Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

luni, 4 aprilie 2011

► Cel mai important eveniment astrologic al secolului

Neptun îşi începe tranzitul prin Semnul zodiacal Peşti la data de 4.04.2011, rămânând la el acasă până în data de 26.01.2026. Este, considerăm noi, cel mai important eveniment astrologic al Secolului, deoarece Neptun revine la el acasă aproximativ o dată la 170 de ani. Este considerat octava superioară a lui Venus şi, din punct de vedere spiritual, Energia Cunoaşterii Supreme a lui Dumnezeu. Oriunde este prezentă energia acestei planete este prezent şi tridentul, ca simbol al Puterii Divine Mentale faţă de care nimic nu rămâne ascuns, şi care, însuşită de către fiinţa umană, aduce eliberarea supremă. Aşa cum spune Iisus: „Cunoaşteţi Adevărul şi Adevărul vă va elibera!”

Asemeni tuturor planetelor, Neptun are o energie specifică ce este folosită de către noi fie de la mediu spre superior, fie de la mediu spre inferior, aşa cum reiese din aspectele vieţii noastre care îi sunt date în grijă: apa (mări, oceane, diluvii), poezia, muzica, dansul, inspiraţia, estetica, geniul, fotografia, oglinda, idealul spiritual în special şi idealul în general, divinaţia, invizibilul, Divinitatea, Etherul, dar şi drogurile, medicamentele, trădările, complicaţiile şi iluziile, ceea ce este nelegitim, minciunile şi confuziile, fugile, separările şi recluziunile, îndoiala, viciul, lucrurile morbide, tutunul, nebunia, spionajul, misticismul şi fanatismul, suferinţa, lucrurile neclare. Contrar lui Uranus care guvernează schimbările bruşte, Neptun acţionează la limita dintre concret şi abstract, la limita dintre vizibil şi invizibil, asemeni ţărmurilor care despart obiectul de imaginea lui în oglindă. El ne ajută sau chiar ne obligă să luăm în calcul lumile subtile, paralele, interioare, tot aşa cum el ne obligă să conştientizăm jocul mental al imaginaţiei benefice sau fantasmagorice, iluzia Manifestării, efemeritatea lumii materiale. În perioade de mari convulsii şi degenerări sociale, Neptun indică locul sau cauza care face să se manifeste sectarismul, credinţele fanatice, politicianismul cel mai veros şi cel mai nociv. Din punct de vedere anatomic, guvernează psihicul, viaţa onirică, presentimentele, profetismul, dar şi toate bolile psihice cu origine neclară, provocate de suferinţă, mâhnire şi neîmplinire.

Lui Neptun îi datorăm posibilitatea de a ne nega egoul, dar, pentru că el este planeta graniţelor, există două moduri distincte de a face aşa ceva:
- negarea negativă care ne impinge către vicii şi dependenţe de tot felul (drogurile de orice fel, medicamente, alcool, cafea, tutun, băuturile energizante care, în realitate, sunt doar excitante ale sistemului nervos, tonicele sexuale, dependenţa afectivă de cineva sau cultul personalităţii)
- negarea pozitivă la care avem acces urmând, după o alegere liberă şi conştientă, căi de evoluţie spirituală autentică, unde suntem învăţaţi să practicăm rugăciunea, meditaţia profundă, postul negru, postul negru şi retragerea de lungă durată, actele de caritate, activităţile profesionale consacrate lui Dumnezeu-Tatăl fără ca oamenii să primească vreo recompensă financiară pentru asta (numite în spiritualitatea hindusă karma-yoga sau calea regală de eliberare).

În aceşti aproximativ 15 ani în care planeta va fi la ea acasă vom fi martorii finalizării procesului de trezire spirituală planetară şi de dinamizare a conştiinţei spirituale a planetei, proces început pe durata tranzitului lui Pluto prin Semnul zodiacal Săgetător. Probabil că vom ieşi cu toţii din marile minciuni politice, din marile confuzii valorice şi din marile dogme religioase care au generat, de fapt, îndepărtarea oamenilor de drumul adevărat ce duce la Dumnezeu. Este posibil, totodată, ca în acest interval, să se nască o nouă dimensiune spirituală bazată pe creştinismul autentic şi pe adevărurile marilor tradiţii spirituale ale omenirii pe care am putea-o numi dumnezeism, o dimensiune a iubirii şi a comuniunii directe cu Dumnezeu. Nu în ultimul rând, Neptun ne va ajuta să descoperim că nu suntem singurele creaturi ale lui Dumnezeu din Univers şi că civilizaţiile extraterestre nu ne sunt deloc duşmane, ci dimpotrivă.

Nevoia de frumos, accesul la lumile angelice, sensibilitatea spirituală şi creativitatea divin inspirată, relaţia directă cu scânteia divină din fiecare, pot fi daruri cu totul şi cu totul speciale pe care le vom primi, în funcţie de aspiraţia noastră, de iubirea noastră, de credinţa noastră.

Rodica Purniche - yogaesoteric.net


Citeşte şi:
► 2012 - începutul unei ere noi
► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
► SHIVA manifestat ca un lingam de foc  
► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu