Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

vineri, 26 octombrie 2012

► Extratereştrii şi 2012 - Precizare

Pentru cei care sunt nelămuriţi cu privire la legătura care există între extratereştri şi acest moment 2012 în care ne găsim.

În primul rând, pentru civilizaţia umană de pe planeta Pământ, anul profetic 2012 este un moment de trecere la o nouă etapă de dezvoltare, superioară.

Omenirea este acum asemeni unui copil care, să spunem aşa, îşi pune problema ce are de gând să se facă atunci când va fi mare. Într-un astfel de moment, orice copil, mai mult sau mai puţin conştient, îşi alege un model. Poate un părinte, sau un frate. Un profesor. Un erou din istorie. Sau un ghid spiritual.

Simplu spus, extratereştrii benefici care ne ajută (vezi yantra de alături, de pe coloana din dreapta a acestui blog) pot fi consideraţi pentru noi oamenii, ca civilizaţie, un model prin oglinda căruia ne este facilitată translaţia în dimensiunea cea nouă a existenţei.

Aceasta pe de o parte. Pe de altă parte, mai mult decât atât, dat fiind faptul că nu suntem singuri în univers, este necesar să înţelegem că planeta noastră, Planeta Albastră, Pământul, este - după cum spunea profesorul yoga Gregorian Bivolaru într-o conferinţă mai veche - "integrată cu alte planete, din alte sisteme solare, din alte constelaţii, din alte galaxii", planete pe care există alte civilizaţii "chiar unele dintre ele extrem de evoluate". Este necesar prin urmare, ca civilizaţie, să ne ocupăm conştient locul în această structură cosmică. Iar pentru aceasta este necesar să urmărim să intrăm în comuniune cu acele alte civilizaţii, să ne deschidem conştiinţa "către o stare cosmică şi totodată spre o stare macrocosmică şi divină în simultaneitate".  


Citeşte şi:
► 2012 - începutul unei ere noi
► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
► SHIVA manifestat ca un lingam de foc  
► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu