Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

duminică, 29 noiembrie 2009

► Toate epidemiile secolului 20 au fost declansate in fapt de campaniile anterioare de vaccinari. (Citeste si da mai departe!)

Medicul francez Jean-Jacques Crèvecoeur, care practica in Canada, a scris la sfarsitul lunii Septembrie un comentariu la adresa actualei gripe porcine H1N1, care circula in Internet sub forma unei scrisori deschise. Am primit aceasta scrisoare de la o prietena din Germania, si am tradus-o pentru Dvs, intrucat consider ca o serie de elemente foarte interesante si mai putin cunoscute sunt cuprinse in aceste randuri.

Iata mai intai continutul respectivei scrisori deschise:

„Cunosc foarte bine politica din domeniul sanatatii, atat pentru Europa cat si pentru America de Nord, si sunt sigur ca si europenii vor gasi, cu putina straduinta, informatiile de care au nevoie pentru a sti care trebuie sa fie reactia lor fata de gripa porcina. In esenta, de la o tara la alta, de la un continent la altul, diferite sunt doar denumirile legilor sau numele ministrilor resortului de sanatate, dar politica in sine este aceeasi. Pentru ca ea este cea a concernelor farma si a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, bratul operativ al acestora. Politicienii sunt doar marionete si „oameni de paie“ ai mafiei industriei farmaceutice.



Daca mai suntem inca atat de naivi sa credem ca nu va exista niciodata o vaccinare obligatorie (citeste „fortata“), va invit sa incercati sa dati raspuns la aceleasi intrebari pe care mi le-am pus si eu mie, de cand ma ocup cu „Dosarul gripei porcine“. Si as dori sa va prezint cateva dintre aceste intrebari, mistere si coincidente legate de gripa porcina H1N1, la care va rog sa incercati Dvs. sa gasiti raspunsurile si sa trageti concluziile:

► care este explicatia pentru care ministra franceza a sanatatii, Doamna Roselyne Bachelot, deja la inceputul lui Februarie 2009 (deci inaite cu trei luni de a se sti ceva despre gripa porcina) a cerut unui grup de experti juristi sa-si exprime parerea asupra intrebarii: „Ar fi o vaccinare obligatorie pentru intreaga populatie o incalcare a Constitutiei si deci o actiune ilegala?“ Expertiilor li se cerea astfel sa-si exprime parerea de specialisti juridici asupra situatiei in care, ca urmare a unei stari exceptionale, se pot suprima drepturile libertatii individuale!

► Care a fost motivul (si scopul), si in baza caror argumente stiintifice, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a modificat, la data de 27 Aprilie 2009, definitia Pandemiei? Inainte de aceasta data, criteriile pentru declararea unei „Pandemii“ erau mult mai stricte. Astazi, conform noii definitii, este de ajuns ca o boala sa apara simultan in doua tari invecinate, deci in aceeasi zona OMS (Mexic si USA spre exemplu), pentru a se declara starea de Pandemie. Prin aceasta modificare este foarte posibil ca in viitor OMS sa declare „alarma de gradul 6 = Pandemie“, pentru fiecare gripa sezoniera, ceea ce inseamna ca vom trai in permanenta in „Pandemie“. Aceasta poate permite statelor respective sa adopte masuri de ingradire a libertatilor cetatenesti!

Astfel vom avea vara pandemie in emisfera sudica, iar iarna pandemie in emisfera nordica! O situatie de Pandemie poate duce la declararea starii de urgenta, ceea ce permite adoptarea de masuri care devin obligatorii pentru fiecare cetatean! (Nota quibono: Si nu oare exact aceste argumente au fost folosite de fostul ministru roman al sanatatii in momentul in care a cerut introducerea obligatorie a vaccinarii: catastrofa nationala?!)

► Cum se face ca patentul pentru vaccinul contra gripei porcine (A/H1N1) a fost inregistrat la Oficiul Mondial de Patente deja in anul 2007, deci cu 2 ani inainte ca virusul respectiv (A/H1N1) sa devina din nou activ, virus care disparuse complet de la „gripa spaniola“ din 1918-1919? (Nota quibono: Au existat mai multe relatari asupra cercetarilor facute pe cadavrul inghetat al unei persoane decedate in 1919 ca urmare a „gripei spaniole“, afirmandu-se ca virusul respectiv a putut fi izolat in tesuturile persoanei decedate!)

► care a fost motivatia si argumentatia presedintelui Nicolas Sarkozy in momentul in care, la 9 Mai 2009 a aprobat o investitie de 100 milioane de Euro pentru construirea unei fabrici pentru producere a vaccinurilor, care urma sa fie construita in... Mexic?

de ce in mass-media din aproape toata lumea nu se citeaza parerile specialistilor, si mai ales nu se prezinta statisticile oficiale ale OMS, din care reiese foarte clar ca in fiecare an, ca urmare a gripei sezoniere (normale) decedeaza circa 250.000 pana la 500.000 de persoane, ceea ce inseamna aproximativ 1000 de persoane pe zi?

► pentru ce aceeasi mass-medie (aservita cui?) anunta cu titluri uriase ca virusul H1N1 a facut o „gramada de victime“, in timp ce faptele ne arata ca avem de a face chiar cu o situatie mai blanda decit alte gripe sezonale din anii trecuti? Conform ultimelor date statistice (si astea modificate de mai multe ori) pana in prezent se poate vorbi de circa 2000 de persoane decedate ca urmare a gripei porcine, in timp ce in mod normal in fiecare an decedeaza circa 200.000 de persoane in intreaga lume, ca urmare a gripei sezoniere!

► care este motivatia pentru care, desi aceste date se cunosc (doar circa 2000 de morti pana in prezent), nenumarate guverne din foarte multe tari au cumparat sute de milioane de doze de vaccin, si asta deja incepand din Iunie 2009, cand nu existau inca date clare asupra gripei porcine?

sau altfel formulata intrebarea: de ce se adopta tocmai in acest an masuri supradimensionate, an in care, conform datelor din ultimele decenii asupra gripei sezoniere, gripa are o evolutie foarte blanda?

► de ce s-au adoptat in foarte multe tari legi pentru asa-zisele „situatii de urgenta“, fara sa se fi facut cunoscut textul (continutul) exact al acestor legi?

► care a fost motivul pentru care ministrul francez de interne, Brice Hortefeux, a pre-mobilizat inca din februarie 2009 rezervistii din armata si jandarmerie deoarece: „... exista temeri ca anumite nelinisti sociale se vor produce in vara anului 2009“?

► care este motivul pentru care armata USA a fost nu de mult timp dispersata (si stationata) pe intreg teritorul USA?

► care este motivul pentru care in ultimii ani au fost construite in USA peste 800 de lagare de concentrare (stau oare in prezent goale)? Care este motivul pentru care aceste lagare sunt administrate de catre FEMA (Federal Emergency Management Agency), organizatie care s-a ocupat si de catastrofele provocate de uraganul Katrina?

► in vederea carei „catastrofe“ au fost comandate sute de mii de sicrie in toate statele americane iar in fiecare district au fost pregatite gropi comune?

► care este motivul pentru care 600 de neurologi britanici au primit pe data de 29 Iulie 2009 o scrisoare confidentiala de la Health Protection Agency (HPA), prin care li se cere sa fie atenti la o eventuala crestere in viitor a cazurilor de sindrom Guillain Barré, afectiune care este declansata prin vaccinuri si care provoaca o grava degenerare a nervilor? Si de ce a omis respectiva agentie sa avertizeze si populatia asupra unui astfel de pericol?

► cum se face oare ca la data de 5 Mai 2009 firma Baxter a infestat 72 de kilograme de material pentru vaccin, prin care virusurile H5N1 (gripa aviara) si H3N2 (gripa obisnuita, sezoniera) au fost amestecate impreuna, inainte ca acest material sa fie trimis in alte sase tari, din moment ce masurile de securitate obligatorii (treapta de siguranta S4), daca ar fi fost respectate, fac practic imposibila o astfel de eroare? Asa ceva ar fi practic imposibil, in afara cazului in care acest lucru se urmareste intentionat!

► de ce nu ni se spune ca vaccinul contra gripei, care exista de circa 40 de ani, nu a avut niciodata un efect pozitiv, ba dimpotriva? Studiile internationale au certificat faptul ca vaccinatii se inbolnavesc mai des de gripa decat nevaccinatii!

► de ce se tine ascuns faptul ca in 1918-1919, DOAR persoanele vaccinate au murit de gripa spaniola, in timp ce persoanele nevaccinate nu au fost afectate de aceasta? Si de asemenea ca in cazul gripei porcine din 1976 a murit doar o singura persoana nevaccinata, in timp ce TOATE celelalte persoane decedate au fost vaccinate anterior? Ar putea aceasta insemna ca de fapt au murit din cauza vaccinului si nicidecum a gripei?

► de ce, daca vaccinurile au, se spune, atat de putine efecte nedorite, asa cum nu obosesc autoritatile de sanatate sa ne asigure, numarul persoanelor care se imbolnavesc de hepatita B si de scleroza multipla in urma campaniilor de vaccinare din Franta a crescut de la 25.000 la 85.000 de persoane?

► care este motivul pentru care ni se ascunde faptul ca, fara exceptie, toate epidemiile secolului 20 au fost declansate in fapt de campaniile anterioare de vaccinari?

► de ce este introdus in vaccinul contra gripei porcine substanta Squalen, intr-o cantitate (proportie) de peste un milion de ori mai mare decat in vaccinurile anterioare (am verificat raportul substantelor si am refacut calcului de mai multe ori, caci nici mie insumi nu-mi venea a crede!), in timp ce camera reprezentatilor USA a facut in mod special acesta substanta raspunzatoare pentru afectiune sindromul „razboiului Golfului“, o afectiune care a provocat 180.000 de bolnavi, deci 25% din soldatii vaccinati initial contra antraxului? De asemenea aceasta substanta a fost interzisa spre a fi folosita ca urmare a unei decizii judecatoresti a unui judecator federal american!

► care poate fi, pentru Dumnezeu, motivul pentru care, tocmai cu un astfel de vaccin periculos, sunt in primul rand vaccinate femeile insarcinate si copiii, cand in mod normal ar trebui sa fie intai vaccinate persoanele in varsta precum si cele cu afectiuni cronice! (Nota quibono: Pai, acestia deja sunt bolnavi, deci clienti platitori la concernele farma, pe cand copiii in marea lor majoritate sunt sanatosi, deci nu au nevoie – inca – de binefacerile industriei farmaceutice. In viitor vor avea insa nevoie. Se deschid noi piete, se castiga noi clienti!). Motivatia, total caraghioasa, a fost data (probabil de catre un handicapat mental) cum ca persoanele in varsta sunt deja imunizate prin vaccinul contra gripei spaniole din 1918/1919!!!

► de ce administrarea vaccinului in cadrul unei campanii obligatorii nu este facuta de catre medici, ci de catre studenti si soldati voluntari? (Nota quibono: Nu am informatii exacte dar se pare ca asa ceva se preconiza pentru Franta.)

► de ce nu se dau vaccinurile spre administrare spitalelor si medicilor? Se teme cineva de o falsificare a documentelor de efectuare a vaccinurilor, astfel incat ele trebuiesc administrate de catre armata?

► care este motivul pentru care 50% dintre medicii englezi refuza sa se lase vaccinati cu noul vaccin? Lipsa de incredere in prepararea lui? (Nota quibono: in Germania lururile stau si mai „frumos“, doar aproape 20% dintre medici fiind dispusi sa-si faca asa ceva lor insisi!)

de ce se spune despre Tamiflu ca este eficace antiviral, cand in toate campaniile in care a fost folosit, acest preparat s-a dovedit a fi catastrofal de ineficace? Pe langa aceasta Tamiflu mai provoaca o serie intreaga de dereglari psihilogice si neuronale, existand chiar si cazuri in care a declansat dorinta de sinucidere, cu cateva cazuri in care persoanele respective chiar s-au sinucis!

► care este motivul pentru care autoritatile responsabile cu sanatatea si protejarea populatiei au aprobat folosirea unui vaccin direct pe „cobai“ umani (cateva sute de milioane, adica noi insine), fara a exista studii serioase care sa certifice atat eficacitatea cat si sa controleze eventualitatea unor efecte nedorite?

Un singur lucru pot sa va garantez: toate intrebarile de mai sus se bazeaza pe lectura publicatiilor si documentelor oficiale. Nici una dintre intrebarile de mai sus nu are la baza vreo „supozitie“. Si nu sunt nici prezumtii ale vreunor adepti ai „teorie conspiratiei“.

In continuarea scrisorii sale deschise, Crèvecoeur prezinta propria sa interpretare a celor mai sus prezentate:

„Intrebarea principala insa este: cum poate un astfel de virus aproape „benign“ sa ucida milioane de persoane? Reteta este simpla:

► Se raporteaza ca undeva, sa zicem in Mexic, a aparut un focar epidemic de gripa, iar ca situatia este foarte serioasa, pentru ca este vorba de un virus care in mod normal afecteaza animalele (porcul spre exemplu), dar care s-a „mutat“ la om!

► In a doua faza se raporteaza circa 350 de morti intr-o saptamana, dupa care se corecteaza „nenumaratele decese“ la doar 8 cazuri. Doar ca memoria noastra „emotionala“ a inregistrat doar prima cifra, cea mare, la care si ramanem. Astfel ca cutia Pandorei a fost deschda!

► Intra in faza a treia mass-media in actiune, care arunca pe piata tot felul de titluri sforaitoare despre dispaitia umanitatii in doar cateva saptamani. Legatura de interese intre mass-media si concernele farma nu cred ca mai este necesar a fi demonstrata! Acest virus se va raspandi extrem de rapid pe tot globul. (Nota quibono: doar in laboratoarele specializate nu a putut fi pana astazi gasit, acolo aflandu-se cel mult virusuri normale de gripa; pe deasupra aceasta gripa porcina nu are conform standardelor medicale niste simptome specifice, simptomatica bolii fiind identica cu orice gripa sezoniera moderata, cunoscuta pana acum; doar ca astfel se amesteca merele cu perele, si orice gripa normala poate fi considerata, respectiv „numarata“ statistic in cadrul gripei porcine!)

Avand insa in vedere ca respectivul virus este chiar mai putin periculos decat cel de gripa sezoniera, ni se mai da o „pastila de frica“ spunanduni-se ca acest virus se va „muta“ precis in curand si „va capata o forma forte agresiva“. Nu ni se spune si anume cand in viitor. Desi se stie absolut exact gand: atunci cand se va trece la vaccinarea in masa. Ce coincidenta, nu?

► In tot acest timp in laboratoare se lucreaza febril la producerea unui vaccin-cocktail, care contine 2 tulpini de virus de gripa porcina, 2 de gripa aviara si 1 de gripa umana. Pe deasupra se mai adauga in reteta un pic (mai mult) de adjuvant (intaritor-aluminiu) si un pic (si mai mult) de conservant (mercur, Squalen), substante care sunt cunoscute pentru efectele lor nocive asupra sistemului nervos. In fond, coktail-ul aceste nu este un vaccin, ci o arma biologica!

► Putin inainte de termenul de livrare pe piata a respectivului „cocktail“, mass-media mai pune de o alarma generala, inmultindu-se brusc stirile asupra unei evidente cresteri a numarului de cazuri de gripa porcina. Ca in sezonul de toamna, in mod normal se inmultesc gripele, pe cine intereseaza asta? Desigur ca nimeni nu-si mai da silinta sa verifice daca este vorba despre acelasi virus din Mexic, din primavara, sau daca este vorba de un alt virus, normal, de gripa umana, sau daca poate a si aparut teribilul „mutant“ care ne va pune jos pe toti. Impresia cu care insa ramane cetateanul obisuit este aceea ca virusul a devenit mai agresiv, deci ca s-a „mutat“.

► De asemenea, printr-o veche strategie de marketing, se anunta ca vaccinul probabil nu va ajunge pentru toti, deci ar fi bine ca lumea sa se grabeasca. Se fac liste pentru programare! In esenta insa se speculeaza instinctele ancestrale ale omului, unul dintre acela fiind „bucuria de a fi ales, de a se numara printre favoriti“! Astfel ca „s-ar purtea ca unele persoane sa fie nevoite sa astepte pana la 4 luni pentru a primi un vaccin“, adica, vezi Doamne, ce mare cerere si cautare au vaccinurile noastre, nu? Asa ca se mareste panica si isteria.

► Imediat ce va incepe vaccinarea populatia va da navala la centrele de vaccinare, protejate de soldati, pentru a se vaccina voluntar. Aici la noi in Canada, lumea se inscrie pe liste de asteptare in vederea vaccinarii. (Nota quibono: Pana la acest punct medicul nostru francez a calculat corect pasii. Din acest moment insa, cel putin aici in Germania, lucrurile nu mai stau de loc asa. Nu prea se inghesuie lumea sa se vaccineze, ba chiar dinpotriva, exista foarte multi care nu se vor vaccina, vaccinarea nefiind obligatorie in Germania).

► La scut timp dupa vaccinare, adjuvantii si conservantii din vaccinuri vor provoca deficiente in sistemul imunitar, ceea ce va duce intradevar la un pericol major pentru sanatatea vaccinatilor. Tocmai in acest moment mai poate exista un alt pericol major, si anume acela ca in organismul astfel slabit sa aibe loc intradevar mutatii intre virusurile libere din natura si cele di cocktail-ul vaccinului!

► Daca se vor intampla astfel de lucruri desigur ni se va spune ca iata, ceea ce am prevazut s-a si intamplat, virusul s-a „mutat“, sau poate si mai rau, ni se va spune ca cei vinovati de „mutatia“ virala sunt tocmai cei care nu s-au vaccinat, si din cauza lor se petrec toate relele. Desigur ca panica va creste la nivelul de isterie nationala.

► Drept urmare, se va declara „stare exceptionala“, se vor aboli drepturile cetatenesti, armata si politia vor prelua controlul iar fiecare cetatean va fi vaccinat (cu sau fara voia lui) pe „banda rulanta“, ca la Auschwitz.

► Cei care vor refuza sa se vaccineze, vor trebui ori sa se ascunda, eventual in strainatate, intr-o tara exotica, ori se vor trezi internati printr-un lagar de concentrare pregatit din timp si administrat de FEMA.

Stiu ca multi vor casca ochii mari si vor considera ca fac acelasi lucru ca si concernele farma, adica induc frica in oameni, sau poate ca sunt vreun nebun adept al „teoriilor conspirationiste“. Totusi daca va veti lua un pic de timp si veti cauta cu ajutorul masinilor de cautare din Internet date despre cele ce v-am relatat eu mai sus, veti constata ca toate acestea sunt fapte concrete si adevarate.

Poate ca cel mai bun lucru este sa va informati cat mai atent si sa va pregatiti pentru a nu fi luati prin surprindere atunci cand se va porni „hecatomba“. Discutati cu prietenii Dvs. si organizati-va in asa fel incat genocidul care se pregateste sa nu poata deveni realitate“.


Acesta a fost textul scrisorii deschise a mediucului francez Jean-Jacques Crèvecoeur.

Acuma, nu stiu daca chiar toate ipotezele prezentate de medicul francez sunt pertinente, si aici ma refer concret mai ales la ultimele doua puncte (11 si 12), deoarece aici in Germania, cel putin, nu se intrevede absolut deloc un astfel de scenariu.

In orice caz, intrebarile puse in prima parte a scrisorii sunt pertinente si corecte, iar primele 9 sau 10 puncte din „planul de actiune al concernelor farma“ s-au petrecut intradevar, s-au confirmat in realitatea din trecutul apropiat.

Ceea ce, din pacate nici medicul francez se pare ca ori nu cunoaste, ori pierde din vedere, este faptul ca in realitate toata povestea cu virusurile este un enorm bluf, in conformitate cu ceea ce se cunoaste de circa 15 ani im privita simbiozei celulare si a celulelor ajutatoare T, respectiv Th1-Th2.

Vaccinurile sunt extrem de daunatoare, absolut toate, caci scopul unui vaccin este de a declansa o producere sporita de anticorpi (nici un vaccin nu poate fi aprobat fara sa certifice o crestere semnificativa a titer-ului de anticorpi), lucru care nu poate duce decat la o rupere a echilibrului Th1-Th2 cu inhibarea celulelor Th1 si a linie de aparare imunitara prin monoxidul de azot. Ori tocmai acest lucru ne face vulnerabili contra virusurilor (si nu numai contra acestora), caci acestea actioneaza in marea lor majoritate intracelular, ori anticorpii au doar actiune extracelulara. Doar celulele imunitare Th1 (care stimuleaza productia in celule a monoxidului de azot - NO) pot, cu ajutorul acestui gaz otravitor, sa elimine agentii patogeni intracelulari.

Se pare, cel putin dupa parerea mea, ca intr-adevar scopul urmarit este sabotarea premeditata a sistemului imunitar a cat mai multor oameni, astfel incat pe cat posibil mai multe infectii oportunistice sa poata apare si astfel sa creasca simtitor incasarile concernelor faraceutice.

Oricum, gasesc scrisoarea medicului francez interesanta, utila si in general corecta, si in consecinta cred ca ar fi bine sa urmati indemnul din titlu: Citeste si da mai departe!

Traducere si comentariu: Qui bono

Scrisoarea poate fi citita si in www.quibono.net

(Sursa: nuvaccinurilor)

[bxA]


Citeşte şi:

Un comentariu:

Anonim spunea...

Corect!

Trimiteți un comentariu