Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

vineri, 15 mai 2009

► Grupul Bilderberg pregateste drumul catre Noua Ordine Mondiala

   A inceput cea de-a 57 intalnire a membrilor Grupului Bilderberg, joi, 14 mai 2009, la un hotel de cinci stele din Atena, transmite AFP. Sute de politisti asigura securitatea in jurul hotelului Astir Palace din cartierul Vouliagmeni, tinand deoparte ziaristii si curiosii.
   Un ziarist ce urmareste reuniunile grupului, Daniel Estulin, afirma ca a obtinut o brosura a reuniunii, in care se precizeaza ca participantii vor dezbate doua variante ale actualei crize: "o depresiune prelungita si agonizanta, care va trimite lumea in decenii de stagnare, declin si saracie... sau o depresiune intensa, dar scurta, care pregateste drumul pentru o NOUA ORDINE ECONOMICA MONDIALA viabila, cu mai putina suveranitate nationala dar mai eficienta".
   Bilderberg Group este o organizatie ce include lideri politici, oameni de afaceri, academicieni si ziaristi, care se intruneste anual incepand din 1954. Organizatia sustine o agenda globalista si afirma ca notiunea de suveranitate nationala este depasita.
   Din cauza caracterului secret al intalnirilor si al refuzului de a prezenta comunicate de presa, grupul a fost acuzat frecvent de comploturi la nivel mondial. Participantii nu au voie sa vorbeasca despre cele discuate in timpul reuniunilor, grupul nu are pagina de internet si nicio intalnire nu este inregistrata.


   Grupul Bilderberg poarta numele unui hotel din Olanda unde membrii fondatori - printul Bernhard al Olandei, Joseph Retinger, David Rockefeller si Denis Healey - s-au intalnit prima data in 1954. Participantii la intalnirile grupului sunt protejati de serviciile secrete ale principalelor state reprezentate, in frunte cu CIA.

Am preluat aceasta stire de pe hotnews. Foarte interesante sunt comentariile unor cititori. Iata cateva exemple:

Pentru cei care nu stiu, grupul Bilderberg este format EXCLUSIV din elitele masonice. Este virful piramidei masonice, care ii controleaza pe ceilalti "frati" (a se citi fraieri) si scopul lor este instaurarea "Noii ordini Mondiale", adica o noua lume in care ei sa fie stapinii, iar ceilalti oameni sa fie sclavii lor. Si nu, ceea ce spun nu este teoria conspiratiei, este CONSPIRATIA insasi. Priviti in jurul vostru si veti intelege ce se petrece de fapt. Toata acesta "Lupta impotriva terorismului" care nu este altceva decit o scuza pentru a ingradi drepturile si libertatile omului, pasapoartele cu CIP-uri, faptul ca TOATE comunicatiile iti sunt interceptate, analizate si procesate, faptul ca nu mai ai dreptul la intimitate, faptul ca bancile urmaresc sa ne inrobeasca prin credite, faptul ca legile se elaboreaza numai in avantajul marilor trusturi si corporatii si cite si mai cite, toate acestea permit celui care are ochi de vazut sa vada inspre ce fel de societate ne indreptam.

cum va fi

L-ai ascultat pe Isarescu ce a cuvantat ieri la Iasi? Isarescu ne ascunde faptul ca ne ducem tot mai in jos. Este doar vocea cuiva. Odata cu criza care ne va afecta si pe noi avem de dus si crucea imprumutului sau cum ar zice marii bancheri: oricum e criza, oricum nu mai aveti locuri de munca, oricum ati ramas cu aproape nimic... dati-ne si noua niste bani sa acoperim creditele neperformante. Dupa ce va luam banii... tot cu ei va vom cumpara cu totul. Vom falimenta banci pentru ca putem, dar ne vom trage salarii si prime pentru ca vrem, va vom obliga sa va faceti pensii la societati private, adica la noi, pentru ca putem, dar va vom ridica pragul varstei de pensionare pentru ca vrem, va vom indatora atat de mult incat nu veti mai avea putere sa va intoarceti impotriva noastra, dar va vom tine in frica de a ramane pe strazi pentru ca vrem, va vom inchide pietele pentru ca putem, dar va vom trimite alimente modificate genetic pentru ca vrem. Ne vom folosi de cei mai puternici si cei mai de incredere oameni ai vostri pentru a va convinge sa faceti toate lucrurile astea. Toate astea pentru ca sunteti niste prosti, toate astea pentru ca e mai usor sa pacalesti o lume intreaga decat un singur om.

Superb comentariu!

Doamne, ce ma bucur ca sunt mai multi pe forumul asta care vor sa vada realitatea si ce ii asteapta! Toate lumea imi reproseaza ca suntem prea mici ca sa facem ceva. Dar raspunsul meu este ca suntem mult prea multi si mult prea prosti. Ei, 1%, actioneaza in timp ce noi, 99%, acceptam. Deci am ajuns sa nu putem decat sa ne angajam la ei, sa cumparam de la ei, sa facem ce vor ei, crezand insa ca avem destinul in propriile noastre maini.

slaves to the elite

Journalist Jon Ronson interviewed one of Bilderbergs founders in his book, "THEM", who admitted their goal is one world government, one currency, one army, and that would end all wars.

And make us all slaves to the elite. Sounds like a joke until you realize that these are the most powerful people on the planet, meeting in secret.
Not a conspiracy theory! They have already admitted that they influence world politics.

Vorbesc de saracie?... adica daca sunt bani dispare foametea dintr-o data si pamanturile devin productive. Aici este marea problema a ipocriziei si a minciunii. Nu banii ne dau de mancare ci resursele, resurse care sunt din plin si pana nu se va incheia acest circ global al banilor produsi de acesti nenorociti care si-au asumat rolul de a tipari bani nu vom putea trai altfel decat prin razboaie, asa zise atentate, poluare, saracie, lipsa de hrana. Suntem atat de bine indoctrinati de puterea banului incat nu realizam ca avem totul la indemana. Vedeti voi cum se petrece? Noi muncim pentru unii ca sa ne dea bani, ca sa cumparam produsele pe care noi le-am muncit pentru ei si sa le dam banii inapoi.


alte info despre conferinta:

The Times: "Shadowy Bilderberg group meet in Greece — and here’s their address" (14.05.2009)

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6283373.ece

The Independent Irlanda: "Mystery group in the driving seat"
http://www.independent.ie/opinion/letters/mystery-group-in-the-driving-seat-1733972.html

Si un citat foaaarte interesant din articolul de mai sus din The Times:

"Another way of viewing the club is that of Metropolitan Seraphim, the bishop of Piraeus, who said that the Bilderbergers represented a “criminal cabal and its efforts to set up a cruel world dictatorship under the headship of Lucifer”. This line is quite common on the blogosphere, where the club’s secrecy is taken as evidence of evil intentions."

more info Bilderberg & NWO:

For an organized archive of over 1000 direct article and document links on the Bilderberg Group and all their side-effects, check out:
http://infowardocs.org

CARTE:
http://www.librariaonline.ro/product_info.php?products_id=10005205&view=&osCsid=b17mrqcif340eplqc0uo2v7rc1

CARTE MAI BUNA

http://www.blook.ro/c-1836-t-cercul-kagan-de-adrian-onciu.html


CITESTE SI:

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
Grupul Bilderberg iese la lumina?
Grupul Bilderberg in Parlamentul European: nu banii fac planeta sa se invarta  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu