Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

duminică, 16 octombrie 2011

► Străvechea lume magică a Egiptului Antic - video

Există două poveşti diferite despre un acelaşi tărâm. Două istorii diferite. Aproape ca şi cum ar exista „două Egipturi“. Acest străvechi tărâm a avut întotdeauna o natură duală. Pe de o parte, imaginea oficială a Egiptului, cunoscută în întreaga lume şi descrisă în toate cărţile de istorie. Există însă şi o latură a Egiptului care nu este atât de cunoscută: el este de asemenea un tărâm al secretelor. O altă istorie. O istorie secretă, ce dezvăluie Egiptul ca fiind moştenitorul unei înţelepciuni profunde şi al unor puteri magice care provin de la o cultură încă şi mai veche. Egiptenii înşişi o confirmă. Această latură tainică a sa este reflectată de asemeni şi în miturile şi istoria altor civilizaţii străvechi, precum şi în nenumărate societăţi secrete şi surse oculte. Remarcabilele similitudini dintre aceste poveşti ne oferă o viziune unică asupra acestui „alt“ Egipt.


Vom arunca o privire asupra acestei laturi oculte a istoriei şi asupra practicilor magice ale acestui „alt“ Egipt. Egiptul este  păstrătorul secretelor, tărâmul enigmelor, locul de unde izvorăşte magia şi lăcaşul Şcolilor Misterelor. Împreună cu egiptologul şi simbolistul John Anthony West, vom realiza un tur simbolic al Egiptului magic şi vom explora nu doar locurile sacre, ci şi străvechile învăţături care sunt ascunse acolo. Vom urmări să decodificăm străvechile mistere, cu ajutorul unui cifru care va reînsufleţi magia pierdută, care va reda umanităţii învăţăturile şi  magia strămoşilor noştri.

Am putea spune că Egiptul considera întregul Univers ca pe o manifestare a unui gigantic act de magie: transformarea conştiinţei în universul material. Şi-a moştenit oare Egiptul antic misterioasele capacităţi de la o cultură încă şi mai veche... rămasă în afara istoriei şi uitată de lumea modernă? O poveste pierdută... ascunsă în pietre... Urme aparţinând unei arte dispărute... o ştiinţă a magiei... dintr-o lume dispărută... Dincolo de văl se află un alt Egipt, Egiptul ascuns...




                     partea a treia: Declinul
                     partea a patra: Templul Omului

Un comentariu:

solis spunea...

Dacă doriţi să preluaţi acest film cu tot cu subtitrare, îi găsiţi codul de embed aici, pe overstream. Pe acest site se pot adăuga foarte uşor subtitrări unor filme care sunt deja online, de exemplu pe youtube, google video, etc.

Trimiteți un comentariu