusiv cu funcţionarea biologică, când în realitate această funcţionare este în primul rând de natură subtilă, energetică şi, prin urmare, ea implică schimb de informaţie între planurile subtile superioare şi planul fizic.

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VI)


de profesor yoga Dan Bozaru

Odată cu transformările radicale ale vieţii pe Pământ, o serie întreagă de instituţii şi de organisme vor dispărea, pentru că ele nu vor mai avea corespondent în noua viziune a omenirii. Astfel, serviciile secrete şi de spionaj, cum ar fi CIA sau FBI, vor fi inexistente în societatea care se va construi. Comerţul se va schimba în totalitate, iar legile lui de funcţionare vor îmbrăţişa alte principii decât cele actuale. Drake precizează că noile tehnologii, bazate pe energia liberă (free-energy) vor face posibile inclusiv aşa-numitele food-replicators, adică dispozitive care reproduc alimente. Totuşi, el afirmă că folosirea lor nu va fi posibilă deocamdată, cel puţin nu pe scară largă, datorită faptului că acestea consumă foarte multă energie şi au nevoie de o mare putere de calcul, astfel că va fi nevoie de 1-2 ani înainte ca tehnologia de replicare a hranei să fie dată masiv în folosinţă.

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (V)

de profesor yoga Dan BozaruAtunci când vorbim despre necesitatea arestării membrilor „elitei” masonice trebuie totodată să avem în vedere faptul că aceştia nu numai că nu aşteaptă liniştiţi să fie arestaţi, ci ei chiar se străduiesc prin toate mijloacele să provoace haos, suferinţă, confuzie şi nenorocire în orice domeniu al vieţii umane. În acest fel, ei speră să profite de nivelul scăzut de vibraţie al conştiinţei majorităţii oamenilor, pentru a-şi menţine puterea şi influenţa prin semănarea minciunii, a dezinformării, a incertitudinii şi mai ales prin mijloace catastrofale.

miercuri, 20 iunie 2012

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (IV)

de profesor yoga Dan Bozaru


Sursa puterii pe care o are cabala criminală a „Iluminaţilor” este un sistem financiar corupt, la care se adăugă „producerea” unor sume de bani care în realitate sunt fictive, pentru a menţine această putere în mâinile unui grup de bancheri înţeleşi între ei şi a unor asociaţi ai acestora din cele mai importante guverne ale lumii. Am arătat că reţeaua nefastă a răului (cabala masonică) a creat o datorie atât de mare, încât s-a ajuns la un punct de la care nu mai există cale de întoarcere. Tocmai din această cauză se poate spune că, în prezent, „elita” masonică a rămas fără nicio soluţie şi nu mai poate preveni colapsul global, pe care iniţial ea însăşi dorea să-l provoace, dar într-un mod controlat. Această neaşteptată sfărâmare a unui colos cu picioare de lut, care era vechiul sistem financiar corupt şi infestat de minciună, va fi de fapt o minunată oportunitate pentru ca omenirea să aibă acces la o nouă realitate, luminoasă şi total liberă. 

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (III)

de profesor yoga Dan Bozaru

<< continuare de aici
<< aici partea I
... XVII  XVIII  XIX  XX  XXI  XXII  XXIII  XXIV„Elita” masonică mondială, care este formată din câteva persoane extrem de bogate ce deţin aproximativ trei sferturi din avuţia lumii, conduce de asemenea – într-un mod mai mult sau mai puţin „la vedere” – cele mai importante instituţii financiare de pe mapamond. „Venerabilii” care fac parte din această „elită” satanică sunt cei care cunosc cu adevărat dimensiunea actuală a situaţiei financiare la nivel global, fiind mult mai direct şi mai intim „conectaţi” la ceea ce se petrece în cercurile financiare ale lumii, în spatele scenei pe care o vedem cu toţii, dar care ne ascunde în cea mai mare parte adevărul. Totuşi, dacă urmărim cu atenţie declaraţiile, comportamentul şi mai ales acţiunile acestor reprezentanţi ai cabalei malefice - chiar dacă ele transpar prea puţin prin mediul informaţiilor din presă şi de pe internet -, putem să ne facem o idee despre ceea ce urmează să se petreacă în curând.
 

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (II)


de profesor yoga Dan Bozaru

Pentru a înţelege importanţa luptei teribile care se duce în prezent pe Terra între forţele binelui şi cele ale răului şi pentru a corela în mod inteligent această realitate cu intervenţia civilizaţiilor extraterestre, este necesar să cunoaştem mai întâi unele aspecte referitoare la trecutul îndepărtat al rasei umane pe planeta noastră şi felul în care a fost influenţată evoluţia ei de-a lungul timpului.

duminică, 17 iunie 2012

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (I)

de profesor yoga Dan Bozaru

... XVII  XVIII  XIX  XX  XXI  XXII  XXIII  XXIV  XXV

Ideea acestei prezentări este de a sintetiza şi clarifica unele aspecte importante ale situaţiei actuale a omenirii, mai ales din perspectiva implicării anumitor civilizaţii extraterestre (ET) în dinamica transformărilor care vizează întreaga noastră planetă. Prezenţa în jurul Pământului a sute şi chiar mii de obiecte neidentificate (OZN-uri), care evident sunt dirijate în mod inteligent, monitorizarea planetei noastre de către ocupanţii acestor nave şi acţiunile specifice care au fost şi sunt realizate de unele dintre aceste civilizaţii extraterestre reprezintă un punct de maxim interes în conjunctura prezentă.

marți, 5 iunie 2012

► Tranzitul lui Venus

Cele 5 alinieri ale Pământului cu Venus între 2004 şi 2012
În data de 5/6 iunie 2012 are loc un eveniment astronomic cu totul deosebit: trecerea lui Venus „peste” Soare. Evenimentul este cunoscut în domeniul de specialitate sub numele de „tranzitul lui Venus” şi reprezintă momentul în care planeta se interpune între Pământ şi Soare, obturând o mică parte a discului solar. Acest tranzit astronomic este similar cu o eclipsă solară, cu deosebirea că, deşi diametrul lui Venus este de 4 ori mai mare decât cel al Lunii, proiecţia planetei Venus este mult mai redusă, deoarece se află la o distanţă mult mai mare de Terra.