Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

miercuri, 18 iulie 2012

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (XVI)

de profesor yoga Dan Bozaru

Proiectul Disclosure (Dezvăluirea) este vital pentru evoluţia omenirii, însă el este intim corelat cu acţiunea de arestare în masă a membrilor „elitei” satanice. De asemenea, el depinde mult şi de colaborarea cu mass-media, care va juca un rol esenţial în circuitul evenimentelor viitoare. 
Tensiunea subtilă formidabilă care există în acest moment la nivel mondial ne face impresia unei „fierberi” sub presiune a situaţiei generale; fără îndoială că ea se datorează luptei care se duce între sistemul de corupţie şi teroare - ce a fost incredibil de bine pus la punct de către cabala criminală masonică în ultimii zeci de ani – şi facţiunea benefică ce înglobează militari, organizaţii secrete pozitive, „lucrători ai luminii” şi civilizaţii ET benefice. Putem remarca această tensiune chiar şi din anumite elemente de natură fizică, din declaraţii, ipostaze şi tendinţe care nu ar fi putut să apară în mass-media în urmă cu câţiva ani.
De pildă, tot mai des sunt date publicităţii diferite anunţuri despre viaţa şi civilizaţiile extraterestre, despre descoperirile astrofizicienilor (în special în legătură cu observarea exoplanetelor, adică a acelor planete care au sau ar putea avea condiţii de viaţă asemănătoare cu cele ale Pământului), dar mai ales încep să apară informaţii ultrasecrete din perioada postbelică, care scot la iveală o parte dintre evenimentele ce au fost tăinuite despre extratereştri şi despre fenomenul OZN. Aceasta nu semnifică o Dezvăluire plenară, dar reprezintă totuşi un bun început al ei.
Una dintre aceste declaraţii recente e cea a lui Chase Brandon, fost lucrător în cadrul CIA, care certifică faptul că evenimentul petrecut acum 65 de ani la Roswell (New Mexico), pe 8 iulie 1947, a reprezentat cu adevărat prăbuşirea unei farfurii zburătoare şi că el însuşi a avut acces direct la acele dovezi în timp ce era angajat al CIA. Clipul video în care se vorbeşte despre declaraţia lui Chase Brandon poate fi urmărit aici:

Cazul Roswell a fost unul dintre cele mai mediatizate cazuri OZN, fiind „rezolvat” de autorităţi prin verdictul de „balon meteorologic”. În realitate, evenimentele au fost cu totul altele, iar despre complexitatea şi implicaţiile lor se poate afla din cartea colonelului Philip Corso: The Day After Roswell (Ziua de după Roswell), apărută şi în ediţie românească. Cartea este considerată de mulţi ca fiind cea mai reprezentativă asupra cazului (datorită implicării directe a colonelului Corso în manipularea artefactelor extraterestre după prăbuşirea navei, precum şi datorită informaţiilor secrete de natură militară pe care acesta le-a furnizat în conţinutul ei); un sinopsis al cărţii poate fi citit aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_J._Corso#The_Day_After_Roswell
Noi detalii şi documente care sprijină aceste informaţii au fost recent publicate pe site-ul FBI Records: The Vault, în special despre ştirea foarte ocultată de-a lungul timpului că la Roswell nu s-a prăbuşit doar un singur OZN, ci trei astfel de farfurii zburătoare. Documentul este prezentat sub titlul Guy Hottel şi cuprinde două pagini:http://vault.fbi.gov/hottel_guy/Guy%20Hottel%20Part%201%20of%201/view. De altfel, FBI a publicat o serie de alte documente care atestă realitatea fenomenului OZN, aşa cum au fost ele studiate şi elaborate între anii 1947 şi 1954; pentru conformitate se poate consulta materialul de la adresa: http://vault.fbi.gov/UFO.
Dovezile despre prăbuşirea unui OZN la Roswell în 1947 şi capturarea cu acea ocazie a unor fiinţe extraterestre („mici cenuşii”) au fost întărite de fizicianul atomist Stanton T. Friedman, care a fost prima personalitate ştiinţifică civilă ce a lucrat la acest caz în anul 1947. Cel mai documentat film despre cazul Roswell, cu dovezi şi imagini uimitoare, poate fi urmărit aici: 

De asemenea, reputatul ufolog american Timothy Good, cercetător cu o solidă pregătire militară şi academică, a făcut recent o declaraţie extraordinară în ceea ce priveşte realitatea contactelor realizate de guvernele lumii şi unele rase de extratereştri. În cadrul interviului luat de Frank Skinner la postul BBC2 (Opinionated Show), Timothy Good a menţionat faptul că preşedintele american Dwight Eisenhower a avut trei întâlniri separate cu fiinţele extraterestre în timpul primului său mandat. Aspectul era cunoscut din diferite alte publicaţii despre fenomenul OZN, însă această declaraţie a fost prima care a provenit de la o oficialitate academică şi chiar guvernamentală, deoarece Timothy Good a fost consultant ştiinţific al Congresului SUA şi al Pentagonului. 
În luna februarie a anului 1954, Eisenhower a avut trei întâlniri separate cu două rase extraterestre la baza militară Holloman din New Mexico, în timp ce oficialii şi întreaga naţiune a fost informată că el se afla în vacanţă în staţiunea Palm Springs din California. Comunicarea dintre oficialitățile pământești și cele extraterestre s-a realizat telepatic. Prima dintre ele a fost cu o rasă „nordică” (marii blonzi), cel mai probabil pleiadieni, iar celelalte două cu aşa-zişii „mici cenuşii” (greys). Există multe speculaţii cu privire la ceea ce s-a petrecut în realitate la faţa locului; iniţial, Einsehower a vrut să semneze „contractul” Pământului cu rasa ET a „marilor blonzi”, care ofereau o variantă paşnică şi minunată de dezvoltare a planetei prin introducerea unor tehnologii uimitoare bazate pe energie liberă, cu condiţia ca forţele militare să renunţe în totalitate la război şi la armamentul atomic. Această condiţie a fost considerată inacceptabilă de reprezentanţii cabalei criminale, care au fost prezenţi la acea întâlnire. Astfel, ei au motivat că Pământul ar fi rămas fără apărare şi că pleiadienii ar fi vrut de fapt să ne cucerească în acest fel, imediat după ce am fi rămas lipsiţi de „apărare”. O motivaţie infantilă, deoarece diferenţa de tehnologie era imensă şi, dacă acestea ar fi fost adevăratele intenţii ale civilizaţiei pleiadiene, ea nu ar fi avut deloc nevoie de o astfel de condiţie, ci ar fi putut oricând să dispună de anihilarea oricăror focoase nucleare şi, prin urmare, de cucerirea doar în câteva ore sau câteva zile a planetei noastre. De fapt, acela a fost momentul unui „puci” extraordinar pe care cabala criminală l-a realizat la baza militară Holloman; ceea ce s-a petrecut atunci pare să fi fost „momentul pierdut al omenirii”. Eisenhower a fost ameninţat cu moartea de oficialii FBI, care erau marionetele cabalei criminale masonice, şi forţat în acest fel să refuze propunerea. Dacă el ar fi realizat înţelegerea cu „marii blonzi”, orice plan de control şi supunere a omenirii de către „Iluminaţi” ar fi fost iremediabil sortit eşecului, deoarece ar fi urmat anunţul oficial făcut întregii omeniri despre prezenţa şi conlucrarea cu pleiadienii, după care s-ar fi pătruns repede într-o eră a păcii şi dezvoltării tehnologice şi spirituale fără precedent. În loc de aceasta, „elita” satanică a forţat înţelegerea cu „micii cenuşii”, care erau executanţii reptilienilor draconieni. Acea înţelegere a însemnat o conlucrare malefică bazată pe înşelăciune şi minciună. Au urmat zeci de mii de răpiri de fiinţe umane, construirea unor baze militare de cercetare şi inginerie reversă şi iniţierea unor „proiecte negre” teribile pentru omenire. 
Între timp, alte naţiuni de pe suprafaţa globului purtau de asemenea discuţii cu reprezentanţi ai diferitelor rase extraterestre, dar întotdeauna, în baza unui pact satanic aproape de neînţeles şi a unei frici teribile, aceste contacte la nivel guvernamental au fost ţinute în cel mai strict secret şi neîmpărtăşite opiniei publice. De exemplu, Winston Churchill a dat ordinul ca epava unui OZN prăbuşit, ce a fost descoperită de piloţii aviaţiei britanice pe coasta de Est a Angliei la întoarcerea lor dintr-o misiune de recunoaştere deasupra Franţei în Cel de Al Doilea Război Mondial, să fie ascunsă şi depozitată la loc sigur, fără ca populaţia civilă să afle ceva despre existenţa acelei nave extraterestre.

Datele problemei tind să se modifice însă foarte repede în această perioadă. Dezvăluirile încep să fie tot mai dese, documentele vechi şi înalt secretizate încep să iasă de la „naftalină” şi chiar unele agenţii guvernamentale, precum NASA, dau dovadă de timide acţiuni în tentativa lor de a revela unele dintre informaţiile ascunse până acum, însă „năravurile” vechi sunt foarte puternice. De pildă, în ultimele luni au început să apară ştiri şi observaţii despre nave extraterestre gigantice, care sunt surprinse în imediata vecinătate a Soarelui. Din păcate, aceste filmări video sau fotografii realizate de sateliţii NASA specializaţi pentru studiul activităţii solare (cum ar fi satelitul SOHO) fie sunt ignorate de către specialişti, fie sunt interpretate într-un mod penibil; bravii oameni de ştiinţă contemporani sunt foarte inventivi atunci când este vorba să găsească „explicaţii naturale” la orice tinde să le zdruncine ideile şi concepţiile prăfuite de materialism şi ignoranţă. 
Câteva exemple în acest sens vor fi edificatoare. La data de 24 aprilie 2012, satelitul SOHO a fotografiat prezenţa unei structuri artificiale gigantice, care zbura în imediata vecinătate a Soarelui; structura semăna cu un obiect de forma oarecum cilindrică, aparent secţionat, ce părea să aibă un fel de „braţ” ataşat. Aşa cum era de aşteptat, NASA a păstrat tăcerea asupra acestui fenomen, lăsând alţi „experţi” să-şi dea cu părerea (http://www.huffingtonpost.com/2012/04/26/ufo-near-the-sun-or-a-camera-glitch_n_1456380.html?ref=mostpopular). O prezentare frumoasă a acestor fotografii realizate de camerele de filmat ale satelitului poate fi urmărită aici: 

Este posibil ca acel fenomen să fi fost în legătură cu o altă filmare care a făcut furori la sfârşitul anului trecut, când pe data de 1 decembrie telescopul IMAGERY-1 a fotografiat o emisie coronară a Soarelui. Marea surpriză a constat în faptul că jetul foarte puternic de plasmă a pus totodată în evidenţă prezenţa unei nave extraterestre uriaşe, care staţiona nevăzută până atunci undeva între planeta Mercur şi Soare. Deşi foarte scurtă, filmarea este însă suficientă pentru a reflecta dimensiunea extraordinară a navei extraterestre (http://www.huffingtonpost.com/2011/12/08/mercury-ufo_n_1135855.html).
Mulțimea observaţiilor extraordinare în legătură cu prezenţa unor OZN-uri gigantice lângă Soare se măreşte cu încă o dovadă substanţială furnizată tot de satelitul SOHO, pe 11 martie 2012, când a fost observată o imensă sferă materială de culoare neagră, de mărimea planetei Jupiter, legată de Soare printr-un fel de „cordon ombilical”. Clipul video poate fi urmărit aici:
şi, de asemenea, aici:
Despre această structură materială, numită „biosferă” (un fel de navă-mamă gigantică, adeseori de dimensiunea unei mari planete), reprezentantul uman al Consiliului Andromeda afirmă că ea reprezintă una dintre navele uriaşe ale Confederaţiei, care a efectuat atunci anumite operaţii stelare de facilitare a unor procese în interiorul Soarelui, graţie unor tehnologii extrem de avansate pe care le deţine.
Odiseea observaţiilor realizate de sateliţii heliosferici nu s-a încheiat însă aici, ci a continuat cu extraordinara filmare din data de 5 mai 2012 a unui obiect misterios, comparabil ca mărime cu planeta Jupiter. La o zi după postarea pe YouTube a clipului video respectiv de către utilizatorul „rob19791”, NASA a oprit accesul la imaginile transmise de Observatorul Solar şi Heliosferic, fără să ofere nicio explicaţie pentru aceasta. Detalii despre aceste aspecte pot fi urmărite în articolul din versiunea online a ziarului Daily Mail, care totodată prezintă şi o sinteză a unora dintre observaţiile anterioare: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2142570/YouTube-user-accuses-NASA-coverup-finds-UFO-hovering-near-Sun.html.

Prin urmare, acţiunea de acoperire şi tăinuire a unor informaţii extrem de importante, ce ar putea deschide perspective excepţionale pentru înţelegerea şi progresul omenirii sunt secretizate în continuare de către autorităţi şi de către agenţiile guvernamentale, într-o dementă încăpăţânare şi dorinţă de control a informaţiei. Sistemul de secretizare şi dezinformare publică a fost atât de bine pus la punct, încât în prezent ne confruntăm chiar cu o veritabilă abulie a majorităţii fiinţelor umane, care nu numai că nu ştie nimic din ceea ce se petrece pe Pământ, dar chiar dacă află ceva în legătură cu aceste aspecte, joacă perfect rolul unui zombi. S-a ajuns astfel în situaţia paradoxală că, după ani întregi în care unele organizaţii sau grupuri excepţional de bine pregătite au realizat o muncă asiduă de revelare a unor adevăruri teribile în legătură cu „elita” satanică a masoneriei şi acţiunile ei abominabile împotriva omenirii, totuşi să nu se petreacă absolut nimic, să nu se reacţioneze în niciun fel, să nu se ia nicio măsură de către autorităţile abilitate. Au fost identificate numele membrilor cabalei criminale şi au fost pregătite toate datele în legătură cu faptele săvârşite de ei; s-au prezentat astfel dovezi clare, concise şi foarte bine documentate tuturor agenţiilor internaţionale, dintre care cele americane, canadiene, europene şi cele din Marea Britanie ocupă un loc aparte: Biroul de Investigare Federală, Departamentul Securităţii Statale, Departamentul Apărării, CIA, agenţiile britanice MI-5 etc., Interpolul, Europolul, Agenţiile Poliţieneşti din Germania, Bundesbank şi multe altele. Cu toate acestea, nimic nu a părut să aibă vreun efect şi nicio acţiune nu a fost demarată în legătură cu sesizările făcute şi cu dovezile care au fost oferite. Cabala criminală are rădăcinile atât de adânc înfipte în instituţiile guvernamentale, încât aparent nimeni şi nimic nu poate zdruncina acest monolit satanic din corupţia şi mizeria umană de nedescris, ce îl caracterizează. Oferim un singur exemplu recent, uluitor în opinia noastră, cel al furtului realizat de cabala masonică din banca Scoţiei (Royal Bank of Scotland), în valoare de 15 trilioane de dolari. Documentele complete în legătură cu acest inconceptibil furt au fost prezentate integral Camerei Lorzilor, dar şi altor agenţii şi autorităţi din Regatul Unit. Nimeni nu a reacţionat, nimeni nu a fost anchetat. 
Pe de altă parte, mass-media este pe aceeaşi lungime de undă: o ceață opacă, un fel de îndobitocire crasă a populaţie pare să se manifeste zi de zi prin intermediul programelor „de ştiri”. Aceste ştiri se referă însă la „importantele” vedete autohtone sau internaţionale, la lăutari sau la alte bazaconii, în loc să fie prezentată în detaliu adevărata situaţie din Siria sau informaţiile privind sutele de cutremure care au loc zilnic, în ultimele 2 luni, pe suprafaţa Pământului; sau date despre chemtrails ori despre influenţarea vremii prin mijloace tehnologice secrete, ce provoacă pagube de miliarde de dolari şi moartea a zeci şi chiar sute de persoane. Amintim despre toate aceste lucruri, deoarece observăm un fel de coabitare malefică între conştiinţa omului de rând, care se simte atras şi mulţumit de ceea ce i se oferă - cu condiţia să nu pună întrebări şi să nu cerceteze - şi sistemul „elitei” masonice, care îi atrage pe cei slabi sau impuri sufleteşte. În felul acesta ruptura între oameni se adânceşte din ce în ce mai mult, deoarece aproape fiecare îşi zice în sinea lui: „Lasă, poate nu e chiar aşa, poate că doar mi se pare mie sau exagerează unii... Mai bine să rămân deoparte, să nu mă intereseze. Sper că totul se va încheia cu bine, iar eu îmi voi păstra slujba şi salariul.” Dar, dacă atitudinea lor ar fi cu adevărat integră, fermă, curajoasă, eroică şi dacă ei s-ar bucura de o anumită luciditate şi puritate sufletească, toţi aceştia şi-ar da seama că în realitate ei se „prostituează” şi totodată se alienează, separându-se de ceilalţi şi devenind din ce în ce mai egoişti în temerile şi dorinţele lor meschine.
În aceste condiţii, masele largi de oameni au un cuvânt greu de spus. Acolo unde autorităţile sunt vândute întunericului şi corupte până la os, trebuie să acţioneze justiţia celor mulţi. Prin urmare, în prezent se lucrează la elaborarea documentelor necesare pentru a permite civililor să exercite presiuni asupra autorităţilor, pentru ca acestea să expună adevărurile ascunse; documente care să permită înlocuirea cât mai grabnică a sistemului financiar mondial corupt; şi documente necesare pentru aducerea tuturor membrilor „elitei” satanice a masonilor în faţa justiţiei, astfel încât întreaga populaţie a lumii să afle despre acţiunile lor abominabile şi despre planurile lor satanice în ceea ce priveşte planeta noastră şi viitorul nostru ca specie umană.

Sistemul însuşi a fost construit într-un mod care a dus încet, dar sigur, la o cretinizare a maselor obediente de oameni. Acest aspect este cu atât mai evident în America; de pildă, autorităţile statale cheltuie sume însemnate de bani pentru a determina dacă un anumit jucător de baseball a minţit sau nu Congresul, în timp ce sistemul financiar este profund pervertit şi corupt din chiar interiorul său; pe de altă parte, mass-media se focalizează asupra „importantului” subiect legat de divorţul unor celebrităţi de la Hollywood, în timp ce miliarde de dolari sunt furate clipă de clipă de la oameni prin sistemul de taxe, pentru a sluji astfel sistemul satanic al masonilor de împovărare cu „datoria guvernamentală”. Astfel, paradoxal, în timp ce bazele militare subterane de la Dulce şi Groom Lake rămân în continuare ultrasecrete (deşi au fost construite pe spatele contribuabililor americani), poporul american continuă să plătească taxe pentru a susţine aceste orori şi, într-un fel, pentru a-şi tăia singur craca de sub picioare, contribuind în mod inconştient la crearea Noii Ordini Mondiale. În acest sens, apelul emoţionant din următorul clip video reprezintă un puternic îndemn la trezirea conştiinţei maselor şi la acţiune, un clip care este un manifest extraordinar de direct şi inspirat pentru a ne orienta pe direcţia cea bună:
Ne aflăm în pragul marii transformări. Aparent, până în prezent nu s-a mişcat nimic; şi totuşi, totul s-a construit cu migală şi atenţie, într-un efort admirabil al conlucrării oamenilor cu fiinţele extraterestre benefice. Totul este pregătit şi înaintează implacabil spre momentul crucial al anunţului public prin mass-media despre arestările în masă, care deja au început şi se desfăşoară la o scară din ce în ce mai mare. În perioada imediat următoare vor fi date publicităţii pentru prima dată în istorie o serie de documente excepţionale prin importanţa lor, care vor face lumină şi vor dovedi o serie întreagă de acţiuni inimaginabil de perverse ale „Iluminaţilor”, cum ar fi cel mai mare furt bancar din istorie etc. Toate documentele prezentate până acum, deşi importante, vor părea irelevante în comparaţie cu dezvăluirile ce vor începe foarte curând, care vor prezenta întregii lumi adevărul despre bazele subterane construite de Guvernul Ocult în colaborare cu „micii cenuşii”, despre „proiectele negre” neguvernamentale, ori despre ingineria reversă având ca model zeci şi zeci de nave extraterestre (sau rămăşiţe ale acestora) ce au fost recuperate după prăbuşirea lor.
Nimeni nu mai poate spune acum că nu se petrece nimic în lume. Totul a început să fie diferit, chiar și structura ADN-ului nostru, iar aceste transformări sunt ireversibile. Cu cât energiile elevate şi lumina ce provin din centrul galaxiei învăluie şi pătrund din ce în ce mai mult planeta noastră, cu atât mai mult puterea cabalei criminale scade în intensitate. Mai multă lumină înseamnă întotdeauna mai puţin întuneric.
Toate domeniile şi toate sistemele: social, financiar, politic, astrologic, de mediu, galactic etc. sunt într-un proces accelerat de transformare. Când priveşti totul din punct de vedere global, observi impactul enorm, care este mult mai accentuat decât elementele izolate, pe care în general vorbind oamenii - mai cu seamă cei nepregătiţi şi superficiali - le caută, urmărind să se ghideze după ele. Ei tind să se focalizeze asupra unor chestiuni secundare, fiind distraşi de la evenimentele cu adevărat importante. Cei mulţi par să fie hipnotizaţi de „fum şi flăcări”, fără să vadă însă „marile arme şi acţiunile importante”. Fitilul a fost însă aprins şi în curând vom urmări cu toţii „focurile de artificii” anunţate în urmă cu ceva timp de Drake. 
Într-adevăr, se poate spune că adevărata „agitaţie” a început de la mult aşteptatul anunţ al lui Drake în ceea ce priveşte Operaţiunea Green Light, care se referă la începutul arestărilor în masă ale membrilor cabalei criminale a masonilor. Pe 27 iunie acest anunţ a devenit repede viral pe toate „lungimile de undă” ale internetului, deoarece el certifică informaţiile şi anunţurile făcute de Drake în primul şi totodată celebrul interviu care i-a fost luat de David Wilcock pe 28 martie 2012. (Operaţiunea Undă Verde sau Operaţiunea Lumină Verde). În ciuda veştilor încurajatoare şi a entuziasmului justificat, ce s-a răspândit în rândul tuturor celor interesaţi de acest aspect fundamental al societăţii în care trăim, lunile au trecut fără ca ceva major să se fi petrecut în acest sens, deşi au fost date mai multe termene pentru demararea arestărilor în rândurile „Iluminaţilor”, începând chiar cu luna aprilie. Aceasta a făcut ca Drake şi Wilcock să devină ei înşişi oarecum frustraţi de aparenta lipsă de acţiune a „băieţilor buni” de la Pentagon. Ca urmare, criticile şi deziluziile celor care au sperat, dar nu au fost împliniţi în aşteptările lor, nu au întârziat să apară, fiind îndreptate tot mai mult împotriva lui Drake şi a susţinătorilor săi. 
Se poate spune că acel remarcabil interviu l-a introdus pe Drake în lupta acerbă cu cabala criminală a masonilor, ca „purtător de cuvânt” asumat al facţiunii pozitive a generalilor de la Pentagon. Înainte de interviu, Drake şi David Wilcock au discutat şi au comparat informaţiile pe care fiecare dintre ei le avea de la surse importante din aparatul guvernamental şi din cel militar, ajungând amândoi la concluzia că în curând va începe o acţiune importantă de arestări în masă ale membrilor „elitei” satanice criminale, care a fost numită de cei de la Pentagon: Operaţiunea Green Light.
Iată însă că pe 27 iunie 2012, Drake anunţa într-o stare surescitată şi chiar exuberantă ultimele informaţii primite de la sursele militare din interiorul Pentagonului, informaţii despre care el a spus că le consideră excepţionale şi pe care este nerăbdător să le împărtăşească cu cei care îl ascultă. La modul sintetic, el a rezumat în trei puncte ceea ce generalii de la Pentagon l-au rugat să anunţe întregii omeniri: 1. „Cavaleria soseşte” – sau cu alte cuvinte forţele militare sunt pregătite să intervină şi anunţă astfel începutul arestărilor; 2. Dacă armata va avea nevoie de asistență în ceea ce priveşte arestările în masă care vor începe în zilele următoare sau pentru protejarea unor obiective civile şi de serviciu public (cum ar fi uzinele electrice, centralele de comunicaţii, turnurile de telefonie etc.), atunci ea va face apel la ajutorul miliţiilor locale civile şi la cel al populaţiei. Totuşi, opinia generalilor de la Pentagon este aceea că nu va fi necesară o asemenea intervenţie din partea civililor; 3. Facţiunea militară pozitivă îndeamnă oamenii: „Rămâneţi pe poziţii şi urmăriţi focurile de artificii”.
Drake a anunţat de asemenea că data de 4 iulie (când se sărbătoreşte ziua Independenţei Americii) va fi probabil ziua adevăratei independențe a poporului şi chiar a lumii întregi. Cu alte cuvinte, Drake a anunţat începerea Operaţiunii Green Light în următoarea săptămână de după 27 iunie şi cel târziu până la data de 4 iulie, afirmând că militarii sunt acum ferm pregătiţi pentru demararea acestei acţiuni. 
De asemenea, el a anunţat că a primit informaţii confidenţiale despre summit-ul G20 ce a avut loc la Rio de Janeiro între 20-22 iunie 2012 (reunit sub titulatura de Conferinţa Naţiunilor Unite pentru Dezvoltarea Mediului), unde se dorea de fapt crearea unei Constituţii la nivel global, precursoare a Noii Ordini Mondiale, care să ducă mai apoi la implementarea Legii Marţiale în SUA şi în alte câteva ţări importante ale lumii. Pentru opinia generală, summit-ul respectiv s-a deghizat într-un simpozion al protejării mediului înconjurător, dar în realitate el a urmărit să traseze anumite strategii care să impună legi pentru aşa-numitele „taxe verzi”, adică nişte plăți usturătoare de protejare a mediului ambiant. Acestea ar urma să fie incluse într-un document numit Agenda 21, ce va fi administrat de ONU. În realitate, acest document urma să fie actul final care să contribuie la impunerea Noii Ordini Mondiale. 
Felul în care s-au desfăşurat însă lucrurile la Conferinţa summit-ului G20 atestă faptul că „Iluminaţii” au pierdut în mare parte controlul şi influenţa în guvernele şi instituţiile lumii; participanţii şi preşedinţii de state şi-au aruncat unii altora acuze mai mult sau mai puţin voalate, ironii şi reproşuri, făcând astfel ca întrunirea să eşueze lamentabil. Despre aceasta a vorbit într-un mod edificator chiar Lordul Christopher Monckton, participant la summit-ul G20.


El a afirmat (minutul 6:10) că documentul original al summit-ului a menţionat că nu schimbările climatice sau de mediu reprezintă problema cea mai importantă a umanităţii în prezent, ci că aceasta este sărăcia. Ca urmare, discuţiile s-au focalizat mai apoi asupra eliberării de sărăcie (7:15). Mai mult decât atât, conform anunţului făcut mai apoi de Bejamin Fulford, 100 de naţiuni ale lumii au stabilit atunci să contribuie cu un fond comun de 513 miliarde de dolari pentru eradicarea într-o primă fază a sărăciei pa Pământ. Aceasta a constituit o grea lovitură pentru „elita” satanică a masonilor, care era obişnuită ca toate guvernele să joace după cum ea dictează. 
Simultan cu „scurgerea” acestor informaţii secrete din culisele summit-ului, au început să apară rapoarte despre aproximativ 20 de operaţiuni militare sub acoperire care aveau loc (spre sfârşitul lunii iunie) pe teritoriul Americii, în mari oraşe ale acesteia, dintre care Saint Louis (statul Missouri) era cel mai important. Aceste mişcări de trupe care au fost comandate de cabala criminală a masoneriei aveau în intenţie semănarea gradată a panicii în rândurile populaţiei americane şi doreau de asemenea stabilirea unor poziţii strategice în vederea instaurării Legii Marţiale. Totuşi, această mişcare militară a „Iluminaţilor” a fost şi ea sortită eşecului; Drake a anunţat că 99,9% dintre aceste operaţiuni militare sub acoperire au fost deja stopate. El a făcut de asemenea unele comentarii despre situaţia procesului intentat cabalei criminale a masoneriei prin intermediul lui Neil Keenan şi Keith Scott, iar pe 28 iunie a făcut unele completări cu privire la situaţia generală pe site-ul lui:AmericanNationalMilitia.com
În paralel cu aceste informaţii, Benjamin Fulford a anunţat că Societatea Dragonului Alb poartă negocieri intense cu membrii „elitei” masonice – în special cu familiile conducătoare ale acesteia, adică Rothschild şi Rockefeller – pentru ca ei să se predea şi să renunţe definitiv la planul de instaurare a Noii Ordini Mondiale. 
Pe de altă parte, la un alt summit al G20 de la Los Cabos din Mexic, desfăşurat între 18 şi 19 iunie 2012, s-a hotărât o colaborare internaţională cât mai strânsă care să conducă omenirea spre un viitor luminos. În special China, prin vocea preşedintelui ei (Hu Jintao), a insistat pentru introducerea unui nou sistem economic mondial. Detalii despre această acţiune foarte puternică a Chinei pot fi citite în articolul din China Daily la adresa: http://www.chinadaily.com.cn/china/HuvisitsDenmark/2012-06/21/content_15515896.htm.

Sfârşitul lunii iunie şi începutul lui iulie a arătat de asemenea că practicile obişnuite de furt şi inimaginabila corupţie, în care erau antrenate toate băncile afiliate sistemului central bancar impus de bancherii „Iluminaţi”, pur şi simplu nu mai pot fi realizate; mai mult decât atât, maşinaţiunile lor infernale încep să iasă acum la suprafaţă foarte repede. Este cazul, de pildă, al băncii Barclay din Anglia (a doua cea mai mare bancă din această ţară), a cărei conducere a fost pusă sub acuzare de către autorităţi datorită manipulării frauduloase a dobânzilor, cu mari pierderi pentru clienţii lor. Deşi aceste evenimente dramatice în sistemul bancar şi financiar mondial nu sunt încă prezentate în mass-media, ori sunt prezentate tangenţial şi cu explicaţii false, totuşi adevărul este că acţiunile de arestare au început şi totul merge conform planului îndelung pregătit de facţiunea „băieţilor buni” de la Pentagon. Controlul asupra mass-media este practic una dintre ultimele redute care le-a mai rămas cabalei criminale şi, datorită marii laşităţi şi a corupţiei groteşti care există în rândul celor care conduc trusturile media, ştirile încă nu sunt difuzate în dimensiunea lor reală la nivel mondial. Totuşi, sub presiunea crescândă a tot mai multe arestări care sunt realizate în ultimele zile şi sub iminenta prăbuşire a structurilor puse la punct de „elita” satanică a masoneriei, mass-media principală va trebui să înceapă să prezinte şi ea întregul adevăr, chiar dacă acesta va atrage după sine repercusiuni neplăcute la nivelul structurilor ei de conducere, care fără îndoială vor fi atunci înlocuite din temelii. La început aceste anunţuri vor fi făcute destul de timid (în special televiziunile locale vor acţiona în acest sens), însă mai apoi totul va fi prezentat exact aşa cum este, într-un şuvoi nemaivăzut de ştiri şi evenimente care vor arăta lumii adevărata faţă a celor care conduc omenirea din umbră.
Actualmente, controlul media încă mai este realizat cu cerbicie de către „Iluminaţi” şi asta a determinat, de exemplu, ca televiziunile să se bâlbâie cu privire la cazul preşedintelui băncii Barclay, Marcus Agius, despre care se spune că şi-a dat demisia; în realitate, el a fost arestat. La fel s-a petrecut şi cu directorul general al băncii britanice, Bob Diamond. Cu această ocazie, Autorităţile de Reglementare Bancară din marea Britanie au amendat banca Barclay cu cea mai mare sumă din istorie, mai precis, 483 de milioane de dolari. Simultan au fost demarate cercetări extinse la alte 20 de mari bănci din interiorul sistemului bancar britanic, despre care se bănuieşte că au participat de asemenea la manipularea acestor dobânzi (LIBOR şi EUROBOR). 
Pentru a avea o imagine cuprinzătoare asupra acestui imens scandal, care este cel mai mare scandal de corupţie şi furt din istoria umanităţii, se poate urmări prezentarea sintetică din clipul video de aici:

Aceste bănci, făcând uz de corupţie pentru a manipula astfel cele două tipuri de dobânzi, au furat efectiv din buzunarele fiecărui cetăţean al planetei, acumulând profituri uriaşe. Cu toate acestea, guvernele Americii şi Europei împovărează şi mai mult populaţia prin suportul bancar şi recapitalizările băncilor pe seama taxelor şi a contribuţiei oamenilor. Scandalul LIBOR nu se va încheia precum celelalte scandaluri, care au fost muşamalizate de intervenţia „elitei” satanice masonice, ci va fi mediatizat din ce în ce mai mult, pentru a fi cunoscut de fiecare om de pe planetă. Aceasta este necesar pentru ca lumea să înţeleagă felul în care este manipulată şi efectiv jecmănită de către odioşii „Iluminaţi”, care pregătesc pentru ea un viitor negru de supunere şi de sclavie. În ultimele luni au fost declanşate mai multe scandaluri bancare în lumea financiară, iar bancherii malefici de la conducerea acestor instituţii au primit lovituri foarte grele, însă scandalul LIBOR depăşeşte în dimensiuni orice s-ar fi putut imagina până în momentul prezent, astfel încât el trebuie să devină „cireaşa de pe tortul” care celebrează abandonarea sistemului bancar şi financiar actual. Toate datele, referinţele şi amănuntele despre marele scandal bancar LIBOR, însoţit şi de un clip video edificator, pot fi urmărite aici:http://lightworker29501.com/2012/07/05/libor-banking-scandal-let-the-mass-arrests-begin/.
Nici sistemul bancar din America nu o duce mai bine. După loviturile nimicitoare pe care le-a primit în anul 2008 (chiar dacă în mare parte ele au fost orchestrate tot de cabala criminală a masoneriei), acum primele cinci bănci cele mai importante: Citigroup Inc., Bank of America Corp., JP Morgan Chase & Co., Goldman Sachs & Co. şi Morgan Stanley au realizat nişte aşa-numite „testamente” ale activităţii lor, în cazul în care vor da faliment ca urmare a impunerii legii Dodd-Frank de reformă financiară, ce stipulează transparenţa totală a oricăror tranzacţii financiare. Detalii ale acestei acţiuni fără precedent pot fi citite în articolul de pe site-ul agenţiei de ştiri Reuters, la adresa:http://www.reuters.com/article/2012/06/27/us-banks-bailouts-wills-idUSBRE85Q0AZ20120627.
Până şi postul american de ştiri CNBC, care face parte din reţeaua principală a mass-media, a admis în direct că marile bănci ale lumii au făcut din clienţii lor nişte sclavi economici virtuali. Acesta este unul dintre cele mai evidente semne de ieşire gradată de sub controlul exercitat de cabala criminală; declaraţia postului poate fi urmărită aici:

Până când mass-media principală internaţională va abandona complet supunerea în fața „elitei” şi va deveni parte integrantă şi foarte importantă din informarea corectă şi detaliată a populaţiei globului, cei mai mulţi oameni se îndreaptă spre ştirile şi informarea care circulă pe internet, ceea ce a determinat scăderea dramatică a rating-urilor de audienţă pentru canalele de ştiri consacrate în mass-media. Cu alte cuvinte, cabala criminală a masoneriei îşi trăieşte ultimele clipe ale influenţei ei mondiale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu