Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

vineri, 6 noiembrie 2009

► Mircea Chelaru: Gripa porcina este creata in laborator pentru a ne ucide!


   Gripa porcina este un produs de laborator prin care se urmăreşte să se creeze deliberat o pandemie severa la nivel global.

   In cursul acestui an, un virus mutant A(H1N1) – combinatie mortala intre gripa porcina si cea umana – a aparut brusc in Mexic si s-a extins pe mai multe continente.
   Fiind deja o problema de securitate nationala, va prezentam un scenariu al pandemiei din perspectiva unui militar. “Virusul A(H1N1), ca orice tulpina mutanta, se poate produce in orice laborator cu dotari de nivel mediu. Sunt convins ca gripa porcina este exclusiv un produs de laborator, ca si Ebola sau ca SIDA, si nu poate scapa de sub control decat daca i se da drumul. Scopul: intr-un fel sau altul, trebuie sa izbucneasca o pandemie prin care sa fie nimicita 90% din populatia lumii. Exista declaratii si studii pe aceasta tema, adica cei implicati s-au demascat deja”, ne-a declarat generalul Mircea Chelaru.

   Cine este generalul Mircea Chelaru

   Generalul Mircea Chelaru, nascut in 1949, este doctor in stiinte militare si a absolvit, pe langa Scoala Superioara de Ofiteri si Academia Militara din Romania, Colegiul de Studii Strategice si Economice de Aparare din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall” din Germania si cursuri internationale de drept militar. In anul 1990, a fost director al Diviziunii III de contraspionaj la Serviciul Roman de Informatii. A fost seful Marelui Stat Major al Armatei in anul 2000. Din anul 2008, este general cu patru stele, in rezerva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu