Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

miercuri, 25 martie 2009

► CAMPANIA STOP RFID


Acest articol a fost tiparit sub forma unui fluturas care poate fi downloadat in format pdf de aici.

Invatati sa spuneti NU !

Ati observat ca ni se restrang tot mai mult drepturile si libertatile?
Ati observat ca ne indreptam tot mai mult catre Statul Politienesc si Totalitar?

STIATI CA...

► „dispozitivele RFID pot reprezenta cea mai mare amenintare cunoscuta la adresa libertatii si a vietii private“, dupa concluziile raportului Comitetului Economic si Social European?
► cipurile RFID, altfel spus de identificare prin unde radio, permit localizarea si urmarirea noastra, pas cu pas, zi si noapte, incalcandu‑ni‑se astfel dreptul la viata privata?
► mai multe cercetari recente au demonstrat ca undele de joasa frecventa care pot fi transmise prin intermediul cipurilor RFID au efecte nefaste asupra sanatatii si constiintei umane si ca implanturile provoaca tumori canceroase?
► prezenta unui cip RFID in trupul nostru ne anuleaza orice libera vointa, noi fiind transformati atunci in niste simpli bio-roboti manipulati tehnologic, in niste sclavi electronici fara drepturi, gata de inlocuit in orice moment, atunci cand sistemul nu-i mai doreste dintr-un motiv sau altul (revolta, opinii contrare etc.), deoarece trebuie sa stiti ca aceste cipuri permit influentarea de la distanta a gandirii, comportamentului, emotiilor sau deciziilor noastre?

Evenimentele din ultima vreme ne indreptatesc sa credem ca cei ce construiesc din umbra Noua Ordine Mondiala pregatesc pas cu pas cadrul legal, politic si economic pentru instaurarea Statului Planetar, in care toti locuitorii Planetei Pamant vor fi redusi la stadiul de sclavi.
Observam cum si in Romania se adopta intr-un ritm accelerat o legislatie aberanta, ce are drept unic scop obtinerea controlului total asupra populatiei, dupa modelul deja urmat de alte tari asa-zis „democratice“.
Un astfel de control total asupra romanilor se cauta a se impune prin noua legislatie privind documentele de calatorie, cartile de identitate si permisele auto. Prin inserarea gradata in timp in aceste documente de micro‑cipuri cu tehnologie RFID – altfel spus de identificare si urmarire prin unde radio, se urmareste o apropiere insidioasa de fiinta fiecarei persoane, o invadare a spatiului personal, al carei ultim scop este marcarea (ciparea) fiecarui individ cu tehnologie RFID in vederea abolirii oricaror libertati individuale.
Un pas important in acest sens a fost deja facut prin emiterea Hotararii de Guvern nr. 55/25.02.2009 privind dispozitivele medicale implantabile active care reglementeaza posibilitatea introducerii de micro-cipuri dotate cu tehnologie RFID la fiinta umana – momentan din ratiuni medicale.
Aceasta ultima reglementare in domeniul micro-cipurilor a fost destul de putin mediatizata, fiind deloc intamplator lansata in „conul de umbra“ creat de atragerea atentiei publicului in dezbaterea pricinuita de aparitia pasapoartelor biometrice.

ACUM TI SE HOTARASTE DESTINUL
VINO SA-TI APERI LIBERTATEA

Multumim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu