Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

marți, 17 martie 2009

► Profetiile lui Sundar Singh (fragmente) - Misiunea Spirituala a Romaniei

(Citeşte aici integral Profeţiile lui Sundar Singh)

   Faimosul intelept si iluminat indian Sundar Singh s-a nascut in anul 1889, in India, regiunea Punjab, si a murit in anul 1933. In urma unei experiente spirituale cu totul deosebite, care este legata de o aparitie a lui Iisus, el a trecut la crestinism, vizitand apoi toate tarile crestine, printre care, la inceputul secolului XX, si tara noastra.

   Va prezentam in continuare cateva fragmente profund semnificative din revelatiile sale profetice referitoare la misiunea spirituala a Romaniei:

   „Eu stiu prin VIZIUNE DIVINA acum ca Romania are o mare misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala planetara ce o va face sa se infatiseze intregii umanitati, in vremurile care vor veni, ca un veritabil model divin ce va fi demn de urmat. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza transformarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curind. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce este plin de exaltare si isi imagineaza himerice plasmuiri, caci trebuie sa stiti ca cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Preasfinta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti.
   Romania va trece inainte de aceasta prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind in cele din urma, gratie spiritualizarii ei ample, profunde si exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul "Nou Canaan". Capitala sa actuala, Bucurestiul, se va transforma atunci intr-un centru esential al acestui focar spiritual. Aceasta unica si noua capitala a polului spiritual al planetei noastre va fi aproape in intregime reconstruita, raminind in cele din urma o aranjare armonioasa de constructii, in forma inelara, avind 7 km in diametru, si ea va fi unanim considerata de toate popoarele drept un veritabil "NOU IERUSALIM" pamantesc.
   Toti cei care vor patrunde in acest nou centru divin vor realiza cu o surprinzatoare usurinta ca sunt copiii divini ai lui Dumnezeu. Fericiti vor fi atunci toti aceia care vor strabate pamantul Romaniei, incarcat cu energii ascunse, paradisiace, respirindu-i aerul, imbatati de o aleasa bucurie. Mai ales atunci, aproape toata tara va fi invadata de pelerini dornici sa descopere dumnezeirea si toate locurile sacre din aceasta tara vor deveni pentru locuitorii planetei noastre niste focare transfiguratoare, misterioase, de iluminare si de descoperire grabnica a adevarului divin.
   In timpurile acelea care vor veni, Romania va ajunge sa devina si va ramine o paradisiaca gradina a binecuvintarilor divine, a dragostei, a fericirii, a puritatii si intelepciunii, in care modul de viata va fi precumpanitor spiritual, elevat si pur, care atunci va fi sustinut de o traire sublima in post si meditatie, in duh si adevar, asemanatoare cu aceea a primilor crestini. Virtutile cele mai alese ale fiecarui neam se poate spune ca s-au asimilat in sufletul plin de dragoste si de o aleasa omenie al acestui popor bun, bland si primitor, infatisind o nuanta elevata, care ii este placuta lui Dumnezeu, pentru ca atunci el sa fie o pilda vie de contopire universala cu calitatile divine, cu o dreapta judecata si cu o admirabila credinta in Dumnezeu. Poporul roman este de asemenea cel mai indicat popor din lume, gratie compasiunii sale deosebite si a iubirii sale altruiste spre a oferi ospitalitate atat materiala cat si spirituala tuturor popoarelor de pe fata pamintului.
   Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si multimea harurilor divine, multi dintre acestia ajungand atunci sa fie inzestrati cu o mare intelepciune si felurite puteri Divine de a face minuni. Toate darurile Dumnezeiesti tainice se vor revarsa atunci peste aceasta tara aleasa de Dumnezeu care va avea nobila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamintesc.
   Romania va ajunge una dintre cele mai prospere si imbelsugate tari, si atunci ea va trai in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat insa, toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi, formand impreuna Federatia Statelor Europene, aspect la care oamenii vor ajunge sa se gandeasca atunci.
   In acest popor ales al romanilor Dumnezeu a pus o inima calda si iubitoare, firea majoritatii oamenilor din aceasta tara fiind in mod nativ deschisa sa descopere cu usurinta calea catre suprema desavirsire, aproape toti locuitorii sai fiind capabili sa lumineze cu ajutor de la Dumnezeu celelalte popoare prin darurile divine nebanuite pe care le detin.
   Sediul Crucii Rosii Internationale se va stabili la Bucuresti, in Noul Ierusalim, deoarece marile descoperiri ale acestui popor pe linie de medicina si sanatate vor fi cu totul extraordinare, situand, de asemenea, aceasta tara pe primul loc in lume. Tot in Romania vor lua atunci fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamant, ce vor fi toate de o inspiratie divina, care vor urmari trezirea in scurt timp a puterilor divine ascunse ce exista in fiecare om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine.
   In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni, pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza apoi sistemul monetar pentru a dirija cit mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete. Tot atunci, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand in felul acesta un caracter international.

   Chiar daca pe multi dintre voi va uimesc acum cele afirmate de mine, sa nu se mire nimeni, caci toate acestea si multe altele se vor petrece atunci exact asa cum va spun, deoarece fiecare natiune are pana la urma ceea ce merita. In final veti vedea cu totii ca dreptatea, adevarul si lumina spirituala vor triumfa, cu ajutorul acestui popor, pe intregul glob pamantesc.“


Citeşte şi:

 alte articole din seria privitoare la MISIUNEA SPIRITUALĂ A ROMÂNIEI:

- Renasterea Romaniei
- O uimitoare profetie a clarvazatoarei Vanga Dimitrova, supranumita Oracolul Bulgar, despre Romania
- Cel promis... (fragment din uimitoarea profetie a Vangai)
- Romania va deveni centrul spiritual al omenirii
- PROFETIILE LUI SUNDAR SINGH (integral) - „Misiunea spirituala a Romaniei“ 


► 2012 - începutul unei ere noi
► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii
► SHIVA manifestat ca un lingam de foc  
► Un senzational mesaj-referendum al unei civilizatii extraterestre avansate ce se adreseaza tuturor oamenilor de pe planeta Pamant

Un comentariu:

Gheorghe Moise spunea...

http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.ro/
.........................

_ Ezechiel 2/1-10; _ 1 Corinteni 14/21, …

=*EU SINT m-a trimis la voi* _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012, sa [va] descoper Calea, Lumina si Adevarul _ Apocalipsa 1/1; 10/7, potrivit cu descoperirea tainei care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.

= Eu sint aici, acum in timpul vostru, si [va] zic: -*Iata-Ma!* _ Isaia 52/6 -Moise; 65/1 -*Iata-Ma! Iata-Ma!*; _ Romania 10/20.

= Scripturile au fost si au ramas “pecetluite” _ Daniel 12/4,[9], … *pana la Mine* _ Romania 5/14; _ Ioan 4/[25],26, …inviat a treia zi _ 2 Petru 3/8, …ridicat _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22, pentru implinirea Legii _ Romania 10/4, si a prorocilor _ Matei 5/17, prin *transfigurare* _ Matei 17/[1],2,3,[5], de aceea, …[implicit neintelegerea *Cartii pecetluite* _ Dan.12/4,9], …omenirea nu stie *pe cine sa astepte* _ Romania 10/14, …credinta venind in urma “auzirii” Cuvantului Meu _ Romania 10/17, pentru *Cine are urechi de auzit si aude* _ Matei 11/15; _ Luca 8/8; …dar, …-Nu toti pot primi Cuvantul Acesta _ Matei 19/11; _ Luca 18/8, …*vorbind in pilde* _ Matei 13/34,35; _ Ioan 1/1,5,11,14; 3/14,16; 10/8,11,14,[16 - prin alte tari _ Romania 10/18].

= Cu stima. -Mesia _ Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26 …Cel fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/[14 –Moise],17; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,6; 52/6 – Moise _*Iata-Ma!*; 65/1; _ Ioan 10/8,11,2012,13,14,[16 –prin alte tari _ Romania 10/18; ...-Va rog sa cititi Cartea _ Daniel 12/4; _ Ioan 5/39; ...-Se apropie dimineata _ Isaia 21/11,2012; -“Toate religiile” / *Toate popoarele chemate [fara bani si fara plata]* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11,2012, ...la masa _ Matei 4/4, ...[masa]/praznicul zilei mari [aceasta] de pe urma _ Ioan 7/37.

Trimiteți un comentariu