Dacă doriţi un răspuns cu privire la Marea Trecere, la situaţia actuală a umanităţii, vă oferim aici o serie de articole revelatoare.
........................

miercuri, 4 iulie 2012

► Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (XII)

de profesor yoga Dan Bozaru


Apatia fiinţelor umane de pe planeta noastră nu se datorează unei informaţii genetice lamentabile, ci ea este produsul direct al manipulării induse de rasele reptiliene care au avut şi au interese personale aici, în această zonă a cosmosului. De pildă, Enki, Enlil, Marduk şi alţii de pe Nibiru sunt cunoscuţi pentru intervenţiile şi manipulările genetice şi de altă natură pe care le-au aplicat rasei umane, în special din dorinţa de a reuşi să controleze diferitele facţiuni care apăruseră în rândul propriei lor populaţii (anunnaki). În acele vremuri, ei erau consideraţi a fi mari zei de către oameni. Copiii lor au procreat cu „fiicele oamenilor”, rezultând astfel o alterare a structurii ADN-ului uman, care a indus anumite trăsături specifice de personalitate şi de acţiune în fiinţa umană.
De exemplu, în conformitate cu afirmaţiile andromedanilor cu care Alex Collier este în contact, rasele native americane descind de fapt din anticii babilonieni. Acei oameni au fost transportaţi în zona de nord a Americii înainte de potopul biblic şi au fost ascunşi în baze subterane, pentru a fi feriţi de cataclismul de la suprafaţa planetei.
Asupra potopului lui Noe au fost emise de-a lungul timpului diverse ipoteze, însă recent acestea converg spre concluzia generală că în urmă cu mai multe mii de ani a avut loc o colosală inundaţie ce a afectat aproape întreaga viaţă de pe Pământ. Cercetătorii înclină spre limitarea acestei „inundaţii” la anumite zone extinse, situate mai ales în partea de est a Europei actuale şi în Orientul Mijlociu, dar andromedanii sunt foarte precişi în această privinţă: ei afirmă că în realitate potopul biblic – despre care se spune că a durat 40 de zile şi 40 de nopţi – a fost rezultatul unei mişcări a Pământului de pe orbita sa de atunci pe o orbită mai îndepărtată în jurul Soarelui, ceea ce practic a afectat viaţa pe întreaga suprafaţă a planetei. Deplasarea nu a fost mare, dar cu toate acestea ea a declanşat inundaţii devastatoare pe toate continentele. Din informaţiile care i-au fost oferite lui Alex Collier, se pare că acea modificare a orbitei Pământului a fost rezultatul unei acţiuni asupra lui cu o rază energetică tractoare, iar perioada de 40 de zile care este menţionată în Biblie a fost cea în care polii magnetici ai planetei s-au rotit efectiv cu 180 de grade. 
Nu vom intra aici în amănunte cu privire la motivul acestei acţiuni asupra planetei noastre şi implicit asupra omenirii, deoarece subiectul este vast, însă vom spune totuşi că el a avut legătură cu tendinţa reptilienilor de dominare totală a omenirii şi de schimbare radicală a raportului de forțe la nivelul planetei. Planurile primite de Noe pentru construcţia „arcei” lui, precum şi mutarea unui segment de populaţie dintr-un loc în altul al planetei demonstrează, printre altele, că acţiunea a fost programată şi că realizarea ei tehnologică era cunoscută cu precizie şi în mod anticipat. De asemenea, aceasta ne mai arată faptul că în cadrul civilizaţiilor reptiliene aflate în conflict existau facţiuni diferite, iar unele dintre acestea erau binevoitoare faţă de rasa umană, nedorind suprimarea ei. Însă la modul general vorbind, omenirea a fost intens manipulată în ultimele mii de ani de către „cei nevăzuţi”, mai ales prin intermediul „păpuşarilor” lor, care actualmente sunt „Iluminaţii” din „elita” masonică mondială. Liniile de sânge ale acestor progenituri ale reptilienilor au fost conservate cu grijă de-a lungul timpului, pentru a se prezerva astfel intenţiile malefice şi tendinţele satanice lăuntrice de subjugare şi control a umanităţii. Regăsim aceste linii de sânge în principalele familii monarhice occidentale şi în liniile aşa-zisei „aristocraţii negre”, care actualmente încă mai deţine frâiele sistemului financiar şi economic mondial, având cumulate bogăţii inimaginabile. Spre exemplu, la vârful acestei „elite” satanice se află familiile Rothschild şi Rockefeller, care deţin nu doar sume fabuloase şi cantităţi gigantice de aur, ci de asemenea şi o enormă influenţă asupra tehnologiei avansate pe bază de energie liberă, precum şi asupra armamentului de distrugere în masă. Cei care doresc să aibă o privire sintetică asupra ce înseamnă de fapt familia Rothschild pot urmări clipul video de mai jos: 

O imagine mai completă a „cancerului” pe care l-a dezvoltat această familie satanică de bancheri pe suprafaţa planetei, a bogăţiilor inimaginabile pe care ea le deţine şi a influenţei pe care o are poate fi urmărită aici: 

Presiunea controlului sistematic asupra omenirii, vălul ignoranţei care a fost azvârlit asupra ei, manipularea sub cele mai diverse forme la care a fost şi încă este supusă populaţia globului, secretul despre cele mai importante descoperiri care au fost realizate şi interdicţia ca ele să fie folosite şi răspândite pentru progresul şi binele omenirii, toate acestea au fost foarte bine şi inteligent sintetizate într-o succesiune de imagini animate din clipul video I, Pet Goat II, o producţie Heliophant în regia lui Louis Lefebvre:

Povestea este o sinteză extraordinar de elocventă şi sugestiv realizată despre suferinţa pe care a îndurat-o omenirea de-a lungul ultimelor mii de ani, expunând de asemenea şi o privire critică a evenimentelor din ultimul deceniu, care au modelat lumea noastră. Deşi nu durează decât ceva mai mult de 7 minute, filmul frapează de la bun început prin realismul zguduitor pe care îl expune, prin modul aproape hipnotic de realizare a imaginilor, prin aparenta irealitate a sa – care de fapt ascunde foarte multe realităţi ale lumii contemporane, exprimate prin numeroase simboluri politice, religioase şi sexuale – şi totodată prin puterea sa evocatoare şi prin coloana sonoră excepţională. Din păcate, descoperim că bravele marionete de la Google acționează tot mai des în spiritul cenzurii; de pildă, acest clip a fost eliminat la adresa inițială, făcând mult mai dificilă accesarea lui, care acum e posibilă doar printr-un mic artificiu. De altfel, în ultimul timp YouTube şi-a intensificat foarte mult această politică de interzicere sau eliminare spre difuzare a unor clipuri video ce exprimă adevăruri fundamentale despre sistemul de manipulare al „elitei” masonice mondiale, precum şi a filmelor ce doresc să informeze publicul larg despre acţiunile de protest şi de împotrivire faţă de sistemul satanic impus cu forţa de cabala criminală a francmasoneriei şi a „Iluminaţilor”. Un exemplu în acest sens sunt protestele internaţionale ale Mişcării „Occupy”, ori şi mai recent extraordinarele proteste civile din Mexic, la care au luat parte câteva milioane de oameni şi care sunt considerate cele mai mari din istoria umanităţii. Ele au fost cenzurate aproape cu desăvârşire de sistemul principal al mass-media, aservit „elitei” satanice masonice şi aflat sub controlul şi conducerea familiei Rothschild, astfel încât practic nimeni de pe planetă nu a ştiut mai nimic despre acele formidabile mişcări de mase civile din Mexic, ce au avut loc în urmă cu mai puţin de două săptămâni (22-23 iunie, 2012). Serviciul YouTube a suprimat de asemenea orice clipuri video cu privire la ele, iar alte informaţii în legătură cu evenimentele respective au fost şi ele cenzurate aproape în totalitate, la aceasta contribuind şi relativa poziţie a Mexicului, de ţară mai puţin „conectată” la tehnologia modernă şi la mainstream-ul internaţional informatic. Totuşi, găsim unele informaţii despre acele evenimente în articolul lui Jose Contreras Buenrostro, care a fost postat de Sylvain la adresa http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/millions-in-the-streets-in-mexico-censored. Articolul prezintă şi 

modul în care YouTube este aservit cererilor guvernamentale (mai ales ale marilor puteri) de a suprima clipurile video stânjenitoare, care prezintă lumii evenimente de foarte mare importanță despre manipularea populaţiei, ori despre demonstraţii în masă. În acest fel mass-media a fost direcţionată să înăbuşe şi să cenzureze aproape complet astfel de manifestări (cazul Mexicului), ori să dezinformeze până la ridicol populaţia, minţind cu o incredibilă neruşinare miliarde de oameni de pe planetă. Un bun exemplu în acest sens sunt demonstratiile-gigant din Montreal şi Quebec din Canada, ce au fost prezentate ca însumând câteva zeci de mii de oameni, când în realitate au fost prezente 250-500 de mii de persoane. Un articol edificator în acest sens poate fi consultat aici: http://phdoctopus.com/2012/03/27/a-tale-of-two-cities-students-protests-in-columbus-ohio-and-montreal-quebec/, iar unele fotografii extraordinare de la manifestaţiile din Montreal pot fi văzute aici: http://www.ashtarcommandcrew.net/forum/topics/tribute-to-everyone-making-a-difference-we-got-your-back-iceland . (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/). Nici Rezerva Federală a Americii nu se lasă mai prejos şi cere interzicerea publicării clipurilor video care critică guvernul american pe YouTube (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/).
Uriaşele demonstraţii din Mexic au fost practic suprimate din fluxul informaţional internaţional  al mass-media; „tehnica” aserviţilor este aceea de a minimiza foarte mult importanţa unor astfel de manifestaţii, prezentându-le ca fiind „minore”, ori de a filma doar cadre foarte restrânse unde apar de obicei încleştări între demonstranţi şi forţele de ordine, pentru a arăta în acest fel lumii, chipurile, ce „răi” şi destabilizatori sunt civilii care participă la aceste manifestaţii. În realitate, astfel de incidente sunt regizate cu perversitate de grupuri de agitatori plătiţi, din interiorul sistemului, de diversionişti şi de anumite servicii secrete aflate în slujba cabalei criminale, tocmai pentru a oferi astfel de instantannee ce vor fi mai apoi prezentate în mod repetat opiniei publice, manipulând în acest fel orientarea ei. De pildă, pe YouTube nu vom putea găsi practic nicio informaţie cu privire la demonstraţiile din Mexic, iar cele din Montreal şi Quebec sunt doar foarte slab reprezentate şi într-o manieră părtinitoare, restrânsă. Un articol ce prezintă chiar anumite date statistice despre aceste intervenţii guvernamentale (SUA, Brazilia, India, Canada etc.) la YouTube poate fi citit aici: http://worldtruth.tv/government-orders-youtube-to-censor-protest-videos/, iar dovezi despre rata crescută a intervenţiilor guvernamentale în ultimile luni, pentru îndepărtarea anunţurilor, textelor sau clipurilor video de pe Internet care conţin critici faţă de sistemul politic actual a fost publicat chiar de reputatul ziar The Guardian (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/). Rezerva Federală a Americii nu se lasă mai prejos și cere interzicerea publicării clipurilor video care critică guvernul american pe YouTube (http://powersthatbeat.wordpress.com/2012/04/27/feds-order-youtube-to-remove-video-for-containing-government-criticism/).
Revenind la excepţionalul clip video I, Pet Goat II, el reprezintă o mărturie sugestivă, foarte sintetică şi totodată simbolică a adevărului ocultat despre omenire, care va ieşi foarte curând la suprafaţă.

Motivul pentru care am prezentat aceste aspecte este acela de a permite celor interesaţi să aibă o viziune sintetică de ansamblu asupra situaţiei mondiale, care să includă mai multe unghiuri şi perspective. Populaţia omenirii a fost şi este manipulată aproape în orice domeniu sau orientare a vieţii de către cei aşa-zis „nevăzuţi” (reptilienii; mai apoi, tendinţa s-a extins la ceea ce am putea numi crema „elitei” masonice mondiale, întrucât nimeni nu a văzut vreodată membrii familiilor dinastice ale bancherilor lumii sau „Iluminaţilor” în lumina reflectoarelor, ori în atenţia mass-media). Motivul pentru care ei preferă să rămână astfel ascunşi şi ocultaţi este că, în realitate, reptilienilor le este frică de rasa umană. Există ceva în legătură cu personalitatea umană care le provoacă fiori de spaimă, ceva care este considerată o adevărată ameninţare la existenţa lor. Acest „ceva” se referă la posibilitatea ca oamenii să se unească, să fuzioneze în gândire şi în acţiune; reptilienii ştiu prea bine că, dacă acest lucru s-ar petrece, atunci întreaga urzeală a minciunii şi a manipulării ar ieşi repede la iveală şi tocmai de aceea ei se străduiesc prin orice mijloace să împiedice aceasta, utilizând în special controlul cu o mână de fier asupra informaţiei şi a răspândirii ei la nivel mondial prin mass-media. Am putea spune că omenirea s-a blocat într-un fel de ciclu al manipulării, săpând mereu şi mereu acelaşi „șanț” în direcția obedienței, care este dublată de ignoranţă. Din această cauză, ea nu a putut să depăşească până în acest moment condiţia de asuprire şi control la care a fost supusă de milenii, contribuind subconştient la perpetuarea şi chiar la amplificarea ei. Motivul pentru acest rezultat surprinzător este chiar apatia populaţiei, despre care am amintit mai sus. Aparent, oamenilor aproape că nu le mai pasă de ceea ce se petrece cu adevărat în lume, deoarece ei sunt prea ocupaţi cu elementul „supravieţuirii” şi cu grija „zilei de mâine”. Trebuie să înţelegem însă că e momentul să facem mai mult decât să supravieţuim şi să ne ocupăm de „micile afaceri” ale vieţii, chiar dacă suntem ajutaţi în procesele complexe de transformare ale condiţiilor de viaţă pe Pământ de către multe civilizaţii extraterestre benefice. Cele mai multe dintre civilizaţiile ET benefice au trăit şi au acumulat această experienţă în trecut; prin urmare, ele ne pot împărtăşi în prezent cunoaşterea şi înţelegerea lor în această privință şi ne poate de asemenea asista prin intermediul tehnologiilor extraordinare pe care le deţin.
Complexitatea interacţiunilor în univers este practic nesfârşită, dar la modul fundamental se poate vorbi despre „eterna luptă dintre bine şi rău”. Oricare ar fi zonele universului fizic şi galaxiile în care se manifestă, această luptă se duce aproximativ după aceleaşi principii, dar modurile de acţiune diferă, în funcţie de caracteristicile situaţiei respective. Eficiența împotriva răului creşte atunci când există o forţă benefică, superioară, reunită în ceea ce constituie aşa-numitele Confederaţii galactice, care poartă felurite denumiri dar care, generic vorbind, reprezintă consiliile de lumină despre care am amintit în articolul precedent. De pildă, în galaxia noastră (Calea Lactee) există multe astfel de Confederaţii sau consilii de lumină. Dintre acestea, cele mai importante şi mai mari – care de asemenea sunt implicate în mare măsură în acţiunea foarte delicată şi complexă de ascensiune spirituală a Pământului – sunt Federaţia Galactică a Luminii şi Consiliul Andromeda.
În general vorbind, o Federaţie de civilizaţii care sunt reunite într-un organism galactic reprezintă un anumit sector al galaxiei în care există sistemele solare din care provin civilizaţiile ce o compun, însă această condiţie nu este obligatorie. De pildă, în cadrul Federaţiei Galactice a Luminii există un centru de coordonare care ţine de sistemul Sirius, dar de asemenea această Federație mai are în componența ei numeroase alte civilizaţii care provin din alte sectoare ale galaxiei şi chiar din alte galaxii vecine. 
Sistemul Sirius se percepe cu ochiul liber ca o singură stea, dar în realitate el este un sistem binar de stele format din două stele albe (Sirius A şi Sirius B), care orbitează reciproc cu o perioadă de revoluţie de aproximativ 50 de ani şi la o distanţă echivalentă cu cea dintre Soarele nostru şi planeta Uranus. Steaua mai mare a sistemului (Sirius A) este cea mai luminoasă stea de pe cer în timpul nopţii, în timp ce Sirius B, care iniţial a fost o stea mai mare decât Sirius A, a evoluat şi a devenit o aşa-numită pitică albă, deci ea a depăşit stadiul de gigantă roşie, dar nu are o masă suficientă pentru a evolua mai departe, în sensul că elementele din centrul ei nu pot fuziona nuclear din cauza faptului că temperatura stelei nu este suficient de ridicată. 
Din ceea ce se cunoaşte până acum şi în conformitate cu cele transmise de Fondatori, cei din Sirius B au venit cu mult timp în urmă pe planeta noastră şi au provocat multe probleme oamenilor, aducând războaie teribile, conflicte cu alte rase din cosmos şi impunând anumite agende malefice de acţiune pe Pământ. Printre altele, se ştie că ei sunt cei care au furnizat iniţial tehnologia folosită în cadrul Proiectului Montauk. Deoarece reprezintă o rasă alterată de sub-rasa draconiană din sistemul Orion, ei manifesta aproximativ aceleaşi credinţe şi moduri de acţiune ca şi reptilienii orionieni.
Pe de altă parte, civilizaţia benefică din Sirius A vrea să ajute şi să asiste Pământul şi omenirea în procesul translaţiei la o frecvenţă superioară de vibraţie a materiei (care va avea un prim moment de hiatus în luna decembrie 2012) mai ales pentru că ea se simte într-un anumit fel responsabilă de problemele şi suferinţele pe care omenirea a trebuit să le suporte datorită interacţiunii cu civilizaţia din Sirius B. Aceasta se explică prin faptul că, la origini, cei din Sirius A au colonizat sistemul Sirius B şi acum se simt oarecum răspunzători pentru efectele nefaste ale acţiunilor săvârşite de „descendenţii” lor. Problema directivei primare - cea a neintervenţiei în treburile unei alte civilizaţii - era rezolvată, întrucât prin dispensa divină din preajma anilor ’50 s-a permis intervenţia nemijlocită atunci când este cazul, în sensul blocării autodistrugerii unei civilizații prin deflagraţii nucleare. Rămânea problema primei directive a Confederaţiilor Galactice, ce menţionează că nicio civilizaţie ce face parte dintr-un astfel de organism nu va ajuta o civilizaţie inferioară care trece printr-un proces de restructurare generală decât dacă acea civilizaţie solicită ajutorul. În general vorbind, această solicitare se consideră valabilă atunci când se atinge un prag de trezire a conştiinţei la aproximativ 10% din populaţia planetei respective, ceea ce în cazul Pământului se presupune că s-a realizat în jurul anilor 2003. Această dată se leagă de asemenea foarte strâns de activitatea celebrului Proiect Montauk. „Iluminaţii” şi membrii civilizaţiei regresive a reptilienilor draconieni sunt foarte înverşunaţi să păstreze cu orice chip controlul asupra umanităţii şi asupra planetei, dar motivul real  rămâne oarecum obscur chiar şi pentru civilizaţiile benefice care supraveghează şi asistă toate procesele actuale de pe planeta noastră şi din jurul ei. Totuşi, cea mai plauzibilă explicaţie ar fi aceea că reptilienii draconieni doresc să folosească în continuare Pământul ca o bază principală de lansare stargate prin intermediul Proiectului Montauk. Problema este că oamenilor din cadrul proiectului le-au fost oferite anumite coordonate din spaţiu în care ei se pot teleporta atât în timp cât şi în spaţiu, iar reptilienii vor să folosească aceste facilităţi pentru a dispărea ei înşişi atunci când şi unde vor. Tehnologia implicată în acest „proiect negru” ultrasecret este foarte evoluată şi din diverse motive se pare că reptilienii au mare nevoie de ajutorul fiinţelor umane care le sunt loiale. În principal, acestea fac parte din „elita” masonică mondială, care în acest fel are oarecum asigurată posibilitatea de a scăpa prin „fuga cosmică” de arestare şi de judecată. Desigur, chiar dacă s-ar petrece aşa ceva, fiinţele reptiliene şi „venerabilii” nu vor putea niciodată eluda legile divine cosmice, dintre care cea a karma-ei este necruţătoare. Problema care se punea în urmă cu mai mult de zece ani era că civilizaţiile benefice care ne asistă şi cele care ajută Pământul nu cunosc aceste coordonate din spaţiu şi timp, la care „Iluminaţii” doreau să se teleporteze în caz de pericol; îngrijorarea provenea de la faptul că atunci ei ar fi fost liberi să propage în continuare, într-un mod satanic, credinţele lor şi răul imens pe care îl fac şi în alte zone ale galaxiei, aducând o mare suferinţă şi dezechilibru civilizațiilor din acele părți ale cosmosului. Prin „scanarea” diferitelor linii temporale, atât siriusienii cât şi andromedanii au realizat că dacă reptilienii draconieni şi „Iluminaţii” nu vor fi opriţi la timp, în următorii 350 de ani se va instaura un regim de mare teroare într-o arie foarte întinsă din galaxia noastră, ceea ce ar duce la un dezechilibru major. Întrucât o astfel de alternativă era inacceptabilă pentru Confederaţiile galactice, ele au acţionat în mod direct pentru a limita acţiunile de control ale reptilienilor. Astfel, în prezent aceştia împreună cu „elita” masonică nu doar că nu mai au în plan agenda de manipulare pe termen lung a omenirii, dar chiar sunt foarte preocupaţi de propria lor supravieţuire şi nu doresc decât să ia ceea ce şi-au propus iniţial să obţină de pe Pământ, pentru a-l părăsi mai apoi definitv. La aceasta a contribuit şi o emisie masivă energetică din centrul galaxiei noastre în deceniul trecut (anii 90), care nu a fost prevăzută nici de civilizaţiile din Federaţia Galactică a Luminii (FGL), nici de cele din Consiliul Andromeda (CA). Acea emisie energetică instantanee foarte puternică din centrul galaxiei a modificat brusc o serie întreagă de parametri legaţi de trecut, de prezent şi de viitor; a fost precum un fel de „reset” divin cu alte date, care a impus niște probabilităţi diferite față de cele precedente în manifestarea vieţii din sectorul galactic în care ne aflăm. 
Acest aspect este foarte interesant. Ascensiunea iminentă a omenirii la o densitate superioară, cu o frecvenţă superioară de vibraţie, care va avea loc în curând va duce la un fel de „implozie” a dimensiunii fizice (3D), însă acest lucru nu trebuie înţeles ca o dispariţie bruscă din faţa ochilor noştri a ceea ce suntem obişnuiţi să vedem şi să percepem. Va fi o nouă realitate pentru majoritatea oamenilor care vor fi atunci în viaţă pe Pământ, însă nu pentru toţi şi nici într-un mod instantaneu, adică într-o clipire. Mai curând, va fi un proces gradat, în concordanţă cu caracteristicile energetice şi fizice ale fiecărei fiinţe. Unele fiinţe umane vor trăi foarte repede, aproape instantaneu translația extraordinară a conştiinţei la un nivel superior de vibraţie, însă majoritatea  lor va parcurge acest proces într-un ritm mai lent, după propriile posibilităţi. Vibraţia mentală a omenirii se va modifica şi aceasta va însemna implicit o altă „creaţie” dimensională, adică se va pătrunde într-o dimensiune nouă, cu o altă perspectivă şi chiar cu alte legi. Ceea ce trebuie însă înţeles este că această translaţie nu se va face în mod automat, ci mai curând ea va fi  voluntară, implicând un efort de grup. O parte dintre noi se vor „trezi” relativ brusc şi vor şti foarte bine ce s-a petrecut şi ce trebuie să facă; o altă parte va parcurge acel proces într-un ritm mai lent, dar va ascensiona totuşi, deoarece structura fizică şi cea subtilă îi va permite să realizeze aceasta, doar că într-un cadru mai restrâns, care se va dezvolta în timp. În orice caz, transformarea nu va fi „peste noapte”, pentru că atunci nu ar mai fi avut niciun sens să ni se dea nişte date precise; prin urmare, se presupune că va fi vorba despre un proces gradat. Totuşi, dimensiunea fizică (3D) nu va imploda complet pentru această regiune a Creaţiei, 
deoarece o parte a omenirii va dori să rămână la acest nivel de vibraţie (al planului fizic), refuzând evoluţia într-o dimensiune superioară a Creației. Cu alte cuvinte, multe dintre fiinţele umane care vor reuşi să rămână în viaţă în contextul evenimentelor viitoare şi al impactului energetic ce va avea loc în curând la o intensitate mult mai mare, nu-şi vor pune problema evoluţiei, în primul rând pentru că nu vor înţelege ce anume se petrece de fapt pe Pământ. Sufletele lor nu sunt suficient de evoluate şi mai ales ele simt nevoia unei aprofundări a experienţei fizice în 3D, astfel încât vor alege să rămână în continuare în această dimensiune (cea fizică). Este libertatea lor de alegere, este un drept divin ce nu le poate fi contestat, iar din perspectiva spirituală el se încadrează perfect în legea ocultă a rezonanței macrocosmice, care asigură un loc pentru fiecare, în conformitate cu nivelul său specific de vibraţie. Aceste persoane vor rămâne prin urmare în dimensiunea fizică, iar departajarea de cei care vor trece în 4D (şi cu atât mai mult de cei care vor trece în 5D) se va face destul de repede, fiind caracterizată de anumite elemente specifice, dintre care cel mai evident va fi cel prin care oamenii din 3D nu vor mai vedea şi percepe oamenii din dimensiunile superioare. Unele dintre aceste aspecte au fost însă prezentate în partea a IX-a a acestei serii. Vom continua în următorul articol cu analiza translaţiei la o frecvenţă de vibraţie superioară şi cu unele caracteristici ale departajării frecvenţei 4D de 3D.

              continuarea aici >>   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu