Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

marți, 9 iunie 2009

► Femeia - pastratoarea traditiei si spiritului national al unui popor

Un al treilea nivel reprezentativ pentru o femeie - pe langa cel lunar (care arata comportamentul de tip social al nativei, felul in care ea isi asuma conditia de femeie in calitate de sotie si mama si, uneori, de fiinta profesional integrata) si cel venusian (care arata comportamentul de tip "privat", strict particular al nativei, modul ei erotic specific de comportament, atat in relatie directa cu ea insasi, cat si in relatie directa cu barbatii) este aspectul ei neptunian, care arata comportamentul de tip spiritual sau atitudinea interioara - constient manifestata sau nu - fata de nivelul spiritual. Este musai sa avem in vedere acest aspect, deoarece femeile, prin definitie mai receptive decat barbatii si cu o forta educativa considerabila in raport cu ei, sunt pastratoarele traditiei si spiritului national al unui popor.

Cine vrea sa duca de rapa o societate, distruge inainte de toate arhetipul feminin divin. Luati in calcul ce s-a petrecut in secolul XX datorita miscarilor feministe, datorita industrializarii excesive, datorita controlului natalitatii, liberalizarii avorturilor si, in final, "ofertei sexuale".

Daca la toate acestea adaugam modelul corporal feminin de tip "snur" si incurajarea sexualitatii neconventionale care a mers pana la sustinerea trans-sexualitatii, nu ne trebuie mult ca sa intelegem in ce directie merge societatea umana contemporana. Nu suntem adeptii stagnarii, ci doar atragem atentia asupra faptului ca lipsa de masura ca si de atitudine altereaza calitatea actualei rase omenesti.

(din "Tipologiile erotice feminine", Rodica Purniche, http://venus.org.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu