Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

luni, 16 martie 2009

► Despre extraterestri

Se inmultesc din ce in ce mai mult in ultima vreme referirile mai mult sau mai putin oficiale la extraterestri, nu numai pe internet ci si in presa clasica... ; de unde pana acum acest subiect era "strict secret".  Pluteste ceva in aer?

Exista dovezi ca se pregateste SIMULAREA unui atac extraterestru asupra Pamantului, un adevarat 11 septembrie la scara planetara, pentru ca toata lumea sa se stranga sub aripa "protectoare" a lui Big Brother, care sa aiba astfel (inca) un pretext pentru instaurarea Guvernului Unic Mondial.
   
Vezi in aceasta directie, de exemplu, Steven M. Greer, a carui carte „Hidden Truth, Forbidden Knowledge“ a aparut de curand si in limba romana cu titlul "Adevarul ascuns" .

 Pe de alta parte, circula mesaje din partea unor civilizatii extraterestre, reale si benefice de aceasta data, care isi ofera ajutorul - in masura in care noi pamantenii, in numar suficient de mare, dorim si cerem acest ajutor. Pentru un astfel de mesaj, click pe YANTRA alăturată, de pe coloana din dreapta a blogului.


Citeşte şi:
► 2012 - începutul unei ere noi
► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
► SHIVA manifestat ca un lingam de foc  
► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu