Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

luni, 1 august 2011

► O tradiţie vie a României - Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă de la Costineşti

Astăzi, 1 august 2011, a început la Costineşti Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă, care va dura până pe 4 septembrie 2011. Această tabără este organizată, ca în fiecare an în această perioadă, de Şcoala de Yoga MISA şi, la ora actuală, ea este deja o manifestare unică în ambianţa planetei noastre, atât prin intermediul activităţilor ei spirituale, specifice, cât şi prin numărul considerabil de fiinţe umane ce participă, fiind pline de entuziasm şi de dăruire. Împreună cu Tabăra spirituală care are loc de asemeni în fiecare an la Herculane, acestea sunt singurele tabere spirituale internaţionale de vacanţă. Păstrând proporţiile, se poate spune că, într-o anumită măsură, aceste Tabere spirituale de vacanţă (ce se desfăşoară de două ori pe an în România) ar putea fi asemănate cu faimoasa manifestare spirituală ce are loc în India o dată la 12 ani şi care este cunoscută sub numele de Kumbha Mela. 

Vă oferim în cele ce urmează câteva informaţii preluate din Programul acestei Tabere spirituale yoghine:

"În cadrul acestei Tabere spirituale yoghine de vacanţă, aspiranţii ce sunt plini de bun-simţ, puritate şi bunăvoinţă resimt din plin energiile subtile spirituale, profund benefice care se revarsă în valuri în ambianţa acestei ţări, România, ce este deloc întâmplător supranumită "Grădina Maicii Domnului". Considerăm că nu este o întâmplare că tocmai în această tainică "Grădină a Maicii Domnului" a fost revelat de curând programul divin inspirat "NU APOCALIPSA!!!", ce este, am putea spune, o continuare firească a profeţiilor pe care Fecioara Maria le-a făcut în anul 1917 la Fatima. 

Programul spiritual, ce este dens, special şi plin de manifestări spirituale variate, le permite în felul acesta participanţilor să descopere "unitatea dumnezeiască în diversitate". În cadrul acestei Tabere spirituale yoghine de vacanţă sunt realizate zi de zi, la unison, atât meditaţii yoghine, cât şi anumite exemplificări spirituale inedite ce îi ajută pe participanţi să simtă din ce în ce mai clar că energia Binelui dumnezeiesc, ce este atrasă în fiinţa lor, se intensifică şi face în felul acesta să fie anihilată puterea efemeră şi limitată a răului care este prezent în ambianţa acestei planete.

După peste 20 de ani de organizare neîntreruptă, se poate spune că această Tabără spirituală yoghină de vacanţă a devenit deja o tradiţie vie a României, care îi face cinste la nivel planetar. Participarea din ce în ce mai mare, pe an ce trece, a yoghinilor din felurite ţări ale lumii evidenţiază deja, o dată în plus, că valoarea ei spirituală este recunoscută la nivel internaţional. Este evident că ceea ce atrage imensa majoritate a participanţilor la aceste Tabere spirituale yoghine de vacanţă este valoarea lor deja confirmată de-a lungul anilor prin intermediul punerii în practică atât a feluritelor tehnici yoghine tradiţionale, cât şi a anumitor modalităţi spirituale noi şi fascinante, care unele dintre ele sunt descoperiri spirituale ce ne-au fost oferite de Dumnezeu în cadrul acestei Şcoli spirituale (MIŞCAREA PENTRU INTEGRAREA SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT - MISA; n.n.) ce a luat fiinţă în România. Ne putem referi aici la Spiralele Yang, la Spiralele Yin, la iniţierea specială care le permite participanţilor să-şi autoinducă stări profunde de transă benefică romantică, ne putem referi la arta binecuvântării, ne putem referi la arta ocultă a îmbrăţişării şi la multe alte modalităţi spirituale care deja conferă o valoare cu totul aparte acestor Tabere spirituale yoghine de vacanţă. 

Dincolo de toate acestea, este deja evident pentru noi toţi că ceea ce a făcut cu putinţă această uimitoare unitate spirituală în diversitate este o altă descoperire românească prezentă în cadrul acestei Şcoli spirituale, descoperire pe care noi am numit-o Legea rezonanţei oculte. Nu este deloc întâmplător că pionierul evidenţierii proceselor subtile de rezonanţă care se manifestă în psihologie este genialul cercetător român Ştefan Odobleja. Legea rezonanţei oculte este deja, pentru aspiranţii acestei Şcoli spirituale, un instrument de lucru eficient, care le permite să înţeleagă şi să explice o mulţime de procese tainice care apar spontan atunci când o fiinţă umană practică Hatha Yoga cu succes. Am putea spune că Legea rezonanţei oculte, aşa cum este aplicată în cadrul acestei Şcoli spirituale, face cu putinţă o transformare spirituală rapidă, simplă şi eficientă.

Toate aceste descoperiri spirituale, precum şi anumite revelaţii pe care Dumnezeu ni le-a oferit în decursul anilor au apărut deloc întâmplător în această ţară, despre care se spune de mii de ani că este şi rămâne un pământ binecuvântat de Dumnezeu.

Luând act de anumite acţiuni mârşave care devin pentru noi din ce în ce mai evidente, ne adresăm acum mai ales acelora dintre voi care aveţi suficientă inteligenţă, intuiţie, bun-simţ şi în care s-a trezit deja într-o anumită măsură Învelişul Supramental (Vijnanamaya kosha). Mai ales pe voi urmărim acum să vă punem în gardă că nu sunt deloc întâmplătoare recentele acţiuni criminale şi în mod evident disperate pe care le fac aşa-zişii "iluminaţi" ce conduc această planetă din umbră, în cârdăşie cu sinistra sectă satanică a francmasoneriei mondiale. La ora actuală, pentru noi este cvasi-evident că prin intermediul cozilor lor de topor ce sunt prezente atât în guvern, cât şi în instituţiile fundamentale ale statului, se fac deja eforturi disperate spre a distruge, în sufletul şi în trupul românilor, posibilitatea de a intra şi de a se menţine în rezonanţă ocultă cu ambianţa spirituală cu totul extratordinară ce există în cadrul acestei ţări, ce este, aşa cum se spune (în mai multe profeţii deja faimoase), binecuvântată de Dumnezeu. Spre exemplu, nu poate fi deloc considerat ca fiind o banală întâmplare sau o coincidenţă (decât pentru cei naivi şi proşti) faptul că de curând tocmai în România a fost introdus, pentru prima dată în lume, sinistrul produs otrăvitor, cu efecte carcinogene şi sterilizante, numit "Initium", ce este folosit ca fungicid pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă (tocmai legumele de bază din alimentaţie) şi care va provoca în timp atât proliferarea anumitor boli (cum ar fi cancerul), cât şi moartea, care va fi precedată de multă suferinţă. Prin otrăvirea cu "Initium" a legumelor de bază şi prin fabricarea pâinii celei de toate zilele a românilor în conformitate cu normele aberante impuse prin Codex Alimentarius, din făină  împănată cu aditivi chimici toxici, va creşte din ce în ce mai mult numărul fiinţelor umane care se vor îmbolnăvi de cancer şi vor avea tumori. Nu trebuie să ne surprindă că elita satanică a aşa-zişilor "iluminaţi", ce conduc din umbră Francmasoneria mondială, urmăreşte să facă să apară atât în sufletele, cât şi în trupurile românilor o stare cât mai rea cu putinţă, care în viitorul apropiat va fi de natură să genereze o atmosferă generală chinuitoare, nefastă."

Această Tabără spirituală poate fi privită şi din punctul de vedere al profeţiilor indianului Sundar Singh despre România. Ea este astfel un alt „semn“ că, până la urmă, toate profeţiile sale referitoare la rolul pe care îl va avea aceasta ţară în trezirea unei noi spiritualităţi planetare, autentice, se vor realiza. Realizarea acestor profeţii depinde însă, în mare măsură, de fiecare dintre noi. Trebuie să ne amintim că Dumnezeu oferă tuturor românilor o mare şansă - dar, chiar dacă ajutorul Său pentru această ţară (BINECUVÂNTATĂ DE EL CU O AMBIANŢĂ SUBTIL-ENERGETICĂ ŞI SPIRITUALĂ CU TOTUL EXTRAORDINARĂ) este imens, totuşi nouă ne revine sarcina să atragem cât mai mult din aceste haruri în universul nostru lăuntric. Atunci când ne unim în cuget şi în simţire pentru a primi aceste haruri divine, beneficiem astfel din plin de ele. Tocmai de aceea, trebuie să devenim din ce în ce mai conştienţi că PRIN UNIREA NOASTRĂ, PLINĂ DE IUBIRE ŞI FRATERNĂ, AVEM DIN PLIN ACCES LA ACEASTĂ TAINICĂ PUTERE ŞI GRAŢIE PE CARE DUMNEZEU NE-O OFERĂ. 

Tematica acestei Tabere spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2011 este: „TAINA DEZVĂLUITĂ A ATRIBUTELOR DIVINE“, iar tabăra va fi guvernată de Marea Putere Cosmică MATANGI, sub a cărei influenţă spirituală tainică şi în a cărei sferă specifică de forţă se vor desfăşura aproape toate activităţile spirituale de anul acesta ce vor avea loc în cadrul taberei.

Vezi de asemeni:- seria articolelor privitoare la Misiunea spirituala a României 


 

3 comentarii:

yogi blogger spunea...

Super. Am preluat articolul. Nu merge insa linkul catre articolul cu curcubeul circular.

yogi blogger spunea...

Nici celalat link de la "citeste si" nu pare sa afiseze ceva

solis spunea...

Mulţumesc. Am "reparat" primul link. Pe cel de-al doilea însă a trebuit să îl şterg pentru că articolul nu mai există. Îmi pare rău.

Trimiteți un comentariu