Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

sâmbătă, 9 mai 2009

► Fiecare noua revelatie divina importanta...

 Atat fiecare noua revelatie divina importanta, cat si fiecare idee geniala care a provocat ori urmeaza sa provoace pana la urma anumite transformari revolutionare benefice in mentalitatea planetara a umanitatii
● incepe prin a fi o neintelegere la care cei prosti, demoniaci si anarhici se opun cu indarjire;
● continua prin a parea un paradox uimitor, ce trezeste indoieli mai ales in aceia care nu-l experimenteaza si
● sfarseste in cele din urma prin a deveni un adevar minunat, fascinant, limpede si evident ce este acceptat si imbratisat in unanimitate de fiintele umane.

   Privind cu atentie si luciditate atat in noi insine, cat si in jurul nostru, vom constata ca si in aceasta  directie „ISTORIA SE REPETA.“ Actualmente, un exemplu foarte semnificativ de acest gen este FUZIUNEA AMOROASA BAZATA PE CONTINENTA SEXUALA CE IMPLICA TRANSMUTATIA BIOLOGICA GRADATA (LA TEMPERATURA TRUPULUI) A POTENTIALULUI SUBSTANTIAL, CREATOR, EROTIC (DE CARE DISPUN CEI DOI IUBITI) INTR-O ENERGIE TAINICA, URIASA CE POATE FI DIRECTIONATA SI SUBLIMATA  CU SUCCES IN ANUMITE NIVELURI ALE UNIVERSULUI  LOR  LAUNTRIC.

   Nu va indoiti niciodata ca grupurile chiar mici de fiinte umane fraterne si  unite  ce sunt animate de intentii bune reusesc  prin puterea imensa ce le vine de la Dumnezeu, atunci cand opereaza la unison, sa contribuie din plin la transformarea  si revolutionarea acestei lumi. Aceasta este cu usurinta posibil mai ales atunci cand un astfel de grup actioneaza intr-o stare de acord deplin, sporindu-si in felul acesta forta uriasa a impactului transformator pe care il ofera intr-un mod tainic umanitatii. Daca privim cu atentie istoria, constatam ca intotdeauna a fost asa.

   Nu va indoiti niciodata ca un grup relativ mic de fiinte umane profund transformate, inteligente, pline de bun simt, puternice in bine, fraterne si iubitoare, ce sunt insufletite de intentii bune, creatoare, cum este acela care tinde sa se structureze in cadrul acestei Şcoli de YOGA [MISA; n.n.] ar putea sa ajute din plin la transformarea intregii umanitati. Aceasta este cu putinta numai daca membrii acelui grup sunt si raman uniti, actionand la unison de fiecare data cand este necesar. Sa nu uitam ca prin intermediul unor astfel de grupuri fraterne ce au actionat la unison a fost adeseori transformata si revolutionata intreaga lume.

   Orice actiune marsava care vizeaza prin tertipuri viclene dezbinarea, separarea si invrajbirea membrilor unui grup spiritual unit si fratern  prin conflicte artificiale, aberante trebuie sa fie privita ca fiind o disperata tentativa satanica, machiavelica de a diminua atat forta acelui grup cat si campul subtil  profund benefic care deja exista. Sa nu uitam ca una dintre strategiile diabolice ale Francmasonerie Mondiale a fost si continua sa ramana principiul  secret DIVIDE ET IMPERA. In traducere romaneasca, aceasta inseamna: dezbina-i si stapaneste-i.

   Nu va lasati manipulati de tentativele unor abili rauvoitori – ce sunt defapt niste lupi deghizati in oi blande – care numai in aparenta va vor binele, dar care in realitate urmaresc sa va semene in fiinta otrava chinuitoare a indoielilor demoniace spre a va dezbina si a va abate intr-un mod perfid atat de la implinirea telurilor voastre spirituale cat si de pe calea spirituala pe care va aflati.
   Demascati-i cu mult curaj pe acesti demoniaci  care actioneaza din umbra intocmai ca niste sobolani lasi, fiind  cel mai adesea  inspirati si manipulati intr-un mod inconstient de entitatile si fortele tenebroase ale taramurilor infernale. Astfel de sarmane fiinte umane, care sunt vrednice de compasiunea noastra, au tendinta sa-i judece cu cinism si incapatanare pe ceilalti dupa propria lor prabusire si perversitate.

   (fragment din articolul Cele 17 pericole nebanuite ale indoielilor demoniace, de profesor yoga Gregorian Bivolaru, preluat de pe www.yogaesoteric.net)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu