Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

vineri, 20 iulie 2012

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (XVIII)

de profesor yoga Dan Bozaru

„Febra” dezvăluirilor privind cele mai importante subiecte ale omenirii la ora actuală - considerate a fi OZN-urile, civilizaţiile extraterestre şi problema sistemului financiar şi economic corupt - cuprinde un spectru tot mai larg de instituţii, de la cele politice şi guvernamentale, până la cele ale mass-media. În urmă cu câteva zile, Anglia a desecretizat 6700 de pagini de documente secrete din ultimii 30 de ani despre „cazurile OZN”, chiar dacă acest „disclosure” tinde să bagatelizeze problema, încadrând-o în clasa îndoielii sau cea a informaţiei neînsemnate. Spunem aceasta, deoarece concluzia generală a fost că din „toate observaţiile realizate” nu s-a putut emite o părere fermă cu privire la provenienţa extraterestră a obiectelor respective; în plus, cazurile prezentate sunt puerile şi parcă special alese „ca să adoarmă spiritele agitate”, evitându-se evenimentele militare cu adevărat importante care au avut loc, cum ar fi celebrul caz din pădurea Rendlesham (Suffolk), din decembrie 1980, o zonă cuprinsă între două baze militare ale Marii Britanii,
cele de la Bentwaters şi Woodbridge (http://www.hyper.net/ufo/rendlesham.html).
Detalii cu privire la acţiunea Disclosure din partea Angliei (care a mai avut o tentativă în această direcţie în anul 2009) pot fi studiate în articolul din Daily Mail: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2171872/Tony-Blair-received-MOD-briefing-UFOs-prime-minister-concerns-disclosure-classified-information-alien-life-forms.html#ixzz20QIJvemrReply.
Pe de altă parte, fostul ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, a expus într-o conferinţă amplă adevărul despre sistemul financiar global, pe care el l-a caracterizat ca fiind o „fraudă” la adresă omenirii. Conferinţa poate fi vizionată în trei părţi: 
Partea I 


Partea a II-a
Partea a III-a
Chiar şi media sau presa mondială prezintă tot mai des descoperiri fulminante, care prin ele însele ar putea zdruncina din temelii toate concepţiile despre civilizaţia noastră şi despre istoria ei, aşa cum au fost ele prezentate de către ştiinţă şi sistemul „educaţional” modern. Recent au făcut furori mai ales două astfel de ştiri, care deşi uluiesc prin ineditul şi misterul lor, par să fie totuşi trecute în plan secundar de mass-media, pentru a fi confundate cu banalul. Prima dintre acestea este o gigantică „piramidă de cristal” identificată de către exploratorii americani şi francezi în Marea Caraibelor, exact în zona faimosului Triunghi al Bermudelor. Piramida descoperită are forma unui cristal, este apreciată ca fiind chiar mai mare decât piramida lui Keops din Egipt şi este o dovadă clară a faptului că „mitica” Atlantida a fost în fapt cât se poate de reală. De altfel, în cartea sa The Ancient Secret of the Flower of Life, iniţiatul Drunvalo Melchizedek explică ce s-a petrecut de fapt în Atlantida, cum s-a derulat teribilul „accident” al „alunecării” dimensiunilor realităţii şi pătrunderea omenirii pe o falie temporală care a dus la o mare suferinţă pentru ea în ultimele 13 000 de ani, afirmând de asemenea că problema Triunghiului Bermudelor se va regla după ce va avea loc apropiata schimbare a polilor planetei.
Probabil că cercetătorii contemporani, în binecunoscutul spirit al laşităţii ştiinţei materialiste atunci când este confruntată cu aspecte care ar anula tot ceea ce ea a promovat până în prezent, vor ignora descoperirea „piramidei de cristal” din Marea Caraibelor, căutând astfel să mai prelungească demenţa unei minciuni ce a fost servită omenirii în legătură cu istoria ei reală. Totuşi, ceea ce este de remarcat e faptul că descoperirea a fost prezentată, reuşind să facă o anumită vâlvă în mediul ştiinţific şi chiar în opinia internaţională. Detalii în această privinţă pot fi citite aici: http://beforeitsnews.com/story/2301/051/Giant_Crystal_Pyramid_Discovered
_În_Bermuda_Triangle.html
.
O altă descoperire tulburătoare este cea făcută pe fundul Mării Baltice de către echipa de exploratori Ocean X, care au identificat încă din vara anului trecut, pe baza unei tehnologii superioare a sonarului, un obiect misterios pe fundul mării, având mari dimensiuni şi fiind asemănător unei farfurii zburătoare. După strângerea fondurilor necesare, o echipă de scufundători au realizat mai multe explorări succesive ale structurii subacvatice, realizând fotografii uluitoare. Ceea ce se află acolo depăşeşte cu mult orice s-ar fi putut gândi oamenii de ştiinţă contemporani; încercarea lor de acum câteva zile de a asigura populaţia lumii că structura respectivă nu este un OZN pentru că nu este din metal, ci că în realitate ar fi vorba doar despre o simplă structura geologică din rocă este nu doar hilară, ci chiar penibilă (http://www.nydailynews.com/news/world/underwater-ufo-a-rock-millennium-falcon-ocean-x-article-1.1098333).
Chiar şi dacă nu este vorba despre o navă extraterestră eşuată pe fundul mării, ansamblul construcţiei din acel loc este suficient pentru a anula toate „cunoştinţele” şi „ideile” contemporane despre civilizaţiile antice şi despre istoria omenirii. Un articol foarte bun, ce prezintă detalii ale descoperirii poate fi consultat aici: http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/06/29/baltic-sea-ufo-ocean-x-team-shows-amazing-3d-sonar-picture-update-june-28-2012/.
Alte evidenţe din ce în ce mai numeroase despre manifestarea civilizaţiilor extraterestre apar în ultimul timp sub forma misterioaselor cercuri din lanurile de cereale, aproape în toate zonele de pe glob, dar mai ales în zona de sud a Angliei. Probabil cea mai completă documentare în această privinţă poate fi făcută pe site-ul: http://www.cropcircleconnector.com/interface2005.htm.
Aceste reprezentări simbolice, unele dintre ele extrem de complexe, sunt în proporţie de peste 90% de natură extraterestră, fiind realizate mai ales de civilizaţia pleiadiană ca efort al ei de a acomoda rasa umană cu existenţa, prezenţa şi bunele intenţii ale Federaţiilor Galactice. În plus, multe dintre aceste cercuri simbolice din lanurile de cereale reprezintă veritabile căi de comunicare şi chiar coduri pentru a putea înţelege evenimente, realităţi sau dovezi ale acţiunii benefice realizată de civilizaţiile ET benefice (http://miraclesandinspiration.com/news_cropcircles.html). Aceste reprezentări sunt în prezent atât de complicate, încât ele nu mai pot fi în niciun caz considerate de către comunitatea ştiinţifică actuală ca fiind „farse” realizate de oameni; mai mult decât atât, multe dintre ele apar instantaneu în lanuri, chiar în mijlocul zilei, putând fi observate şi fotografiate de la înălţime imediat după aceea. Pe lângă aceasta, există nenumărate alte dovezi şi particularităţi ale modului în care au fost realizate, cum ar fi tipul radiaţiei energetice care este prezentă în spicele din zona cercurilor, modul în care ele au fost torsionate etc. Parcă pentru a spulbera şi ultimele îndoieli care ar mai putea exista, astfel de cercuri au început să fie observate şi în formaţiuni de gheaţă pe râuri sau lacuri (http://www.environmentalgraffiti.com/featured/massive-10ft-spinning-ice-circle-discovered-uk/5963). Cea mai amplă astfel de prezentare rămâne însă, fără îndoială, fenomenala apariţie încrustată pe fundul unui lac secat din estul statului Oregon (SUA), în 1990, despre care am mai amintit în unul dintre articolele anterioare; informaţii suplimentare pot fi găsite aici: http://cropcircleconnector.com/ilyes/ilyes9.html.
O sinteză video excepţională a apariţiilor recente de cercuri şi simboluri în lanurile de cereale, ce prezintă într-un mod interactiv diverse analogii şi explicaţii ale acestora, poate fi vizionată aici:
Totuşi, poate cea mai uluitoare veste din ultima perioadă o reprezintă anunţul făcut de Fundaţia Keshe pentru luna septembrie a acestui an. Această fundaţie va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără discriminare, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav) pe care ea le-a dezvoltat şi perfecţionat, având la bază energia liberă de punct zero. Invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii prin intermediul ambasadelor lor din Belgia poate fi citită aici: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology.
Într-un efort de a se alinia cumva la această tendinţă foarte puternică - ce se manifestă din ce în ce mai mult în lume în ultima perioadă – în legătură cu implementarea unei clase complet noi de tehnologie şi de înţelegere ştiinţifică a realităţii, guvernul SUA şi-a exprimat şi el intenţia de a lansa pe piaţa elemente extraordinare ale unei tehnologii bazate pe efectul Tesla şi pe descoperirile genialului savant Nicola Tesla, în special pentru a realiza transferul de energie fără intermedierea cablurilor (http://occupycorporatism.com/us-government-gives-un-classified-tesla-technology-to-assist-sustainable-development-scheme/).
Totuşi, ceea ce au de gând să dezvăluie lumii reprezentanţii Fundaţiei Keshe depăşeşte în valoare şi importanţă orice a întreprins până acum ştiinţa actuală sau ceea ce ea a ascuns de cunoaşterea generală a lumii.
Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi în ultimii 40 de ani a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa pe întreaga noastră planetă într-un timp foarte scurt, dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei. Istoria dezvăluirii acestor tehnologii este însă ceva mai veche. Fundaţia Keshe a propus lumii prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care ea le-a proiectat şi dezvoltat, făcând demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate statele au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgândit brusc cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor de către alte state. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie, şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă. Se ştie însă că reprezentanţii NASA s-au retras intempestiv cu 24 de ore înaintea demonstraţiei, iar la două zile după aceea (pe 23 aprilie 2012) Preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau cele ce provin din afara Americii.
În urmă cu aproximativ o săptămână, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămâni mai târziu (pe data de 21 septembrie 2012) ea va trimite tuturor ţărilor care vor dori documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie. Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invită direct şi fără echivoc liderii naţiunilor de pe Pământ să desemneze persoanele calificate pentru a lua parte la întâlnirea ce va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012. Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice (Magrav). Mai apoi, ea va trimite simultan tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate.
Practic vorbind, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii omeniri tehnologia bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică, fără să solicite niciun profit şi nicio sumă de bani pentru aceasta. Ţelul fundaţiei este de a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume. Noua tehnologie va face posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de 5-10 minute; de asemenea, ea va oferi cu uşurinţă posibilitatea călătoriilor galactice şi implicit a contactului cu alte civilizaţii extraterestre, graţie dezvoltării tehnologiei de zbor spaţial. O altă utilizare imediată a tehnologiei va fi în ceea ce priveşte asigurarea unei cantităţi îndestulătoare de apă potabilă foarte pură şi sănătoasă, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite şi a lipsei de apă.
Implicaţiile acestei intervenţii salutare a Fundaţiei Keshe în status quo-ul materialist şi limitat al ştiinţei contemporane – şi, implicit, al intenţiilor malefice ale „elitei” masonice pentru a menţine lumea la un nivel incipient de dezvoltare tehnologică şi energetică - va produce multe „valuri” în diverse medii de afaceri. Acum fiecare va putea vedea ce vor de fapt liderii ţărilor şi care sunt intenţiile lor adevărate. Probabil că la început, comunitatea ştiinţifică şi ţările aservite cabalei criminale masonice vor ignora cu desăvârşire chiar şi această a doua propunere lansată de Fundaţia Keshe, urmărind ca ea să nu fie deloc mediatizată. Totuşi, este greu de presupus că toate ţările vor reacţiona în acelaşi mod; unele dintre ele vor întâmpina cu bucurie propunerile fundaţiei şi vor prelua tehnologia respectivă, punând-o în aplicare imediat. Popoarele ţărilor care au refuzat această tehnologie vor vedea realizările excepţionale pe care alte state le-au obţinut, precum şi avansul nivelului lor de trai, al prosperităţii şi economiei naţionale. Atunci liderii lor vor trebui să explice de ce au refuzat tehnologia respectivă şi care este motivul pentru care oamenii sunt ţinuţi în continuare în suferinţă, nevoi şi multiple probleme financiare, când alţii sunt fericiţi şi progresează foarte repede.
Pentru o transparenţă totală, Fundaţia Keshe va publica numele fiecărei ţări care va primi tehnologia respectivă şi adresa de e-mail care a fost folosită, astfel încât oricine doreşte, va putea urmări răspunsurile şi corespondenţa guvernamentală cu Fundaţia Keshe în această problemă. În felul acesta va putea fi făcută o evaluare a situaţiei internaţionale şi se va putea observa care state doresc cu adevărat progresul omenirii şi care nu doresc ca el să fie realizat. Totuşi, ne aşteptăm ca problema să fie ceva mai complicată decât atât, dată fiind incredibila abilitate satanică a cabalei masonice de corupere şi manipulare a opiniei publice, care împreună cu controlul asupra mass-media ar putea conduce pur şi simplu la ignorarea Fundaţiei Keshe şi a excepţionalei sale oferte către omenire.
Criza energetică a omenirii va fi rezolvată repede şi toate problemele de ordin financiar care au rezultat din această „criză” - ce a fost în mod deliberat menţinută de „elita” masonică pentru propriul ei profit – vor dispare aproape imediat. Progrese uriaşe vor fi realizate de asemenea în domeniul medical prin aceeaşi tehnologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe. În ultimii şase ani, fundaţia s-a asigurat ca fiecare om de ştiinţă important de pe planeta noastră să primească patentele pentru sistemele noi inventate; în felul acesta s-a prevenit posibilitatea blocării tehnologiei de către un grup de interese sau de către o persoană individuală, astfel încât în acest moment cele mai multe state au deja patentele de invenţie în ceea ce priveşte generarea energiei, sistemele medicale, ecologice şi cele de călătorie spaţială. Vechile metode bazate pe exploatarea resurselor planetei (combustibili convenţionali), care au fost menţinute pentru a preveni dezvoltarea şi progresul accelerat al omenirii, vor deveni în scurt timp inutile; toate ţările au acum aceeaşi posibilitate pentru a conlucra în vederea implementării rapide a acestei tehnologii noi, pure şi armonioase, care implică sistemele Magrav. Aplicaţiile militare ale tehnologiei care va fi pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe sunt atât de distrugătoare, încât lumea va realiza imediat că războiul nu mai are niciun sens şi el va trebui să fie eliminat complet din existenţa noastră.
Ţelul principal al Fundaţiei Keshe este acela ca nouă tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ. Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sunt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nicio persoană, organizaţie sau naţiune ca fiind proprietatea ei. Aceasta poate să însemne în scurt timp prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită.
La aceste venituri se vor adăuga de asemenea imensele fonduri colaterale despre care am amintit în mai multe rânduri pe parcursul acestei serii de articole. Aceste fonduri provin din furtul sistematic pe care cabala criminală l-a efectuat prin intermediul sistemului ei financiar corupt şi a sistemului bancar centralizat pe care l-a instituit. Exemplul scandalului bancar LIBOR este edificator în acest sens.
În urmă cu mai multe zile, unul dintre „vestitorii întru lumină” cu numele de cod American Kabuki a furnizat informaţia primită de la una dintre sursele sale importante, C.W., care a spus că pe data de 1 iulie s-a eliberat o primă transă de 83 de trilioane de dolari din aceste fonduri colaterale gigantice. Suma reprezintă totuşi doar aproximativ 15% din totalul fondurilor care trebuie recuperate de la „elita” masonică a bancherilor. Ea va contribui la înlocuirea eficientă a sistemului financiar actual cu noul sistem care a fost deja pus la punct de ţările afiliate în organizaţia mondială BRICS.
Sistemul actual financiar este foarte aproape de colapsul final (predicţiile în acest sens estimează o perioadă de 6-8 săptămâni), însă omenirea trebuie să fie pregătită pentru a nu intra în haosul financiar care va avea tendinţa să se instaureze după aceea. În această idee, noul sistem este perfect echilibrat de cantităţile corespunzătoare de metale rare (în special aur şi argint, dar de asemenea şi platină şi paladiu). Implementarea acestui nou sistem financiar şi de gândire economică la nivel mondial necesită semnarea acordului din partea tuturor ţărilor afiliate (peste 150), întrucât totul trebuie să fie legal şi să reprezinte un acord unitar. Acest proces se face în paralel cu arestarea bancherilor masoni, în deplină conformitate cu Operaţiunea Green Light anunţată de Drake. Este adevărat că în unele cazuri li s-a sugerat unor bancheri că e mai bine să-şi dea demisia de bună voie, decât să fie forţaţi în această direcţie, dar în cele mai multe cazuri cei care au făcut aceasta au fost arestaţi, iar puţinele lucruri care s-au prezentat prin mass-media în legătură cu situaţiile respective sunt false, urmărind să acopere întreaga operaţiune.
Totuşi, tranşa de bani care a fost deja obţinută legal din fondurile colaterale nu va începe să fie folosită până când pieţele financiare nu vor deveni sigure şi echilibrate. Cu alte cuvinte, se va aştepta mai întâi înlocuirea sistemului financiar actual cu cel nou, pentru că nu vor fi două sisteme financiare care să „ruleze” în paralel; trecerea de la sistemul vechi şi corupt la cel nou şi echilibrat va implica o „pauză bancară” de 3-5 zile. Această înlocuire vizează trei puncte principale: 1. ajutorul umanitar, mai ales în direcţia eliminării sărăciei în lume; 2. infrastructura, care va implica introducerea sistemelor bazate pe tehnologia energiei libere; și 3. programele de prosperitate a omenirii. 
În multe dintre ţările lumii şi mai ales în Europa şi pe continentul american au loc numeroase „manevre politice la nivel înalt”, întrucât se pare că majoritatea liderilor actuali au realizat în sfârşit că lucrurile sunt cu adevărat pe făgaşul transformării şi, ca urmare, ei au început să acţioneze cu o furibundă disperare, dorind să-şi păstreze funcţiile şi privilegiile. Această împotrivire şi rezistenţa faţă de progresul omenirii a dus în mare parte la întârzierea planurilor iniţiale, fără totuşi că acestea să fie mult perturbate, ci doar puţin ajustate şi amânate. De pildă, se pare că luna martie a acestui an a însemnat un apogeu al acestor mişcări politice de culise, în care mai multe persoane de rang înalt, care erau implicate în acţiunile ce vizau recuperarea fondurilor imense colaterale şi ale cantităţilor de aur gigantice furate de cabala criminală a masonilor în modurile pe care le-am expus în articolele anterioare, au fost otrăvite cam în acelaşi fel în care s-a atentat şi la viaţa sursei principale de informare a lui David Wilcock, situaţie amintită în articolul precedent. Pentru acele atentate din luna martie se spune că s-a folosit o veche otrava chinezească, numită Gu.
Prin urmare, planul pentru eliberarea omenirii este foarte real, chiar dacă Unda Verde decisivă, care este cea finală, nu a fost încă dată; arestările în masă ale membrilor „elitei” masonice reprezintă o parte foarte importantă a acestui plan. Îndoiala, ironia şi pesimismul unora, care sunt ascunse, chipurile, sub plasa unor exprimări „inteligente” sau „atotştiutoare” nu reprezintă decât dovezi de prostie şi crasă ignoranţă; ne întrebăm ce vor spune aceştia când lucrurile vor ieşi în totalitate la iveală şi vor fi astfel împărtăşite întregii lumi? Probabil se vor retrage cu coada între picioare sau poate chiar vor continua să mai arunce cu venin, deoarece răul care a prins rădăcini în fiinţă şi a creat astfel anumite modele negative de acţiune mentală şi fizică este destul de greu de înlăturat, mai ales dacă persoana respectivă nu este ferm hotărâtă să realizeze aceasta.
Proiectele Disclosure (Dezvăluirea), First Contact (Primul Contact al omenirii cu civilizaţiile extraterestre benefice) şi cel al aşa-numitei Golden Age (Era de Aur) a omenirii nu pot fi începute înainte ca „elita” să fie complet îndepărtată din viaţa publică. Totuşi, atâta timp cât siguranţa maselor de oameni nu va fi pe deplin asigurată, nicio acţiune militară nu va fi întreprinsă în acest sens. Cobra a anunţat ca Mişcarea de Rezistenţă a „testat” deja sistemele de securitate ale băncilor „casino” ale cabalei criminale a masonilor, aflate mai ales în proprietatea familiei Rothschild, printr-un atac cibernetic fără precedent, care pentru prima dată în istoria acţiunilor de acest gen nu a putut fi identificat şi nu a putut fi înţeles de nimeni; sursa lui a rămas complet necunoscută. Cu această ocazie au fost extrase aproape 100 de milioane de dolari din conturile „elitei” masonice, aceasta fiind o pregătire pentru marea resetare a sistemului financiar mondial, prin eliminarea posibilităţii băncilor de a opera ca instituţii financiare, mai ales cele care au o relaţie strânsă cu Banca Rezervei Federale a Americii.

continuarea aici >>



yogaesoteric


Citeşte şi:
► 2012 - începutul unei ere noi
► SHIVA manifestat ca un lingam de foc  
► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu