Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

vineri, 14 octombrie 2011

► Preşedintele Bilderberg susţine astăzi o "conferinţă" la Bucureşti...

Etienne Davignon (cunoscut politician belgian, născut însă la Budapesta), preşedintele Grupului Bilderberg, va vorbi (oficial) despre "Uniunea Europeană după criza datoriilor suverane", sub patronajul Băncii Naţionale a României şi a guvernatorului Mugur Isărescu. Conferinţa va avea loc la sediul Băncii Naţionale şi pe lângă Davignon va vorbi şi Richard Haass, preşedintele Consiliului pentru Relaţii Externe al SUA.

GRUPUL BILDERBERG este una dintre cele mai puternice organizaţii internaţionale ale sectei satanice a francmasoneriei, ce militează pentru crearea unui guvern unic mondial şi a unei armate globale pentru a putea astfel controla cu adevărat întreaga planetă. Organizaţia cuprinde în rândurile ei pe mulţi dintre cei mai bogaţi oameni din lume, politicieni şi militari, personalităţi ale culturii, economiei, ştiinţei şi mass-media, legaţi prin jurământ masonic.
Întâlnirile acestui grup au loc în fiecare an şi sunt învăluite în mare secret. Iată câţiva dintre membrii marcanţi ai grupului Bilderberg: Baron Edmund de Rothschild, Zbigniew Brzezinski (unul dintre creatorii Trilateralei şi unul dintre cei mai importanţi agenţi ai clanului Rockefeller), George Bush (ex‑şef CIA, ex-şef CFR, membru al comitetului celor 300), Bill Clinton (membru al Trilateralei şi al CFR), Nelson şi David Rockefeller...

Grupul Bilderberg a fost înfiinţat în 1954. Prima întâlnire a avut loc în Olanda, la Osterbeek, în Hotelul Bilderberg, de unde grupul şi-a luat şi numele. Reuniunea a fost organizată de prinţul Bernhard al Ţărilor de Jos, fost ofiţer SS, şi de David Rockfeller. Datorită influenţei acestui grup în domeniul economic, se afirmă că el deja reprezintă un adevărat guvern mondial ocult. Conferinţa anuală a Grupului Bilderberg este categoric cea mai importantă întâlnire din lume, pentru că la ea participă în fiecare an mai mulţi lideri mondiali, mai mulţi politicieni de vârf, mai multe personaje regale şi lideri ai afacerilor decât la orice altă întâlnire sau eveniment, de orice gen, de oriunde. Summitul G8 şi Forumurile economice mondiale sunt simple evenimente de duzină prin comparaţie cu conferinţele Bilderberg. Nu există nici o altă întâlnire la care să participe conducătorii tuturor instituţiilor internaţionale majore, precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Naţiunile Unite şi Uniunea Europeană.

Puteţi vedea aici şi alte amănunte revelatoare despre acest vârf al piramidei masonice care este Bilderbergul. Sau aici un discurs din 12 septembrie 2011 al unui membru al Parlamentului European, Gerard Joseph Batten, căruia i-a fost suficient un singur minut pentru a evidenţia "subterfugiile celor care conduc lumea la ora actuală şi complicitatea mass-mediei în aceste jocuri murdare": "Dacă la întâlnirile grupului Bilderberg se discută lucruri nesemnificative, de ce atunci cele mai importante personalităţi ale lumii, inclusiv George Osborne, Ministrul de Finanţe [al Marii Britanii], se deranjază să participe? Câţi alţi conducători de vârf din politică, finanţe şi afaceri participă [la această adunare] fără a se raporta acest lucru nici la principalul canal de ştiri cum ar fi BBC? Îmi este imposibil să nu concluzionez că ascunderea acestor evenimente este o conspiraţie între organizatori [gr. Bilderberg] şi mass-media. Acest fapt pur şi simplu confirmă părerea multor oameni, că acţiunile secrete, ascunse nouă şi grupul Bilderberg urmăresc instalarea unui guvern mondial nedemocratic. Este o ruşine faptul că şi Comisia Europeană complotează la aşa ceva."

Merită să ne întrebăm care sunt dedesubturile acestei vizite a "purtătorului de cuvânt" al Bilderberg în România. Unul dintre posibilele răspunsuri este dat de faptul că printre sponsorii evenimentului se numără şi Roşia Montană Gold Corporation... De asemeni, preşedintele României, Traian Băsescu, susţine din ce în ce mai vehement în ultima perioadă aşa-zisa necesitate a Statelor Unite ale Europei, care implică renunţarea la suveranitatea naţională. Tot el afirma recent că se aşteaptă la mişcări ample de stradă. Iar mâine, 15 octombrie, este ziua aşa-zisei revoluţii globale, care nu este decât tot o manipulare masonică...

(P.S. - Hotnews, de unde am aflat această informaţie, prezintă într-o lumină foarte pozitivă grupul Bilderberg, pe preşedintele acestuia şi vizita lui la Bucureşti. Fapt care arată foarte limpede sub controlul cui se află acest important site de ştiri. De aceea, în cazul unor astfel de articole, sunt mult mai interesante comentariile cititorilor.)

Citiţi şi:
► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii

Un comentariu:

solis spunea...

Şi mai vezi aici un articol de prezentare a unei senzaţionale cărţi-dezvăluire: „Clubul Bilderberg. Stăpânii lumii", semnată de Cristina Martin.

Trimiteți un comentariu