Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

luni, 5 august 2013

► Luna nouă în leu - 7 august 2013, ora 00:51, ora României - o “Lună nouă avatarică“

Nicholas Roerich - Kalki Avatar
Luna Nouă reprezintă un aspect de conjuncţie între cele două Luminarii în acelaşi semn zodiacal (Soarele acoperă Luna).

Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, iar în semnul de foc al Leului, aceste “începuturi”  trebuie să fie îndrăzneţe, luminoase, măreţe, regale. Fiecare Lună Nouă aduce pentru noi un timp de iniţiere.

Zodia Leului este semnul luminii spirituale, este lumina divină.

Acest semn ne dă posibilitatea să trecem peste obstacole, găsind în noi un potenţial infinit pe care trebuie să-l utilizăm.

“Reinventează-te“  spune Uranus retrograd în Berbec, iar în trigon cu Luna Nouă în Leu suntem deschişi la ocaziile de transformare care apar de nicăieri. Imaginaţia, ingeniozitatea  lui Uranus se combină cu uşurinţă cu forţa creatoare a Leului.

Suntem ajutaţi să descoperim puterea, ambiţia, aurul din interiorul nostru, să ne descoperim adevărata identitate, să ne vindecăm de trecut pentru a ne consacra unui scop care să aducă lumină, nu numai pentru noi dar şi pentru ceilalţi.

Această Lună Nouă în Leu pe gradul 14:35 este "O Lună Nouă avatarică“, un tip particular de rază de putere, de iniţiere, de transformare.


din adriana-astro.com/luna-noua-in-leu-7-august-2013-ora-0051-ora-romaniei-o-luna-noua-avatarica/ 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Maria Ciornei ”Basarabi, Legi belagine, Kagoian”: ”Cuvântul „titan(o)s“ — are în rădăcină pe acela de „tată“ — titanii devenind „tătâni“, asimilaţi, mai târziu cu „tata(â)ri“, prin fenomenul fonetic numit rotacism. Acest termen îl întâlnim şi în „Codicele Voroneţean“ şi în „Dumer(n)eca 7 a Sfinţilor tătari“, adică a Sfinţilor Părinţi şi n-are nici o legătură cu populaţia de origine asiatică.
Pelasgos era numit şi Uranus, adică Cerescul, Divinul, Alesul. Nu întâmplător se spune despre el că vine din pământ negru; el însuşi primind denumirea de Cel Negru. „Dacii, ca popor hiperboreean coboară din acest Pelasgos, omul primordial, născut din Pământul Negru“ (V. Lovinescu-Dacia Hiperboreeană Ed. Rosmarin). Marea lor e Neagră, Valahii au fost numiţi Valahii Negri, iar ţara lor Valahia Neagră, Kara Ulaghi, Kara-Iflak, de turci, Kara-Ulak de sârbi şi de bulgari. Şi astăzi există în sudul Dunării români care-şi spun Valahii Negri.

După acelaşi autor „funcţiunea tradiţională la valahi era Negru Vodă (în sanscrită Krishna are sensul de negru; era Domnitorul Dwaraka, numit Domnul Krishna, în traducere românească însemnând Negru Vodă“. ( ibidem pag. 60). Dacă neamul Basarabilor îşi are rădăcinile atât de adânci în timp, să-l urmărim în istorie.
Plutarh (Opere tom I-784), vorbeşte de unul din cei 7 iniţiaţi ai antichităţii, despre filozoful schyţilor, Anacharsis, fiul lui Niuru — în greceşte Niuros, în limba pelasgă Niurus, adică Negru, la rândul său rege.”

Trimiteți un comentariu