Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

marți, 24 martie 2009

► Mesaj-referendum extraterestru (III)


Aceasta scrisoare-mesaj ne sugereaza ca daca vom pune in aplicare recomandarile continute in ea, AVEM FIECARE DINTRE NOI SI TOTI LA UNISON IMENSA SANSA DE A TRANSFORMA LUMEA ACTUALA PRIN INTERMEDIUL ACESTUI CONTACT CU EXTRATERESTRII CE APARTIN ACESTEI CIVILIZATII NET AVANSATE!

Luand in considerare aceste aspecte, ne putem da seama ca, actionand intr-un mod intelept, PUTEM FACE SA APARA SANSA IMENSA DE A TRANSFORMA NEINTARZIAT LUMEA IN CARE NE AFLAM!

« aici partea I a acestui articol (INTRODUCEREA la mesajul-referendum extraterestru),
« aici partea a II-a (COMENTARII REFERITOARE LA ACEST MESAJ).

Mesajul-referendum pe care il publicam aici in mai multe parti a fost de asemeni tiparit sub forma unei brosuri, al carei format pdf poate fi descarcat de aici.

***

MESAJUL-REFERENDUM PROPRIU-ZIS

Va expunem acum mesajul respectiv si totodata va rugam sa il studiati cu multa atentie inainte de a hotari fiecare asa cum credeti ca este mai bine.

„HOTARATI ACUM INTR-UN MOD FERM DACA VRETI SA APAREM“

Nu este foarte important pentru voi cine va transmite acest mesaj, va rugam sa aveti in vedere ca el trebuie sa ramana anonim in ochii vostri. Conteaza insa foarte mult ce anume veti face cu acest mesaj si ce intentie clara si ferma va declansa in fecare dintre voi continutul sau! Fiecare dintre voi are dreptul sa-si foloseasca liberul arbitru asa cum se cuvine pentru a descoperi cat mai repede fericirea, bunastarea si armonia. Acestea sunt niste atribute binefacatoare universal valabile care v-au fost aratate adeseori si la care puteti avea fecare dintre voi acces de acum inainte. Trebuie sa stiti ca liberul vostru arbitru depinde, intr-o oarecare masura, de trezirea si utilizarea propriilor voastre capacitati superioare. Fericirea pe care o puteti trai depinde in mare masura de iubirea si de binele pe care le daruiti si pe care le primiti. Intocmai precum toate rasele constiente afate pe aceeasi treapta a evolutiei ca si voi, puteti avea sentimentul ca sunteti (singuri si) izolati pe planeta voastra. Aceasta impresie iluzorie va face sa fiti siguri ca sunteti stapani pe destinul vostru. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca va afati in fata unor mari incercari pe care le cunoaste doar o mica parte dintre voi. Nu avem deocamdata dreptul sa va ajutam sa va transformati si sa va construiti viitorul fara ca voi insiva sa f ales aceasta, in prealabil si in deplina cunostinta de cauza. Considerati acum acest mesaj foarte important pentru fecare dintre voi, ca find un referendum la scara mondiala! Considerati raspunsul vostru ferm si categoric, ce va putea fi exprimat chiar de mai multe ori intr-un mod telepatic, un SUI GENERIS buletin de vot!!!

CINE SUNTEM NOI?

La ora actuala, oamenii vostri de stiinta si exponentii vostri religiosi nu au reusit sa ajunga la un acord in privinta evenimentelor ceresti inca neexplicate la care omenirea a fost martora in decursul a mii de ani. Pentru a cunoaste asa cum trebuie adevarul, acesta trebuie inainte de toate sa fe privit drept in fata si sa nu fe deformat prin fltrul credintelor de tot felul, oricat ar fi ele de respectabile la prima vedere. Un numar in continua crestere dintre cercetatorii vostri exploreaza deja noi cai de cunoastere care i-au adus tot mai aproape de o esentiala realitate. Civilizatia voastra se scalda la ora actuala intr-un ocean de informatii, multe dintre ele haotice, dintre care numai o infima parte, cea care este cel mai putin bulversanta, este cel mai mult raspandita. Daca priviti cu atentie, veti descoperi ca ceea ce in istoria voastra vi se parea anterior a fi ridicol sau imposibil a devenit deja posibil si a fost apoi chiar realizat, mai ales in acesti ultimi 50 de ani. Fiti constienti ca viitorul va fi inca si mai surprinzator. Veti descoperi in curand atat ceea ce este rau, cat si ceea ce este bine. Precum si alte sute de miliarde de creaturi ce exista in aceasta galaxie, si noi suntem creaturi constiente pe care unii le numesc „extraterestre“, chiar daca realitatea noastra este de fapt mult mai subtila.

Trebuie sa fti absolut siguri ca, in realitate, nu exista nicio diferenta fundamentala intre voi si noi, ceea ce ne diferentiaza este doar experienta considerabila a unor etape superioare de evolutie, pe care noi deja am dobandit-o. Intocmai ca in orice structura ce este in mod armonios organizata, exista o ierarhie valorica si in relatiile noastre interne. Ierarhia noastra se bazeaza pe intelepciunea rezultata din colaborarea mai multor rase extraterestre. Avand girul acestei ierarhii, noi ne adresam acum voua.

Precum majoritatea dintre voi, si noi suntem in cautarea experientei esentiale a Fiintei Supreme (DUMNEZEU). Puteti fi absolut siguri ca, in realitate, nu suntem nici zei, nici semizei, ci egalii vostri in cadrul Fraternitatii Cosmice. Fizic, multi suntem diferiti de voi, dar in mare parte, prezentam o forma umanoida.

Existenta noastra este o vie realitate, chiar daca marea majoritate dintre voi inca nu o percep. Puteti fi absolut siguri ca noi nu suntem niste simple obiecte de observat, ci suntem niste constiinte, tot asa cum si voi sunteti niste constiinte. Ne afam dincolo de intelegerea voastra, deoarece ramanem invizibili aproape tot timpul, atat pentru simturile voastre obisnuite, cat si pentru instrumentele voastre clasice de masura. La ora actuala noi aspiram sa umplem neintarziat acest gol existent acum in istoria voastra. Trebuie sa stiti ca noi am luat deja aceasta hotarare colectiva, fapt care insa nu este sufcient. Avem acum nevoie si de acceptul vostru ferm si majoritar. Prin intermediul acestui mesaj, deveniti fiecare dintre voi cei care decid intr-un mod ferm si clar ce se va petrece dupa aceea. Daca veti studia cu atentie acest mesaj, va veti putea da seama ca voi insiva sunteti si ramaneti aceia care alegeti. Noi nu avem niciun reprezentant uman pe planeta Terra care ar putea sa va orienteze decizia.

UNII DINTRE VOI S-AR PUTEA SA VA INTREBATI: DE CE NU SUNTEM NOI VIZIBILI?

In anumite stadii de evolutie, fintele ce exista in cadrul Cosmosului descopera noi forme de existenta, a caror stiinta se dovedeste a fi mai presus de aparentul control exercitat asupra materiei. Dematerializarile si materializarile structurate fac parte din aceasta stiinta. Aceasta este ceea ce omenirea voastra a obtinut deja in anumite laboratoare secrete, in care sunt cercetate aceste aspecte in colaborare cu alte creaturi „extraterestre“, dar cu pretul unor compromisuri hazardate ce va sunt ascunse in mod voit de catre unii dintre reprezentantii vostri.

Mai mult, in spatele fenomenelor si a obiectelor aeriene sau spatiale ce sunt cunoscute in cadrul comunitatii voastre stiintifce sub numele de „OZN-uri“, se afa de fapt anumite nave spatiale cu caracteristici multidimensionale.

La ora actuala, multe finte umane au fost deja in contact auditiv, tactil sau psihic (telepatic) cu astfel de nave, dintre care unele se afa deja in mainile puterilor oculte care va „guverneaza“.

Saracia observatiilor voastre in ceea ce priveste realitatea unor astfel de aparate este cauzata de superioritatea considerabila conferita de starea dematerializata a acestor nave spatiale.

Fiindca deocamdata nu le-ati vazut chiar voi insiva, nu va vine sa credeti si nu puteti sa va inchipuiti toate acestea. Noi putem sa intelegem cu usurinta acest aspect care va caracterizeaza acum.

Majoritatea acestor posibilitati de a ne observa uneori va sunt oferite la modul individual, pentru a va infuenta si pentru a va impresiona sufetul, iar nu pentru a modifca organizarea sociala care exista la voi. Aceasta actiune este realizata intr-un mod cu totul voluntar din partea raselor extraterestre care va inconjoara si care exista in Cosmos, dar trebuie sa stiti ca toate aceste actiuni sunt realizate pentru ratiuni si scopuri foarte diferite.

Pentru creaturile multidimensionale rele (satanice) ce isi exercita la ora actuala puterea malefca (in umbra oligarhiei ce exista pe planeta voastra), secretul si discretia sunt motivate prin dorinta de a ascunde cu strasnicie fata de oameni existenta si implicarea lor.

In cazul nostru, discretia este motivata de respectarea neabatuta a liberului arbitru al fintelor umane, pe care acestea il pot folosi si chiar trebuie sa-l foloseasca intotdeauna in gestionarea afacerilor lor, pentru ca ele sa poata ajunge singure la maturitatea tehnica si spirituala care le este necesara. Dincolo de aceasta intrarea umanitatii voastre in familia civilizatiilor galactice este foarte mult dorita.

Trebuie sa stiti ca noi putem sa aparem la lumina zilei si deja suntem dispusi sa va facilitam atat realizarea acestei uniuni, cat si a acestei colaborari. Nu am facut inca aceasta pana in prezent, deoarece prea putini dintre voi au dorit in mod sincer aceasta, fe datorita necunoasterii, fe din indiferenta sau din teama si mai ales, deoarece nu a existat o situatie critica sau urgenta.

Multi dintre aceia care studiaza aparitiile noastre numara luminile noaptea, fara a aduce prin aceasta vreo lamurire in aceasta directie. Adeseori, ei privesc aceste realitati tainice ca pe niste obiecte, fara sa-si dea seama ca acolo este vorba despre finte constiente.

CINE SUNTETI VOI?!

Chiar daca voi nu stiti deocamdata aceasta, voi sunteti descendentii a numeroase traditii, care de-a lungul timpului s-au imbogatit, in mod gradat, prin aporturile lor mutuale. Aceste adevaruri sunt valabile pentru toate rasele care traiesc pe suprafata Pamantului. Unul dintre scopurile voastre principale este acela de a va uni in respectul acestor radacini, pentru a realiza impreuna un proiect comun si plin de intelepciune. Aspectul exterior al culturilor voastre pare la prima vedere sa va separe, deoarece voi aveti tendinta sa il substituiti fintei voastre profunde si esentiale. Forma exterioara are inca un mare ascendent asupra naturii voastre subtile. Aceasta predominanta a formei constituie, pentru puterile oculte rau intentionate care va guverneaza, zidul de aparare impotriva demascarii lor.

Trebuie insa sa stiti ca sunteti chemati sa treceti dincolo de forma, respectand-o totodata pentru necesitatile ei tainice, pentru bogatia si frumusetea ei. Aceasta constiinta a necesitatii tainice a formei, astfel inteleasa, ne-a facut si ne face chiar si pe noi sa ii iubim pe oameni in diversitatea lor. Pacea nu consta doar in a nu mai provoca razboaie, ci consta in a deveni cat mai repede ceea ce sunteti in realitate: o unica Fraternitate.

Pentru a intelege cat mai bine acest aspect, solutiile optime pe care le aveti la indemana se reduc la cateva. Una dintre ele este contactul armonios si binefacator cu o alta rasa, care totodata va poate transmite in felul acesta imaginea clara a ceea ce sunteti voi in realitate.

CARE ESTE LA ORA ACTUALA SITUATIA VOASTRA?

Toate interventiile noastre de pana acum au avut, intotdeauna, o neinsemnata infuenta asupra capacitatii voastre de a hotari, atat colectiv, cat si individual, propriul vostru viitor. Acest aspect este motivat de cunoasterea de catre noi a mecanismelor psihice profunde.

Noi am ajuns deja la concluzia ca libertatea launtrica se trezeste si se desavarseste aproape in fiecare zi, pe masura ce o fiinta devine din ce in ce mai constienta de ea insasi, de ambianta ei exterioara si de anturajul ei, transformandu-se si perfectionandu-se pe masura ce se elibereaza in mod progresiv de obiceiuri rele, de limitari si de inertii, oricare ar fi acestea. In pofda uriasei infuente benefce ce este generata de numeroase constiinte umane, voluntare si curajoase, aceste inertii inlantuitoare sunt mentinute adeseori in mod artifcial pentru proftul unei puteri centralizatoare, afate in plina crestere. Pana nu demult, omenirea manifesta un control satisfacator asupra deciziilor sale importante. La ora actuala – din nefericire – umanitatea pierde din ce in ce mai mult controlul asupra destinului ei, prin folosirea pe scara larga a tehnologiilor asa-zis avansate, ale caror consecinte nefaste asupra ecosistemului planetar si uman devin pe zi ce trece ireversibile. Se poate spune ca actualmente va pierdeti, incet dar sigur, extraordinara voastra putere de a va face viata cat mai placuta, frumoasa, armonioasa si profund implinitoare. Capacitatea voastra innascuta de rezistenta va scadea, mai ales datorita acestor artifcii, independent de vointa proprie. Astfel de tehnologii malefce ce sunt utilizate in mod intentionat la ora actuala va afecteaza atat trupul, cat si psihicul. Un numar si mai mare de astfel de proiecte rau intentionate este deja in desfasurare pe planeta voastra.

Datorita ignorantei in care va complaceti, cei mai multi dintre voi nici macar nu banuiti raul care vi se pregateste.

Este necesar si urgent sa va dati seama ca aceasta situatie in care va afati se poate transforma in bine, atata vreme cat aveti fiecare dintre voi aceasta imensa putere creatoare cu care va puteti opune intunecatelor proiecte (planuri) ale autointitulatilor vostri stapani care actioneaza din umbra. Tocmai de aceea, noi ramanem deocamdata invizibili. Trebuie sa stiti ca aceasta putere creatoare individuala pe care o detineti fiecare este posibil sa dispara in viitorul apropiat daca un supraefort, care va fi urmat de un salt colectiv de mare amploare, nu survine cat mai repede. Trebuie sa stiti inca de pe acum ca, daca nu se va realiza acest salt colectiv profund transformator si de mare amploare, va urma pentru voi o perioada de dezbinare si ruptura.

Trebuie insa sa va dati cat mai repede seama ca nu este necesar sa asteptati ultimul moment pentru a gasi solutii optime in aceasta directie. Nu credeti ca deja a venit momentul sa fe prevenita si chiar vindecata suferinta in care va mentineti? Istoria voastra nu a incetat sa fe jalonata de intalniri intre popoare care trebuiau sa se descopere in conditii ce erau adesea confictuale. Cuceririle au fost aproape intotdeauna infaptuite in detrimentul cuceritilor. In ultima vreme, Pamantul a devenit pentru voi intocmai ca un sat in care toata lumea se cunoaste, dar cu toate acestea confictele continua sa existe, iar amenintarile de tot felul se agraveaza pe zi ce trece, atat ca durata, cat si ca intensitate.

Privita individual, fiinta umana, cu toate ca este inzestrata cu numeroase capacitati potentiale profund benefce, chiar uimitoare, nici macar nu banuieste, cel mai adesea, ca este inzestrata cu astfel de puteri extraordinare si, mai ales datorita faptului ca nu este indrumata si ajutata sa ajunga sa si le trezeasca, tocmai de aceea nu ajunge sa le descopere si sa le exercite asa cum ar trebui. Aceasta este, din nefericire, situatia in cazul marii voastre majoritati si trebuie sa stiti ca voi sunteti in mod intentionat mentinuti in aceasta stare de ignoranta mai ales din motive geopolitice. Voi stiti ca sunteti la ora actuala pe aceasta planeta cateva miliarde. Atat educatia copiilor vostri si conditiile voastre de viata, cat si existenta nenumaratelor creaturi animale si vegetale se afa la ora actuala la cheremul si sub jugul unui mic numar dintre reprezentantii vostri politici, fnanciari, militari si religiosi care, in marea lor majoritate, sunt rau intentionati. Marea majoritate a dorintelor, a gandurilor si a credintelor voastre va sunt modelate cu viclenie si abilitate in conformitate cu anumite interese partizane, pentru a va aservi si inrobi, dandu-va totodata iluzia ca sunteti stapanii destinului vostru, ceea ce, in realitate, nu este deloc adevarat.

Nu trebuie sa pierdeti din vedere caeste o mare diferenta intre o dorinta care se trezeste in voi si infaptuirea ei efectiva, mai ales atunci cand, datorita ignorantei in care va complaceti, nici macar nu banuiti care sunt adevaratele reguli ale jocului. Atunci cand veti ajunge sa cunoasteti in totalitate adevarul, va veti putea da seama ca, de fapt, nu voi sunteti cuceritorii. O anumita orientare sau modifcare a informatiei este o strategie milenara, ce persista chiar si in ziua de azi la fintele umane. A induce in structurile invizibile ale fintei voastre ganduri, emotii sau chiar organisme care nu va sunt utile si nu va fac deloc bine, prin intermediul anumitor tehnologii specifce, este o alta strategie, inca si mai veche, ce se foloseste din plin la ora actuala. Actualmente, multe dintre tehnologiile care prezinta extraordinare oportunitati de progres slujesc, deocamdata, doar unor mari amenintari de subjugare si chiar de distrugere a fintelor umane. Toate aceste oportunitati si toate aceste amenintari, ca si altele care vor apare in viitorul apropiat, sunt si vor fi o cruda realitate.

Datorita ignorantei si inertiei in care cei mai multi dintre voi va complaceti, nu percepeti cel mai adesea decat partea lipsita de insemnatate, singura care a fost hotarat, de catre cei ce monopolizeaza la ora actuala puterea, sa va fe aratata. Actualmente epuizarea resurselor este programata, tot asa cum este programat ca niciun proiect benefc colectiv pe termen lung si care ar fi de un mare folos pentru umanitate, sa nu fe nici inceput si nici realizat.

Putini dintre voi stiu ca procesul de epuizare al ecosistemului vostru a atins deja limite ireversibile. Secatuirea anumitor resurse, care deja se manifesta tot mai pregnant, cat si repartizarea lor haotica, inechitabila, va face ca pretul lor de cost sa creasca din ce in ce mai mult si va implica in viitorul apropiat confruntari fraticide, ce vor apare la scara mare (in masa), iar toate acestea vor avea loc atat in inima oraselor, cat si in satele voastre. In viitorul apropiat ura si rautatea vor creste, dar odata cu toate acestea va creste mult si iubirea. Iubirea amplifcata va fi aceea care va va permite sa va pastrati sperantele in efcacitatea voastra de a gasi solutii intelepte la problemele cu care va confruntati. Dar trebuie sa stiti ca masa critica este deocamdata insufcienta, iar o activitate de subminare de mari proportii ce este inteligent dar malefc instrumentata din umbra opereaza deja la ora actuala pe planeta voastra.

Marea majoritate a comportamentelor umane ce sunt aproape impietrite de obisnuintele rele si de prejudecatile gresite ale trecutului fac sa existe o asemenea stare de inertie, incat aceasta perspectiva este pe cale sa va conduca in impas. Aceia dintre voi care v-ati dat deja seama de aceste aspecte, atribuiti toate aceste difcultati unor reprezentanti a caror constiinta a binefacerilor comune ce sunt utile pentru umanitate se sterge treptat in fata intereselor corporatiste criminale. Chiar daca la ora actuala sunt numeroase dezbaterile lor de forma, rare sunt in realitate dezbaterile lor de fond.

De multe ori, in momentul trecerii la actiune, intarzierile nu inceteaza sa se acumuleze si apar o multime de tergiversari, pana cand ajungeti mai degraba sa fti fortati sa acceptati, decat sa alegeti. Acesta este motivul pentru care, mai mult ca oricand in intreaga voastra istorie de pana acum, deciziile voastre de astazi vor avea un impact direct si semnifcativ asupra supravietuirii voastre pe viitor.

Ce eveniment ar putea sa modifce radical aceasta stare de inertie care este specifica civilizatiei voastre? Merita sa va puneti intrebarea: oare de unde va veni pentru noi priza de constiinta colectiva si profund unifcatoare care va fi capabila sa stopeze aceasta accelerare a raului?

Dintotdeauna, in decursul istoriei, triburile, popoarele si natiunile omenesti s-au descoperit in mod reciproc, s-au intalnit si au interactionat. In fata amenintarilor din ce in ce mai mari ce apasa actualmente din greu asupra familiei umane, mai mult ca niciodata, a venit vremea ca o interactiune inteleapta, la o scara mult mai mare, sa se manifeste fara intarziere.

Trebuie sa va dati seama ca la ora actuala un val puternic este pe punctul de a aparea. In acest val urias sunt amestecate de-a valma atat aspecte foarte pozitive, binefacatoare, cat si aspecte foarte rele, dintre care unele sunt chiar ingrozitoare.


CINE ESTE „CEA DE-A TREIA PARTE“?

Exista doua cai principale pentru a stabili un contact cosmic constructiv cu o alta civilizatie:
a) prin reprezentatii ei care se afla atunci la putere sau
b) in mod direct, prin intermediul unor indivizi neinsemnati.

Prima cale face sa apara anumite lupte de interese, iar cea de-a doua cale face sa apara o priza superioara de constiinta.

Prima cale a fost deja aleasa de un anumit grup de rase extraterestre ce sunt motivate de mentinerea umanitatii in stare de servitute (supunere). Acest grup de rase urmareste sa controleze in felul acesta atat resursele planetare, cat si patrimoniul genetic si vizeaza sa infuenteze din plin si chiar sa controleze intr-un mod malefc energia umana emotionala care se manifesta la nivel planetar.

Cea de-a doua cale a fost aleasa de un grup de rase extraterestre ce sunt aliate cauzei divine a Spiritului. In ceea ce ne priveste, noi am trecut in totalitate de partea acestei cauze dezinteresate, prezentandu-ne deja, acum cativa ani, unor reprezentanti ai puterii umane de pe aceasta planeta care au refuzat aceasta mana pe care le-am intins-o, sub pretextul ca aceste interese erau incompatibile cu viziunea lor strategica.

Tocmai de aceea am hotarat ca, actualmente, cat mai multe finte umane sa fe chemate sa realizeze in cunostinta de cauza aceasta alegere, fara a fi nevoie ca vreun reprezentant al puterii sa mai interfereze. Tot ceea ce le-am propus atunci, in trecut, acelora pe care ii credeam in masura sa contribuie din plin la fericirea voastra, va propunem acum in mod nemijlocit voua, pentru viitorul apropiat!

La ora actuala voi nu stiti ca, din nefericire, unele creaturi non-umane (extraterestre) au luat si iau intr-o foarte mare masura parte la exercitarea puterii care centralizeaza si monopolizeaza dominatia ce se exercita pe planeta voastra, fara ca aceste aspecte grave si tulburatoare sa fe in mod evident accesibile simturilor voastre comune. Chiar daca multora dintre voi nu o sa va vina sa credeti, trebuie sa stiti ca este perfect adevarat ca aceste creaturi non-umane (extraterestre) aproape ca au preluat controlul, intr-un mod ocult, asupra destinelor acestei planete. Trebuie sa mai stiti ca aceste creaturi non-umane (extraterestre) nu traiesc in mod necesar in lumea voastra materiala si acest aspect este cu siguranta ceea ce ii va putea face sa fe teribil de efcienti in rau si chiar de temut pentru intreaga voastra umanitate intr-un viitor apropiat.

Date find aceste conditii, in care va afati, si pe care voi nici macar nu le banuiti, se pune intrebarea cum ati mai putea sa va folositi intr-un mod creator si benefc liberul vostru arbitru, cand acesta este manipulat intr-o mare masura?

CE LIBERTATE VA MAI RAMANE VOUA CU ADEVARAT?

Pacea si reunifcarea in armonie si buna intelegere a popoarelor voastre ar putea fi un prim pas, ce trebuie sa fe facut in directia unui contact armonios cu alte civilizatii avansate care exista in Cosmos, si care sunt diferite de civilizatia voastra.

O asemenea alternativa este ceea ce manipulatorii vostri cei rai din umbra vor sa evite cu orice pret, deoarece ei stiu ca, prin dezbinare si prin inocularea unei stari de frica, reusesc apoi sa va stapaneasca cu o mare usurinta! Ei ii stapanesc chiar si pe guvernantii vostri. Forta lor malefca provine din viclenia si capacitatea lor de a va inocula in fiinta teama, indoielile, nesiguranta, nehotararea si neincrederea. Toate aceste defecte, care sunt cu abilitate trezite si amplifcate in voi, dauneaza in mod considerabil trezirii si constientizarii naturii voastre cosmice, franand totodata trezirea puterilor extraordinare, benefce ce exista in stare latenta in fiecare dintre voi.

Acest mesaj pe care vi-l adresam acum tuturor nu si-ar avea sensul, daca nu am dori sa va trezim din somnul in care va afati, pentru ca tirania acestor manipulatori sa nu atinga apogeul, iar planurile lor inselatoare, viclene si criminale sa nu ajunga sa se implineasca in cativa ani, cu consecinte nefaste de mari proportii pentru intreaga omenire. Este necesar sa stiti ca termenul de fnalizare a acestor planuri este foarte aproape si tocmai de aceea umanitatea va trece prin tulburari fara precedent in urmatoarele zece cicluri.

Tocmai pentru ca este necesar sa incepeti sa va aparati de toate aceste agresiuni invizibile, trebuie mai mult ca niciodata sa treziti si sa incepeti sa folositi cat mai multi dintre voi toate inzestrarile spirituale extraordinare, care totodata vor face sa apara in fiinta voastra inspiratii geniale ce va vor permite sa descoperiti solutii creatoare la aceste probleme grave cu care va confruntati.

Trebuie insa sa stiti ca, tot asa cum rezistenta exista in cazul fintelor umane, la fel ea se va manifesta si in cazul raselor malefce dominante. O data in plus, trebuie sa aveti in vedere faptul ca forma exterioara nu va fi de ajuns pentru a reusi sa deosebiti in mod clar dusmanul de aliat. In actuala stare a psihicului vostru, va este extrem de difcil sa discerneti intre ei si sa realizati anumite actiuni efciente care va sunt utile si binefacatoare. Pentru a reusi sa deveniti ceea ce sunteti inca de la inceputuri meniti sa fti, va fi necesar ca, pe langa o sufcienta trezire a intuitiei sa realizati un antrenament special (ucenicie), care va va ajuta sa va depasiti limitele ce v-au fost impuse si sa treziti in voi potentialitatile creatoare extraordinare de care fiecare dintre voi dispuneti.

Cunoscand inestimabila valoare si imensa putere a liberului arbitru cu care este inzestrata fiecare fiinta umana, noi va invitam acum sa participati in deplina cunostinta de cauza la o alternativa benefca superioara si constructiva de care aveti nevoie.


CE VA PUTEM NOI OFERI?

Asa cum va veti putea convinge la momentul potrivit, noi va putem oferi o noua viziune, mult mai ampla, mult mai profunda, globala, atat asupra universului in care existam cu totii, cat si asupra vietii in general. In plus, va putem oferi dovada ce poate fi pusa cu usurinta in practica, a unor interactiuni binefacatoare, constructive si armonioase.

Va putem oferi experienta noastra referitoare la relatiile echilibrate, bazate pe iubire si fraterne. Va putem oferi o multime nebanuita de cunostinte tehnice, benefce, eliberatoare. Va putem ajuta sa treceti imediat la o noua etapa de eradicare a suferintelor si a bolilor. Va putem ajuta sa va treziti si chiar sa ajungeti la o folosire constructiva controlata si binefacatoare a puterilor individuale latente. Va putem invata si totodata va putem facilita accesul la noi forme de energie nesfarsita ce exista fara incetare in jurul vostru si cu care puteti intra imediat in rezonanta utilizand anumite metodologii stiintifce adecvate. Va putem ajuta si indruma sa ajungeti usor si cat mai repede la o mai mare largire a campului constiintei individuale, care totodata va va ajuta sa va cunoasteti cu adevarat si va permite trezirea in fiinta voastra a unor puteri psihice si spirituale ce sunt considerate ca find exceptionale pentru marea majoritate a fintelor umane care traiesc in ignoranta.

Va anuntam insa ca nu va vom putea obliga niciodata sa renuntati la fricile voastre, atat individuale, cat si colective. Nu vom putea sa depasim in locul vostru indoielile, ura si a rautatile care va macina. Este necesar sa stiti ca va vom putea ajuta sa aprofundati si sa puneti apoi neintarziat in practica mai ales acele legi universale pe care in prealabil voi insiva va trebui sa le alegeti si sa le intelegeti pentru a va transforma in bine atat trupul, cat si fiinta, din toate punctele de vedere. Trebuie de asemenea sa stiti ca acest ajutor pe care vi-l oferim nu presupune sa incepem sa lucram noi in locul vostru, caci acest ajutor dezinteresat pe care vi-l oferim nu implica sa depunem noi in locul vostru eforturi individuale sau colective pentru a construi lumea mult mai buna si armonioasa pe care o doriti. Inca de pe acum puteti sa fti absolut siguri ca noi va vom arata calea, dar nu va vom putea da aspiratia, iubirea si perseverenta de a descoperi noi taramuri, nebanuite, la care fiecare dintre voi puteti avea acces atunci cand realizati cu ravna eforturile care sunt necesare pentru a reusi toate aceasta.


CE VOM PRIMI NOI IN SCHIMB PENTRU INTREGUL AJUTOR DEZINTERESAT PE CARE SUNTEM DISPUSI SA VI-L OFERIM?

Daca prin intermediul acestui referendum planetar, in cadrul caruia va veti manifesta intr-un mod clar si ferm intentia ca noi sa va aparem, veti hotari in felul acesta intr-un mod telepatic sa apara un contact planetar cu noi, va anuntam cu anticipatie ca ne vom bucura foarte mult de aparitia si mentinerea echilibrului fratern in aceasta parte a universului in care voi existati. Pe parcursul acestor contacte, aspiram sa benefciem de schimburi creatoare, diplomatice, fructuoase si de intensa bucurie care ne va inunda atunci cand voi veti fi uniti, plini de bunavointa si animati de intentii bune pentru a realiza cat mai multi dintre voi tot ceea ce sunteti capabili sa infaptuiti. Sentimentele intense si profunde de bucurie, de iubire si de fericire sunt fara incetare foarte cautate in univers, dat find faptul ca energia fundamentala a acestor sentimente este intotdeauna divina. Atat intreaga fericire, precum si tot binele si armonia pe care va vom ajuta sa le descoperiti se vor rasfrange intotdeauna si asupra noastra. Acum vine momentul sa va aduceti aminte de intrebarea ce v-a fost pusa.


DORITI INTR-UN MOD CLAR SI FERM SA NE VEDETI APARAND?!

Iata cum trebuie sa raspundeti la aceasta intrebare!

Realitatile sublime, tainice ale sufetului pot fi manifestate intr-un mod clar si ferm. Mai mult decat atat, puteti fi absolut siguri ca, de fiecare data cand le veti manifesta, gandindu-va intr-un mod clar si ferm la noi, toate acele ganduri ale voastre vor fi receptate de noi imediat sau, mai bine zis, vor fi simtite in mod telepatic. Pentru aceasta este pur si simplu sufcient sa va puneti aceasta intrebare, urmarind dupa aceea sa raspundeti la ea cat mai clar si ferm cu putinta, fe atunci cand sunteti singuri, fie, cel mai bine in cadrul unui grup organizat ce actioneaza atunci la unison. Dincolo de aceste sfaturi pe care vi le oferim, trebuie sa fti siguri ca fiecare dintre voi va fi liber si va putea sa actioneze exact asa cum ii place. Prin urmare, fie ca va afati in centrul unui oras, fie ca sunteti undeva in mijlocul desertului, acest aspect nu va modica deloc efcienta raspunsului vostru. Atunci cand veti formula pentru voi insiva aceasta intrebare, raspunsul vostru clar si ferm care va urma va trebui sa fie ori „DA“, ori „NU“, dar va rugam sa chibzuiti in prealabil pentru ca raspunsul vostru clar si ferm sa nu fie formulat IMEDIAT CE ATI PUS ACEASTA INTREBARE. Atunci cand va veti decide sa raspundeti la aceasta intrebare, va sfatuim sa faceti aceasta ca si cum ati vorbi pe indelete cu voi insiva. Inainte sa raspundeti, este foarte bine sa chibzuiti asupra continutului acestui mesaj intr-un mod cat mai responsabil si este necesar sa luati in considerare toate informatiile care v-au fost puse la dispozitie in cadrul acestui mesaj. Inainte de a raspunde ori „DA“, ori „NU“, considerati ca aceasta este o intrebare universala si realizati, totodata, ca aceste cuvinte ale intrebarii au in contextul lor o puternica semnifcatie, care dupa aceea se va repercuta intr-un mod tainic in fiinta voastra, declansand un proces ocult de rezonanta in universul vostru launtric. Atunci cand in fnal hotarati intr-un mod clar si ferm care anume este raspunsul, trebuie sa vegheati pentru ca in acele clipe sa nu va perturbe nicio ezitare. Tocmai de aceea, trebuie sa va ganditi in prealabil intr-un mod clar si ferm la toate aceasta, atat in sufetul, cat si in constiinta voastra. Este de asemeni necesar ca, mai ales atunci cand formulati acest raspuns, sa manifestati totodata o clara si puternica intentie ce va insoti in simultaneitate raspunsul vostru. Este bine sa stiti ca pentru a asocia intr-un mod armonios raspunsul cu intrebarea ce este formulata in acest mesaj este tocmai de aceea recomandabil sa raspundeti abia dupa ce ati realizat de 3 ori la rand studierea in momente distincte a acestui mesaj pe care este bine sa-l cititi cu multa atentie.


UN SFAT IMPORTANT PE CARE ESTE BINE SA-L LUATI IN CONSIDERARE !!!

Va rugam sa aveti in vedere ca nu trebuie sa va pripiti si sa raspundeti intr-un mod precipitat si superfcial la aceasta intrebare. Va sfatuim ca inainte sa raspundeti, sa respirati de voie intr-un mod lent si profund, lasand totodata sa se dinamizeze in fiinta voastra intreaga putere tainica a liberului vostru arbitru. Procedand in felul acesta, multi dintre voi veti descoperi pentru prima oara puterea formidabila a liberului vostru arbitru. Mai ales in acele momente, apreciati-va din plin esenta fintei voastre si experimentati o intensa si coplesitoare stare de bucurie ca sunteti cei care sunteti! In special atunci, este foarte bine ca toate difcultatile pe care unii dintre voi le traversati si care va slabesc puterea de decizie sa fie macar pentru o scurta perioada de timp complet depasite si transcense. Tocmai de aceea va rugam sa urmariti sa uitati toate problemele si tensiunile care va chinuie, aspirand din toate puterile sa va detasati complet de ele pentru cateva minute, caci reusind din plin aceasta veti fi voi insiva, in toata splendoarea voastra. Mai ales atunci, in momentul manifestarii plenare si intense a liberului vostru arbitru, urmariti sa simtiti intreaga forta atotputernica ce tasneste instantaneu din voi, asemenea unui traznet. Mai ales in clipa in care veti incepe sa formulati raspunsul, realizati totodata ca sunteti cu adevarat si ramaneti in clipele care urmeaza stapanul vostru!

Va rugam sa aveti in vedere ca, pentru a mari forta de impact a raspunsului vostru, atat in propriul univers launtric, cat si in ambianta cosmica in care va afati, este posibil sa raspundeti periodic la aceasta intrebare mai ales atunci cand raspunsul este „DA“, dar trebuie sa aveti in vedere ca raspunsul sa fie si sa ramana mereu acelasi (este exclus ca raspunsul sa fie o data „DA“, apoi „NU“, apoi din nou „DA“, apoi din nou „NU“, apoi de trei ori „DA“ si alta data „NU“ etc., etc.). Actionand in modul in care v-am sugerat mai sus si raspunzand chiar periodic la aceasta intrebare, veti compensa astfel intr-un anume mod lipsa de participare a tuturor acelora care nu au cunostinta despre existenta acestui mesaj al nostru. Trebuie de asemeni sa stiti ca in cazul unui raspuns afrmativ („DA!!!“) care poate sa fie repetat periodic, fie chiar si de trei ori pe saptamana, efectele care nu vor intarzia sa apara in fiinta voastra vor fi profund binefacatoare, creatoare, purifcatoare.

Mai mult decat atat, in cazul unui raspuns afrmativ periodic, efectele sublime ale acestui raspuns ce este constant reinnoit nu vor intarzia sa apara in fiinta voastra si totodata veti asista la o insumare a acestor efecte benefce, pe care le veti trai sub forma unui cumul innoitor si profund transformator care va rodi si se va amplifca in mod gradat.

Chiar mai mult decat atat, va sugeram sa oferiti neintarziat acest mesaj cat mai multor finte umane care va sunt prietene sau simple cunostinte spre a mari in felul acesta cu ajutorul vostru numarul fiintelor umane care vor opta in fnal in deplina cunostinta de cauza. Actionand fiecare dintre voi in felul acesta, cu mult entuziasm si daruire pentru aceasta nobila reusita, accelerati totodata momentul in care ne veti vedea ca aparem pe cerul planetei voastre. Este important sa stiti ca aparitia noastra va fi posibila la scurt timp dupa ce va aparea printre fintele umane ce traiesc pe aceasta planeta o stare sufcient de puternica de CONSENS PLANETAR.

Fiti inca din aceasta clipa constienti ca un singur gand clar, puternic si ferm manifestat ce va fi un singur raspuns ferm si categoric va putea bulversa tot raul de pe aceasta planeta in viitorul apropiat, daca un numar sufcient de finte umane vor spune „DA“! Noi chiar speram ca aceasta se va petrece in curand! Este bine sa va dati seama ca o formulare cat mai clara si ferma a intentiei voastre, in forul vostru launtric, ne va determina sa ne manifestam, in curand, in lumea voastra materiala si la lumina zilei, daca un numar sufcient de finte umane de pe planeta voastra vor spune un „DA“ clar si hotarat. In situatia in care un numar sufcient de finte umane vor raspunde cu „DA“ la aceasta intrebare a noastra, momentul aparitiei noastre in fata voastra va fi, atat pentru noi, cat si pentru voi extrem de pretios si mai mult decat atat, pentru intreaga umanitate o asemenea intalnire se va dovedi profund transformatoare si chiar indispensabila. Cu toate ca fiecare dintre voi veti putea alege forma ce va va conveni pentru a raspunde la aceasta intrebare, trebuie sa stiti ca pentru noi este inutila practicarea vreunui ritual care ne vizeaza. Este necesar sa stiti ca in cazul unui raspuns afrmativ („DA!“) ce va fi formulat periodic intr-un mod puternic, clar, ferm si sincer, de indata ce va fi manifestat din inima si din propria voastra vointa, un asemenea raspuns va fi intotdeauna perceput intr-un mod instantaneu de noi de indata ce va fi formulat. Chiar si atunci cand veti raspunde de mai multe ori pe saptamana si veti formula un raspuns afrmativ („DA!“), veti simti, fiecare dintre voi, din ce in ce mai intens, ca si noi va vom raspunde imediat dupa aceea aproape instantaneu de fiecare data.

Este necesar sa aveti in vedere ca atunci cand veti raspunde printr-un „DA“ hotarat in cabina intima de vot a intentiei voastre ferme si a vointei voastre secrete, totodata va veti determina in felul acesta viitorul si va veti putea transforma radical destinul la nivel planetar.

Urmează - aici partea a IV-a a acestui articol (CONTINUAREA MESAJULUI PROPRIU-ZIS - EFECTUL COLOSAL SI NEBANUIT DE PARGHIE AL CREDINTEI COLECTIVE CE ACTIONEAZA LA UNISON) »

« aici partea I - INTRODUCEREA
« aici partea a II-a - COMENTARII REFERITOARE LA ACEST MESAJ



Citeşte şi:
► 2012 - începutul unei ere noi
► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
► SHIVA manifestat ca un lingam de foc  
► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu