Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

luni, 27 aprilie 2009

► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant

Ideea de bază a acestei scrisori-mesaj ce este adresată tuturor pământenilor este aceea că la ora actuală civilizaţia umană se află într-un mare impas şi se găseşte într-o evidentă cădere liberă, care nu poate fi oprită în contextul actual, mai ales pentru că această prăbuşire este declanşată de unele aspecte malefice care sunt implementate şi întreţinute în mod intenţionat în cadrul sistemelor sociale planetare actuale. În cazul în care nu va fi urgent stopată, această prăbuşire va genera la un moment dat o ruptură majoră la aproape toate nivelurile civilizaţiei umane...

Această scrisoare-mesaj ne sugerează că dacă vom pune în aplicare recomandările conţinute în ea, AVEM FIECARE DINTRE NOI ŞI TOŢI LA UNISON IMENSA ŞANSĂ DE A TRANSFORMA LUMEA ACTUALĂ PRIN INTERMEDIUL ACESTUI CONTACT CU EXTRATEREŞTRII CE APARŢIN ACESTEI CIVILIZAŢII NET AVANSATE!

Luând în considerare aceste aspecte, ne putem da seama că, acţionând într-un mod înţelept, PUTEM FACE SĂ APARĂ ŞANSA IMENSĂ DE A TRANSFORMA NEÎNTÂRZIAT LUMEA ÎN CARE NE AFLĂM!


(Această lungă scrisoare  a apărut la un moment dat pe Internet fără a avea o adresă a expeditorului. Actualmente ea se găseşte postată în multe locuri şi variante pe Internet. Chiar dacă acestui document nu i se poate atesta validitatea, conţinutul său este semnificativ şi i-a impresionat pe mulţi oameni care au inteligenţă şi bun simţ. Tot ceea ce se poate spune la prima vedere despre acest mesaj este că el se bazează pe idei foarte bune, unele dintre ele chiar geniale, are coerenţă, prezintă un conţinut deosebit, este scris într-o manieră ce trădează un nivel neobişnuit de inteligenţă şi maturitate. Vezi în această direcţie şi Comentariile profesorului yoga Gregorian Bivolaru din finalul articolului de aici.)
 
Acest mesaj-referendum a fost tiparit de asemeni sub forma unei brosuri care poate fi downloadata in format pdf de aici:Un Senzational Mesaj-referendum Al Unei Civilizatii Extraterestre Avansate Ce Se Adreseaza Tuturor Oamenilo...Iată în continuare broşura, care se poate citi şi pe tot ecranul - click pe butonul din dreapta jos: 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu